Повезане вести

Никола, послушај најискренији савет Дарка Миличића!

Никола, послушај најискренији савет Дарка Миличића!

Спортске.нет 10.02.2017
Ако неко најбоље зна како је то узлетети високо у НБА лиги, онда је то Дарко Миличић. Никола Јокић блиста у дресу Денвера због чега је главна тема у нашим, а и у америчким медијима. Дарко Миличић је вероватно најбоља могућа… »
Најпротраћенији таленат НБА: Никола, немој као ја – буди паметан и постани један од најбољих свих времена (фото)

Најпротраћенији таленат НБА: Никола, немој као ја – буди паметан и постани један од најбољих свих времена (фото)

Хот спорт 10.02.2017
Овај човек је искусио чари НБА лиге, али у њој није показао сав свој таленат. Дарко Миличић је 2003. године изабран као други пик на драфту од стране Детроита и доста је обећавао. Али, иако је освојио НБА прстен, играчи га не… »
Миличић саветује Јокића: Никола, немој да будеш као ја, можеш да постанеш најбољи српски кошаркаш икада у НБА

Миличић саветује Јокића: Никола, немој да будеш као ја, можеш да постанеш најбољи српски кошаркаш икада у НБА

Вечерње новости 10.02.2017
Он је паметан дечко и може да буде најбољи српски кошаркаш који је икада играо у НБА. Не желим да му се деси оно кроз шта сам ја прошао - каже Дарко. Предвиђана је велика каријера Дарку Миличићу. Нажалост, то се није обистинило… »
Братски савет Дарка Миличића: Јокићу, памет у главу, не буди као ја

Братски савет Дарка Миличића: Јокићу, памет у главу, не буди као ја

Моззарт спорт 10.02.2017
„Стално сам исправљао криве Дрине, Никола који се игра кошарке не би смео да се угледа на мене“, рекао је за Информер некадашњи ас. „Никола Јокић може да буде најбољи српски играч у НБА свих времена, само ако буде паметан“… »

Вести дана »