Povezane vesti

(Video) Sprečen novi teroristički napad: Među uhapšenim i jedna tinejdžerka

Kurir 10.02.2017
Četiri osobe uhapšene su u francuskom gradu Monpeljeu i njegovoj okolini pod sumnjom da su pripremali skori teroristički napad u Parizu. Policija je objavila da su među nima i jedan 20-godišnjak i njegova 16-godišnja devojka, odranije poznati… »

Četiri osobe uhapšene, sprečen teroristički napad u Francuskoj

RTS 10.02.2017
Francuska policija uhapsila je četiri osobe zbog sumnje da su planirale teroristički napad na jedno od mesta koje posećuju turisti, saopštili su policijski i pravosudni izvori. Osumnjičeni su uhapšeni u Monpeljeu, na jugu Francuske, nakon što su… »

Četiri osobe uhapšene, sprečen teroristicki napad

Dnevnik 10.02.2017
Osumnjičeni su uhapšeni u Monpeljeu, na jugu Francuske, nakon što su kupili aceton, koji se koristi za izradu bombi, prenele su agencije.Među uhapšenima su 22-godišnji mladić. i njegova 16-godišnja devojka, oboje poznati vlastima da održavaju… »

Sprečen teroristički napad u Parizu Zaplenjen eksploziv, među četvoro uhapšenih i devojčica

Večernje novosti 10.02.2017
Francuske antiterorističke snage danas su uhapsile četiri osobe, među kojima i šesnaestogodišnju devojčicu i otkrile kućnu laboratoriju za proizvodnju bombi, saopštila je kancelarija tužilaštva Pariza. Francuske antiterorističke snage danas su… »

U Francuskoj uhapšene četiri osobe, zaplenjen eksploziv

Novi magazin 10.02.2017
Francuske antiterorističke snage danas su uhapsile četiri osobe, među kojima i šestnaestogodišnju devojčicu i otkrile kućnu laboratoriju za proizvodnju bombi, saopštila je kancelarija tužilaštva Pariza. U saopštenju se kaže da je u kući… »

Sprečen teroristički napad u Francuskoj

Politika 10.02.2017
PARIZ – Francuska policija uhapsila je danas četiri osobe zbog sumnje da su planirali teroristički napad na jedno od mesta koje posećuju turisti, saopštili su policijski i pravosudni izvor. Osumnjičeni su uhapšeni u Monpeljeu, na jugu Francuske… »

Uhapšena tinejdžerka i još troje ljudi. Pravili eksploziv za terorističke napade

Blic 10.02.2017
Francuske antiterorističke jedinice uhapsile su danas četvoro ljudi, uključujući i 16-godišnju devojku, i razotkrili kućnu laboratoriju za pravljenje eksploziva TATP, saopštilo je francusko tužilaštvo. Osumnjičeni za pripremu terorističkog… »

Četvoro uhapšeno U Francuskoj: Planirali teroristički napad na turiste!

Kurir 10.02.2017
Francuska policija uhapsila je danas četiri osobe zbog sumnje da su planirali teroristički napad na jedno od mesta koje posećuju turisti, saopštili su policijski i pravosudni izvor. Osumnjičeni su uhapšeni u mestu Monpelje, prenosi Rojters. (Tanjug)… »

Vesti dana »