Повезане вести

Дуго је чекала на ово, а онда је ИЗНЕНАДИЛА одговором: Милица Дабовић пред вереничким прстеном би изговорила НЕ (ФОТО)

Дуго је чекала на ово, а онда је ИЗНЕНАДИЛА одговором: Милица Дабовић пред вереничким прстеном би изговорила НЕ (ФОТО)

Стори 10.02.2017
Реакција познате кошаркашице на дугоишчекивани тренутак је изазвала прави шок. Како се у последње време много спекулисало о потенцијалном венчању српске златне кошаркашице, Милица Дабовић је решила да стане на крај гласинама… »
Емина Јаховић: Први пут сам се удала скоро ћелава

Емина Јаховић: Први пут сам се удала скоро ћелава

Вести онлине 10.02.2017
Будући да је у вишегодишњем складном браку са певачем Мустафом Сандалом, као и да имају двоје деце, Емина Јаховић не спомиње никада јавно свој први брак који се неславно завршио после годину дана. Ипак, певачица је након много… »
Аладин је био њена младалачка љубав: Емина Јаховић открила СВЕ ДЕТАЉЕ венчања са бившим супругом (ФОТО)

Аладин је био њена младалачка љубав: Емина Јаховић открила СВЕ ДЕТАЉЕ венчања са бившим супругом (ФОТО)

Стори 10.02.2017
Након многобројних спекулација о браку у који је ступила са само 17 година, Емина је решила да открије праву истину о свом бившем супругу, али и њиховом односу. Емина Јаховић Сандал испричала је како се осећала када се са само… »
Удала се ћелава СА само 17 година: Емина Јаховић проговорила о првом мужу аладину!

Удала се ћелава СА само 17 година: Емина Јаховић проговорила о првом мужу аладину!

Курир 10.02.2017
Емина Јаховић Сандал испричала је како се осећала када се са само 17 година удала за Новопазарца Аладина Ђуловића, од којег се разишла после шест месеци. На свом венчању је била у белој венчаници, а била је ошишана на ћелаво… »
Удала се и развела кад је била малолетна!

Удала се и развела кад је била малолетна!

Мондо 10.02.2017
Позната певачица проговорила о својој првој љубави. Певачица Емина Јаховић је тренутно у срећном браку са Мустафом Сандалом с којим има два сина. Међутим, оно што је било мање познато је да је певачици ово други брак! Она се… »
Искрено о првом браку: Емина Јаховић: Била сам малолетна и ћелава кад сам се први пут удала!

Искрено о првом браку: Емина Јаховић: Била сам малолетна и ћелава кад сам се први пут удала!

Блиц 10.02.2017
Певачица Емина Јаховић није била ни пунолетна када се удала за Аладина Ђуловића у Новом Пазару, а развели су се после само неколико месеци. Како је изгледало њихово венчање и брак, и да ли се данас каје због тога погледајте у… »

Вести дана »