Povezane vesti

Mogherini Trumpu: Ne miješajte se u evropsku politiku

Al Jazeera 10.02.2017
Ovo je prva posjeta visoke predstavnice EU-a Washingtonu od inauguracije nove američke administracije. Visoka predstavnica Evropske unije za vanjsku politiku i sigurnost Federica Mogherini upozorila je danas administraciju Donalda Trumpa da se "ne… »

Mogerinijeva odgovara Trampu: Ne mešajte se u politiku EU

RTS 10.02.2017
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini upozorila je administraciju Donalda Trampa da se ne meša u evropsku politiku, posebno posle izjave američkog predsednika u kojoj je hvalio Bregzit. "Mi se ne mešamo u američku… »

Mogerini administraciji SAD: Ne mešajte se u politiku EU

RTV 10.02.2017
BRISEL - Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini upozorila je danas administraciju Donalda Trampa da se "ne meša" u evropsku politiku, posebno posle izjave američkog predsednika u kojoj je hvalio Bregzit. "Mi se ne… »

Mogerini administraciji SAD: Ne mešajte se u politiku EU

Dnevnik 10.02.2017
BRISEL: Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini upozorila je danas administraciju Donalda Trampa da se "ne meša" u evropsku politiku, posebno posle izjave američkog predsednika u kojoj je hvalio Bregzit. "Mi se ne… »

Mogerinijeva Trampu: Ne mešajte se u politiku EU

B92 10.02.2017
Brisel -- Šefica evropske diplomatije Federika Mogerini upozorila je administraciju američkog predsednika da se ne meša u politiku EU. Ona je to istakla posle izjava predsednika Donalda Trampa o odlasku Velike Britanije iz EU (Bregzit). "Mi se ne… »

Mogerinijeva traži od SAD da se ne mešaju u politiku EU

Večernje novosti 10.02.2017
Šefica evropske diplomatije Federika Mogerini upozorila je administraciju američkog predsednika da se ne meša u politiku EU posle izjava predsednika Donalda Trampa o Bregzitu. Šefica evropske diplomatije Federika Mogerini upozorila je danas… »

Mogerinijeva traži od SAD da se ne mešaju u politiku EU

Novi magazin 10.02.2017
Šefica evropske diplomatije Federika Mogerini upozorila je danas administraciju američkog predsednika da se ne meša u politiku Evropske unije (EU) posle izjava predsednika Donalda Trampa o odlasku Velike Britanije iz EU (Bregzit). "Mi se ne mešamo u… »

Mogerini: Vašington je posvećen nuklearnom sporazumu

Blic 10.02.2017
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini izjavila je danas da je tokom sastanaka sa administracijom američkog predsednika Donalda Trampa dobila garancije da je Vašington posvećen sprovođenju nuklearnog sporazuma sa… »

Vesti dana »