Povezane vesti
Šou na Kipru: Na utakmici Čuke lopta pogodila biciklistu na putu, policija prekinula meč
Hot sport 10.02.2017
Šou na poslednjoj proveri Čukaričkog na Kipru, dovoljno je reći da je meč prvo prekinula policija, a potom i trener rumunskog tima. ‘Brđani’ se kući vraćaju posle pobede nad rumunskom Olimpijom 1:0. Gol odluke u 26. minutu je postigao Beko… »
Cirkus na pripremnom meču Čukaričkog, rumunski trener napravio glupost!
Sportske.net 10.02.2017
Neverovatna dešavanja na pripremnoj utakmici naše ekipe. Čukarički se nalazi na pripremama na Kipru, a na poslednjoj pripremnoj utakmici savladali su rumunski tim Satu Mare, ekipu koja je igrala i protiv Crvene zvezde i koja je u tom meču pokazala… »
Opšti haos na poslednjoj pripremoj utakmici Čukaričkog - sukob dva stručna štaba
Večernje novosti 10.02.2017
Svađa, prvi prekid u prvom poluvremenu, lopta koja pogađa biciklistu na drumu, policajac na uviđaju u pauzi, simuliranje, kraj meča u 79. minutu... prenosi izveštač sa lica mesta. Fudbaleri Čukaričkog završili su pripreme na Kipru, a kraj je… »
Cirkus na Kipru: Oštri faulovi, svađa i prekid poslednje Čukine provere
Sportal blic 10.02.2017
Poslednja, šesta kontrolna utakmica Čukaričkog na Kipru protiv rumunske Olimpije Satu Mare prekinuta je u 79. minutu pri rezultatu 1:0 za našeg superligaša. Foto: FK Čukarički / Promo Čukaricki je bio bolja ekipa sve vreme i jedini gol postignut… »
Cirkus na meču Čuke - svađa, prekid, policija na uviđaju, lopta biciklisti u glavu...
Mozzart sport 10.02.2017
"Šta da li računam ovu pobedu? Ova mi je najslađa na pripremama! Osećam se kao da smo dobili 5:0", poručio Nenad Lalatović. Fudbaleri Čukaričkog završili su pripreme na Kipru uz jedan cirkus-meč i prekid u 79. minutu! Beograđani su vodili golom… »
Haos na pripremnoj utakmici Čukaričkog!
Mondo 10.02.2017
Svađa, prekid u prvom poluvremenu, lopta koja pogađa biciklistu na drumu, policajac na uviđaju u pauzi, simuliranje, kraj meča u 79. minutu, ovacije igrača Čukaričkog zbog detinjastog poteza trenera Olimpije. Foto: MN Press /Od izveštača MONDA sa… »
Vesti dana »

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana