Povezane vesti

Šou na Kipru: Na utakmici Čuke lopta pogodila biciklistu na putu, policija prekinula meč

Hot sport 10.02.2017
Šou na poslednjoj proveri Čukaričkog na Kipru, dovoljno je reći da je meč prvo prekinula policija, a potom i trener rumunskog tima. ‘Brđani’ se kući vraćaju posle pobede nad rumunskom Olimpijom 1:0. Gol odluke u 26. minutu je postigao Beko… »

Cirkus na pripremnom meču Čukaričkog, rumunski trener napravio glupost!

Sportske.net 10.02.2017
Neverovatna dešavanja na pripremnoj utakmici naše ekipe. Čukarički se nalazi na pripremama na Kipru, a na poslednjoj pripremnoj utakmici savladali su rumunski tim Satu Mare, ekipu koja je igrala i protiv Crvene zvezde i koja je u tom meču pokazala… »

Čukarički vodio, trener rivala povukao ekipu

B92 10.02.2017
Poslednja, šesta kontrolna utakmica Čukaričkog na Kipru protiv rumunske Olimpije prekinuta je u 79. minutu pri vođstvu Brđana 1:0. Do prekida u prvih 45 minuta došlo je zbog horor starta nad Jovanovićem, jedna od lopti koja je završila van terena… »

Opšti haos na poslednjoj pripremoj utakmici Čukaričkog - sukob dva stručna štaba

Večernje novosti 10.02.2017
Svađa, prvi prekid u prvom poluvremenu, lopta koja pogađa biciklistu na drumu, policajac na uviđaju u pauzi, simuliranje, kraj meča u 79. minutu... prenosi izveštač sa lica mesta. Fudbaleri Čukaričkog završili su pripreme na Kipru, a kraj je… »

Cirkus na Kipru: Oštri faulovi, svađa i prekid poslednje Čukine provere

Blic sport 10.02.2017
Poslednja, šesta kontrolna utakmica Čukaričkog na Kipru protiv rumunske Olimpije Satu Mare prekinuta je u 79. minutu pri rezultatu 1:0 za našeg superligaša. Foto: FK Čukarički / Promo Čukaricki je bio bolja ekipa sve vreme i jedini gol postignut… »

Cirkus na meču Čuke - svađa, prekid, policija na uviđaju, lopta biciklisti u glavu...

Mozzart sport 10.02.2017
"Šta da li računam ovu pobedu? Ova mi je najslađa na pripremama! Osećam se kao da smo dobili 5:0", poručio Nenad Lalatović. Fudbaleri Čukaričkog završili su pripreme na Kipru uz jedan cirkus-meč i prekid u 79. minutu! Beograđani su vodili golom… »

Haos na pripremnoj utakmici Čukaričkog!

Mondo 10.02.2017
Svađa, prekid u prvom poluvremenu, lopta koja pogađa biciklistu na drumu, policajac na uviđaju u pauzi, simuliranje, kraj meča u 79. minutu, ovacije igrača Čukaričkog zbog detinjastog poteza trenera Olimpije. Foto: MN Press /Od izveštača MONDA sa… »

Vesti dana »