Повезане вести

Марија Мали: Синиша ми се похвалио да је организовао рушење 'неких колибица' у Савамали

Марија Мали: Синиша ми се похвалио да је организовао рушење 'неких колибица' у Савамали

Нова економија 13.02.2017
Пошто није могао другачије да објасни порекло 95 хиљада евра, Синиша и његов адвокат дошли су на идеју да прикажу да сам ја нашла новац после смрти покојног оца, испричала је у интервјуу за КРИК Марија Мали, супруга… »
Нови протест Иницијативе Не да(ви)мо Београд у среду у 15 сати испред Скупштине града

Нови протест Иницијативе Не да(ви)мо Београд у среду у 15 сати испред Скупштине града

Иницијатива Не да(ви)мо Београд заказала је нови протест за среду у 15 часова испред Скупштине града. Активисти Иницијативе захтевају да оставка Синише Малог, градоначелника Београда буде први корак ка кривичном процесуирању… »
Премијер: Неће вам се допасти одговор о Малом

Премијер: Неће вам се допасти одговор о Малом

Данас 13.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић данас није желео да одговара на питања о градоначелнику Београда Синиши Малом, већ је реко да ће новинари сутра добити детаљан, јасан и опширан одговор, за који није сигуран да ће се свима… »
Покрет за преокрет тражи хитну смену градоначелника Београда

Покрет за преокрет тражи хитну смену градоначелника Београда

Нови магазин 13.02.2017
Покрет за преокрет затражио је данас да Скупштина Београда хитно смени градоначелника Синишу Малог и да се распишу градских избори јер је недопустиво да главни град Србије води особа за чије се име везују скандали "које је већ… »
Марија Мали за Крик: Синиша се хвалио организацијом Савамале

Марија Мали за Крик: Синиша се хвалио организацијом Савамале

Н1 Инфо 13.02.2017
Бивша супруга градоначелника Београда у интервјуу за КРИК открива да јој је Синиша Мали испричао да је организовао рушење „неких колибица“ у Херцеговачкој улици у Савамали. Дан након бесправног рушења објеката у Херцеговачкој… »
Иницијатива Не да(ви)мо Београд затражила хитну оставку Синише Малог

Иницијатива Не да(ви)мо Београд затражила хитну оставку Синише Малог

Иницијатива Не да(ви)мо Београд затражила је данас хитну оставку градоначелника Београда Синише Малог и расписивање локалних градских избора након што га је бивша супруга Марија Мали оптужила да је организовао рушење објеката у… »
Марија Мали: Синиша је организовао рушење у Савамали

Недељник 13.02.2017
Градоначелник Београда, према изјави његове бивше супруге, није очекивао да ће случај "као бомба" одјекнути у медијима. Марија Мали, бивша супруга градоначелника Београда, оптужила је Синишу Малог да стоји иза рушења у Савамали… »

Пошто није могао другачије да објасни порекло 95 хиљада евра, Синиша и његов адвокат дошли су на идеју да прикажу да сам ја нашла новац после смрти покојног оца, испричала је у интервјуу за КРИК Марија Мали, супруга… »
Иницијатива Не да(ви)мо Београд тражи оставку градоначелника

Иницијатива Не да(ви)мо Београд тражи оставку градоначелника

Бета 13.02.2017
Иницијатива "Не да(ви)мо Београд" затражила је данас хитну оставку градоначелника Београда Синише Малог и расписивање локалних градских избора након што га је бивша супруга Марија Мали оптужила да је организовао рушење објеката… »

СЕЕбиз 13.02.2017
БЕОГРАД - Након развода од градоначелника Београда, Марија Мали изгубила је старатељство над децом. Пријаву коју је због физичког напада поднела против бившег супруга суд је одбацио, а отпуштена је и с посла. Таблоиди су је… »
Марија Мали: Синиша ми признао да је организовао рушење у Савамали

Марија Мали: Синиша ми признао да је организовао рушење у Савамали

Вести онлине 13.02.2017
Бивша супруга градоначелника Београда у интервјуу за КРИК открива да јој је Синиша Мали испричао да је организовао рушење "неких колибица" у Херцеговачкој улици у Савамали. Дан након бесправног рушења објеката у Херцеговачкој… »
Бивша супруга Синише Малог за КРИК: Муж ми се хвалио рушењем у Савамали

Бивша супруга Синише Малог за КРИК: Муж ми се хвалио рушењем у Савамали

Радио 021 13.02.2017
Бивша супруга градоначелника Београда за КРИК открива да јој је Синиша Мали испричао да је организовао рушење "неких колибица" у Херцеговачкој улици у Савамали. У интервјуу за КРИК она говори о понашању бившег супруга после… »
Марија Мали за Крик: Синиша организовао рушење

Марија Мали за Крик: Синиша организовао рушење

Данас 12.02.2017
Мрежа за истраживање криминала и корупције Крик открила је вечерас део разговора са бившом супругом градоначелника Синише Малог - Маријом, у којем она наводи да је он организовао рушење „неких колибица“ у Херцеговачкој улици у… »

Вести дана »