Повезане вести
Марија Мали: Синиша ми се похвалио да је организовао рушење 'неких колибица' у Савамали
Нова економија 13.02.2017
Пошто није могао другачије да објасни порекло 95 хиљада евра, Синиша и његов адвокат дошли су на идеју да прикажу да сам ја нашла новац после смрти покојног оца, испричала је у интервјуу за КРИК Марија Мали, супруга… »
Нови протест Иницијативе Не да(ви)мо Београд у среду у 15 сати испред Скупштине града
Иницијатива Не да(ви)мо Београд заказала је нови протест за среду у 15 часова испред Скупштине града. Активисти Иницијативе захтевају да оставка Синише Малог, градоначелника Београда буде први корак ка кривичном процесуирању… »
Премијер: Неће вам се допасти одговор о Малом
Данас 13.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић данас није желео да одговара на питања о градоначелнику Београда Синиши Малом, већ је реко да ће новинари сутра добити детаљан, јасан и опширан одговор, за који није сигуран да ће се свима… »
Покрет за преокрет тражи хитну смену градоначелника Београда
Нови магазин 13.02.2017
Покрет за преокрет затражио је данас да Скупштина Београда хитно смени градоначелника Синишу Малог и да се распишу градских избори јер је недопустиво да главни град Србије води особа за чије се име везују скандали "које је већ… »
Марија Мали за Крик: Синиша се хвалио организацијом Савамале
Н1 Инфо 13.02.2017
Бивша супруга градоначелника Београда у интервјуу за КРИК открива да јој је Синиша Мали испричао да је организовао рушење „неких колибица“ у Херцеговачкој улици у Савамали. Дан након бесправног рушења објеката у Херцеговачкој… »
Иницијатива Не да(ви)мо Београд затражила хитну оставку Синише Малог
Иницијатива Не да(ви)мо Београд затражила је данас хитну оставку градоначелника Београда Синише Малог и расписивање локалних градских избора након што га је бивша супруга Марија Мали оптужила да је организовао рушење објеката у… »
Марија Мали: Синиша је организовао рушење у Савамали
Недељник 13.02.2017
Градоначелник Београда, према изјави његове бивше супруге, није очекивао да ће случај "као бомба" одјекнути у медијима. Марија Мали, бивша супруга градоначелника Београда, оптужила је Синишу Малог да стоји иза рушења у Савамали… »
Марија Мали: Синиша ми се похвалио да је организовао рушење 'неких колибица' у Савамали
Пошто није могао другачије да објасни порекло 95 хиљада евра, Синиша и његов адвокат дошли су на идеју да прикажу да сам ја нашла новац после смрти покојног оца, испричала је у интервјуу за КРИК Марија Мали, супруга… »
Иницијатива Не да(ви)мо Београд тражи оставку градоначелника
Бета 13.02.2017
Иницијатива "Не да(ви)мо Београд" затражила је данас хитну оставку градоначелника Београда Синише Малог и расписивање локалних градских избора након што га је бивша супруга Марија Мали оптужила да је организовао рушење објеката… »
Марија Мали: Синиша је организовао рушење у Савамали
СЕЕбиз 13.02.2017
БЕОГРАД - Након развода од градоначелника Београда, Марија Мали изгубила је старатељство над децом. Пријаву коју је због физичког напада поднела против бившег супруга суд је одбацио, а отпуштена је и с посла. Таблоиди су је… »
Марија Мали: Синиша ми признао да је организовао рушење у Савамали
Вести онлине 13.02.2017
Бивша супруга градоначелника Београда у интервјуу за КРИК открива да јој је Синиша Мали испричао да је организовао рушење "неких колибица" у Херцеговачкој улици у Савамали. Дан након бесправног рушења објеката у Херцеговачкој… »
Бивша супруга Синише Малог за КРИК: Муж ми се хвалио рушењем у Савамали
Радио 021 13.02.2017
Бивша супруга градоначелника Београда за КРИК открива да јој је Синиша Мали испричао да је организовао рушење "неких колибица" у Херцеговачкој улици у Савамали. У интервјуу за КРИК она говори о понашању бившег супруга после… »
Марија Мали за Крик: Синиша организовао рушење
Данас 12.02.2017
Мрежа за истраживање криминала и корупције Крик открила је вечерас део разговора са бившом супругом градоначелника Синише Малог - Маријом, у којем она наводи да је он организовао рушење „неких колибица“ у Херцеговачкој улици у… »
Вести дана »

Санчез позвао на европско јединство због ''неоправданих'' царина САД: "Хајде да искористимо ту снагу"
Блиц пре 4 сатијош 5 повезаних

(Фото, видео) блокаде у Београду: Демонстранти били испред Правног факултета, Новопазовчани блокирали кружни ток, Новосађани прилаз Петроварадинској тврђави
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана