Povezane vesti
Marija Mali: Siniša mi se pohvalio da je organizovao rušenje 'nekih kolibica' u Savamali
Nova ekonomija 13.02.2017
Pošto nije mogao drugačije da objasni poreklo 95 hiljada evra, Siniša i njegov advokat došli su na ideju da prikažu da sam ja našla novac posle smrti pokojnog oca, ispričala je u intervjuu za KRIK Marija Mali, supruga gradonačelnika Beograd… »
Novi protest Inicijative Ne da(vi)mo Beograd u sredu u 15 sati ispred Skupštine grada
Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd zakazala je novi protest za sredu u 15 časova ispred Skupštine grada. Aktivisti Inicijative zahtevaju da ostavka Siniše Malog, gradonačelnika Beograda bude prvi korak ka krivičnom procesuiranju njega i svih umešanih u… »
Premijer: Neće vam se dopasti odgovor o Malom
Danas 13.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas nije želeo da odgovara na pitanja o gradonačelniku Beograda Siniši Malom, već je reko da će novinari sutra dobiti detaljan, jasan i opširan odgovor, za koji nije siguran da će se svima dopasti. Siguran sam… »
Marija Mali za Krik: Siniša se hvalio organizacijom Savamale
N1 Info 13.02.2017
Bivša supruga gradonačelnika Beograda u intervjuu za KRIK otkriva da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje „nekih kolibica“ u Hercegovačkoj ulici u Savamali. Dan nakon bespravnog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici, Siniša… »
Pokret za preokret traži hitnu smenu gradonačelnika Beograda
Novi magazin 13.02.2017
Pokret za preokret zatražio je danas da Skupština Beograda hitno smeni gradonačelnika Sinišu Malog i da se raspišu gradskih izbori jer je nedopustivo da glavni grad Srbije vodi osoba za čije se ime vezuju skandali "koje je već teško pobrojati"… »
Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd zatražila hitnu ostavku Siniše Malog
Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd zatražila je danas hitnu ostavku gradonačelnika Beograda Siniše Malog i raspisivanje lokalnih gradskih izbora nakon što ga je bivša supruga Marija Mali optužila da je organizovao rušenje objekata u beogradskoj… »
Marija Mali: Siniša je organizovao rušenje u Savamali
Nedeljnik 13.02.2017
Gradonačelnik Beograda, prema izjavi njegove bivše supruge, nije očekivao da će slučaj "kao bomba" odjeknuti u medijima. Marija Mali, bivša supruga gradonačelnika Beograda, optužila je Sinišu Malog da stoji iza rušenja u Savamali koje se… »
Marija Mali: Siniša mi se pohvalio da je organizovao rušenje 'nekih kolibica' u Savamali
Pošto nije mogao drugačije da objasni poreklo 95 hiljada evra, Siniša i njegov advokat došli su na ideju da prikažu da sam ja našla novac posle smrti pokojnog oca, ispričala je u intervjuu za KRIK Marija Mali, supruga gradonačelnika Beograd… »
Marija Mali: Siniša je organizovao rušenje u Savamali
SEEbiz 13.02.2017
BEOGRAD - Nakon razvoda od gradonačelnika Beograda, Marija Mali izgubila je starateljstvo nad decom. Prijavu koju je zbog fizičkog napada podnela protiv bivšeg supruga sud je odbacio, a otpuštena je i s posla. Tabloidi su je lažno optuživali, a ona… »
Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd traži ostavku gradonačelnika
Beta 13.02.2017
Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" zatražila je danas hitnu ostavku gradonačelnika Beograda Siniše Malog i raspisivanje lokalnih gradskih izbora nakon što ga je bivša supruga Marija Mali optužila da je organizovao rušenje objekata u beogradskoj… »
Marija Mali: Siniša mi priznao da je organizovao rušenje u Savamali
Vesti online 13.02.2017
Bivša supruga gradonačelnika Beograda u intervjuu za KRIK otkriva da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje "nekih kolibica" u Hercegovačkoj ulici u Savamali. Dan nakon bespravnog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici, Siniša Mali… »
Bivša supruga Siniše Malog za KRIK: Muž mi se hvalio rušenjem u Savamali
Radio 021 13.02.2017
Bivša supruga gradonačelnika Beograda za KRIK otkriva da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje "nekih kolibica" u Hercegovačkoj ulici u Savamali. U intervjuu za KRIK ona govori o ponašanju bivšeg supruga posle razvoda, ali i kako… »
Marija Mali za Krik: Siniša organizovao rušenje
Danas 12.02.2017
Mreža za istraživanje kriminala i korupcije Krik otkrila je večeras deo razgovora sa bivšom suprugom gradonačelnika Siniše Malog - Marijom, u kojem ona navodi da je on organizovao rušenje „nekih kolibica“ u Hercegovačkoj ulici u Savamali… »
Vesti dana »
Pravoslavlje ili smrt u sred saudijske arabije: Usikov gest će oduševiti hrišćane širom planete! (foto)
Hot sport pre 45 minutajoš 8 povezanih
Napadač iz Magdeburga u pritvoru, nema naznaka o islamističkim motivima
Insajder pre 56 minutajoš 6 povezanih
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 9 satijoš 1 povezana
Danas u 16 časova na Trgu Slavija protest studenata, poljoprivrednika i građana
Pravda pre 45 minutajoš 1 povezana