Povezane vesti
Kurc oštro makedoncima: Formirajte vladu!
Pravda 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora formira vlada. - Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve stranke… »
Kurc poručio makedoncima: Lepo što su vam izbori bili slobodni, a sad formirajte vladu
Kurir 13.02.2017
SKOPLJE - Predsedavajući OEBS i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. "Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su… »
Kurc u zvaničnoj poseti Makedoniji pozvao Skoplje na formiranje vlade
BK TV 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji i pozvao je da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. "Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve… »
Kurc pozvao Skoplje na formiranje vlade
Studio B 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. „Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve… »
Vesti dana »

Veliki broj građana ispunio ulice Beograda uoči protesta '15. za 15'
Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 53 povezane

Kolone studenata i građana idu ka centru, incident u Žarkovu, muškarac priveden kod Skupštine
Sputnik pre 15 minutajoš 100 povezanih

Određeno zadržavanje vozaču koji je oborio 3 osobe na Žarkovu: Oglasio se MUP
Mondo pre 33 minutajoš 32 povezane

Studenti objavili da se protest širi: Dve bine, jedna na Slaviji, druga kod Skupštine
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih

Starmer na samitu 25 država: Nastaviti pritisak na Putina za postizanje primirja u Ukrajini
Danas pre 1 satjoš 23 povezane