Povezane vesti
Kurc oštro makedoncima: Formirajte vladu!
Pravda 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora formira vlada. - Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve stranke… »
Kurc poručio makedoncima: Lepo što su vam izbori bili slobodni, a sad formirajte vladu
Kurir 13.02.2017
SKOPLJE - Predsedavajući OEBS i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. "Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su… »
Kurc u zvaničnoj poseti Makedoniji pozvao Skoplje na formiranje vlade
BK TV 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji i pozvao je da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. "Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve… »
Kurc pozvao Skoplje na formiranje vlade
Studio B 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. „Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve… »
Vesti dana »

VIDEO: Priveden stariji muškarac ispred Skupštine, pretio bombama redarima
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 45 povezanih

BLOG UŽIVO Kao da je cela Srbija u Beogradu: Desetine hiljada ljudi na protestu, traktori ušli na Terazije
Nova pre 13 minutajoš 86 povezanih

Klinički centar Srbije: Troje povređenih u Žarkovu imaju lakše telesne povrede
Kurir pre 48 minutajoš 24 povezane