Povezane vesti
Kurc oštro makedoncima: Formirajte vladu!
Pravda 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora formira vlada. - Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve stranke… »
Kurc poručio makedoncima: Lepo što su vam izbori bili slobodni, a sad formirajte vladu
Kurir 13.02.2017
SKOPLJE - Predsedavajući OEBS i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. "Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su… »
Kurc u zvaničnoj poseti Makedoniji pozvao Skoplje na formiranje vlade
BK TV 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji i pozvao je da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. "Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve… »
Kurc pozvao Skoplje na formiranje vlade
Studio B 13.02.2017
Predsedavajući OEBS-u i austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc završio je posetu Makedoniji pozivom da se na osnovu rezultata izbora sada formira vlada. „Veoma sam zadovoljan što su izbori bili slobodni, fer i demokratski, što su sve… »
Vesti dana »

Fdu u blokadi: Ptičica dojavljuje – u 16 časova gase sve mreže u Beogradu
Pravda pre 40 minutajoš 60 povezanih

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se spajaju kod Skupštine, bina i na Slaviji
RTS pre 5 minutajoš 101 povezana

Uhapšena dilerka iz Zrenjanina! Policija ženi stavila lisice na ruke nakon pretresa stana, određeno zadržavanje!
Kurir pre 10 minutajoš 36 povezanih

Preko Brankovog mosta nemoguće preći, građani idu i preko Gazele
N1 Info pre 5 minutajoš 41 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Pitanje teritorije u ukrajinskom ratu sa Rusijom je "komplikovano"
Euronews pre 40 minutajoš 26 povezanih