Повезане вести

Вучић кандидат СНС за председника Србије

Вучић кандидат СНС за председника Србије

Слободна Европа 14.02.2017
Председништво Српске напредне странке (СНС) је на данас одржаној седници одлучило да за председника Србије, као свог кандидата, истакне Александра Вучића и та одлука донета је једногласно, саопштено је из СНС-а. "Председник… »
Вучић о кандидатури за председника Србије: Наставићу да радим са Николићем, а не искључујем ни могућност парламентарних избора…

Вучић о кандидатури за председника Србије: Наставићу да радим са Николићем, а не искључујем ни могућност парламентарних избора…

Телеграф 14.02.2017
Премијер Александар Вучић изјавио је да ће одлука да ли це он бити кандидат СНС на председничким изборима бити донета у петак на седници Главног одбора. После одлуке Председништва Српске напредне странке о кандидату за… »
Председништво СНС: Вучић, једногласно

Председништво СНС: Вучић, једногласно

Прва 14.02.2017
Вучић, једногласно - одлука је Председништва СНС, а главни одбор странке у петак би требало да потврди његову кандидатуру за председника Србије. Председништво је одлуку о кандидатури лидера странке, Александра Вучића, донело… »
Дачић поздравио одлуку напредњака о кандидатури Вучића

Дачић поздравио одлуку напредњака о кандидатури Вучића

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поздравио је одлуку председништва Српске напредне странке (СНС) да Александар Вучић буде кандидат за председника Србије. "Поздрављам одлуку Председништва СНС-а да Александар… »
Николић: Ако иде Вучић - договор је да изађем из трке

Николић: Ако иде Вучић - договор је да изађем из трке

Н1 Инфо 14.02.2017
Уочи седнице Председништва СНС-а, актуелни председник државе Томислав Николић није желео да открије да ли су он и актуелни премијер, постигли договор ко од њих двојице улази у изборну трку. Тврдио је само једно: један другоме… »
ЉАЈИЋ: СДПС подржава Вучића, Вучићева победа важна за реформе

ЉАЈИЋ: СДПС подржава Вучића, Вучићева победа важна за реформе

Санџак хабер 14.02.2017
БЕОГРАД – Вучева победа је важна и због наставка европских интерграција и због реформи, оценио је вечерас лидер Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић и истакао да ће та странка подржати лидера СНС као заједничког… »
Вучић кандидат СНС-а за предсједника Србије

Вучић кандидат СНС-а за предсједника Србије

Ал Јазеера 14.02.2017
Предсједништво Српске напредне странке донијело једногласну одлуку на данашњем састанку у Београду. Александар Вучић бит ће кандидат Српске напредне странке на предсједничким изборима, једногласно је данас одлучено на састанку… »
Палма: Дачић и ја ћемо подржати Вучића

Србија данас 14.02.2017
Марковић је рекао да је одлука Председништва СНС да кандидује Вучића била очекивана. Јединствена Србија и Социјалистичка партија Србије подржаће лидера Српске напредне странке Александра Вучића као заједничког кандидата владајуће… »
Једина логична одлука: Дачић о кандидатури Вучића

Једина логична одлука: Дачић о кандидатури Вучића

Телеграф 14.02.2017
Вучићевпм победом као заједничког кандидата гарантује се политичка стабилност Србије у наредном периоду - истакао је Дачић. Потпредседник Владе Србије и председник СПС Ивица Дачић поздравио је вечерас одлуку Председништва СНС да… »

Телеграф 14.02.2017
Пошто се кандидовао Вучић за председника Србије, Дачић и ја, и наше партије, подржаће најбољег кандидата - поручио је Марковић. Јединствена Србија и Социјалистичка партија Србије подржаће лидера Српске напредне странке… »
Александар Вучић кандидат за председника Србије!

Александар Вучић кандидат за председника Србије!

Србија данас 14.02.2017
Одлучено! Председништво СНС једногласно се вечерас изјаснило да кандидат за председника Србије буде Александар Вучић. То је новинаре по изласку из сале обавестио Небојша Стефановић: - Вучић, једногласно, рекао је Стефановић на… »
Николић: Вечерас или сутра одлука о кандидату СНС

Николић: Вечерас или сутра одлука о кандидату СНС

Глас Западне Србије 14.02.2017
Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас да ће градјани вечерас од премијера Александра Вучића сазнати ко ће бити кандидат Српске напредне странке (СНС) за председника Србије или ће то сазнати сутра. "Мислим да смо… »
Николић: Градјани ће вечерас од Вучића сазнати ко је председнички кандидат СНС-а

Николић: Градјани ће вечерас од Вучића сазнати ко је председнички кандидат СНС-а

Бета видео 14.02.2017
БЕОГРАД-.Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас да ће градјани вечерас од премијера Александра Вучића сазнати ко ће бити кандидат Српске напредне странке (СНС) за председника Србије или ће то сазнати сутра.``Мислим… »
Николић: Вучић ће рећи ко ће бити кандидат за председника

Николић: Вучић ће рећи ко ће бити кандидат за председника

Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас да ће градјани вечерас од премијера Александра Вучића сазнати ко ће бити кандидат Српске напредне странке (СНС) за председника Србије или ће то сазнати сутра. "Мислим да смо… »
Николић: Мислим да смо скоро све договорили, Вучић саопштава

Николић: Мислим да смо скоро све договорили, Вучић саопштава

Н1 Инфо 14.02.2017
Председник Србије Томислав Николић изјавио је да ће грађани од премијера Александра Вучића вечерас или сутра сазнати ко ће бити кандидат Српске напредне странке (СНС) за председника Србије. Извор: Н1 "Мислим да смо скоро све… »
Николић: Грађани ће вечерас од Вучића сазнати ко је председнички кандидат СНС-а

Николић: Грађани ће вечерас од Вучића сазнати ко је председнички кандидат СНС-а

Србија данас 14.02.2017
Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас да ће грађани вечерас од премијера Александра Вучића сазнати ко ће бити кандидат Српске напредне странке (СНС) за председника Србије или ће то сазнати сутра. Председник Србије… »

Вести дана »