Povezane vesti
Rakočevićkin muž otkriva: Nisam oženio Vericu jer je ostala trudna!
Kurir 14.02.2017
Verica Rakočević tvrdi da odnos njenog supruga Veljka Kuzmančevića i nje ima jak temelj, koji je njen muž postavio svojom zrelošću. Veljko je istakao da sa Vericom nije zbog loše finansijske situacije. "Da jednom za sva vremena to demistifikujemo, ja… »
Veljko Kuzmančević rešio misteriju: Ovo su razlozi zašto je oženio 35 godina stariju Vericu Rakočević
Svet & Skandal 14.02.2017
Veljko Kuzmančević konačno je odgovorio na pitanja koja mnogi postavljaju kada je reč o njegovom braku sa 35 godina starijom Vericom Rakočević. “Da jednom za sva vremena to demistifikujemo, ja mogu da kupim Maserati, moj otac je magnat naftni u… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 79 povezanih

Krem de la krem estrade na veselju Saše matića! Ova pevačica liči na zavodljivu profesorku, Ilda Šaulić izdominirala, a tu je i naslednik Saše Popovića (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 45 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 5 satijoš 41 povezana

SAOPŠTENJE - Zvezda: ''Grub pokušaj da se diskredituje lik i delo našeg igrača''
Sportske.net pre 3 satajoš 15 povezanih

VIDEO Pripreme za Vojnu paradu u Beogradu: Ćacilend ostaje, gusenice tenkova ljušte asfalt
Radio 021 pre 22 minutajoš 25 povezanih