Povezane vesti

Ko trči predsedničku trku u Srbiji?

Ko trči predsedničku trku u Srbiji?

Slobodna Evropa 15.02.2017
U susret raspisivanju predsedničkih izbora u Srbiji, koji će biti održani na proleće, zahuktavaju se predsedničke kandidature. Aleksandar Vučić kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Mnogo voli posao predsednika Vlade i obavlja ga sa najvećim… »
Zašto je Vučić izigrao Nikolića?

Zašto je Vučić izigrao Nikolića?

Vesti online 15.02.2017
Izbor predsedničkog kandidata vladajuće Srpske napredne stranke otegao se kao južnoamerička serija. Na kraju, posle mnogo prenemaganja, neprikosnoveni lider SNS-a Aleksandar Vučić izabrao je kandidata - samog sebe. Naravno, formalno ga je… »
Vuk Jeremić: Vučić drugi put izdaje čoveka koji ga je doveo na vlast - Tomislava Nikolića

Vuk Jeremić: Vučić drugi put izdaje čoveka koji ga je doveo na vlast - Tomislava Nikolića

Nova ekonomija 15.02.2017
Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić u utorak uveče je, povodom odluke Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) da kandiduje premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, izjavio u Užicu da su građani svedoci ubrzane, totalne… »
Janković: Radujem se kandidaturi Aleksandra Vučića

Janković: Radujem se kandidaturi Aleksandra Vučića

Nova ekonomija 15.02.2017
Budući kandidat za predsednika Srbije Saša Janković saopštio je večeras da se raduje predsedničkoj kandidaturi lidera Srpske napredne stranke (SNS) i premijera Aleksandra Vučića. "Aleksandar Vučić je toliko puta rekao da se neće kandidovati za… »
Nikolić: Uskoro poznat kandidat, ja se neću sam kandidovati

Nikolić: Uskoro poznat kandidat, ja se neću sam kandidovati

Politika 15.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je jedino izvesno da se neće sam kandidovati na predsedničkim izborima, kako se to špekulisalo, a kad je reč o njegovom dogovoru s premijerom Aleksandrom Vučićem, rekao je da se „sve saznaje… »
Vlast je tamo gde je Vučić

Vlast je tamo gde je Vučić

Dojče vele 15.02.2017
Višemesečno iščekivanje je završeno: Aleksandar Vučić će biti kandidat Srpske napredne stranke na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji. Nepoznata je još uvek politička sudbina Tomislava Nikolića. Nakon dugotrajnih nagađanja i… »
Predsednički kandidat SNS: Vučić: Nastaviću da radim sa Nikolićem, a ne isključujem ni mogućnost parlamentarnih izbora

Predsednički kandidat SNS: Vučić: Nastaviću da radim sa Nikolićem, a ne isključujem ni mogućnost parlamentarnih izbora

Blic 15.02.2017
Aktuelni premijer Aleksandar Vučić biće kandidat Srpske napredne stranke na predsedničkim izborima u aprilu, jednoglasno su odlučili u utorak članovi Predsedništva SNS. "Prihvatio sam kandidaturu samo zato što mislim da je važno da obezbedimo… »
Opozicija o kandidaturi Vučića

Opozicija o kandidaturi Vučića

Danas 15.02.2017
Odluku SNS da njihov predsednički kandidat bude aktuelni premijer Aleksandar Vučić komentarisala je večeras većina opozicionih partija, kao i drugi kandidati za predsednika Srbije. Jeremić: Personalizacija vlasti i države Predsednik Centra za… »
Vučić: Ostajem premijer, kampanja van radnog vremena

Vučić: Ostajem premijer, kampanja van radnog vremena

Danas 15.02.2017
Bilo da budem predsednik Srbije ili ne, svakako više neću biti predsednik vlade, izjavio je večeras premijer Aleksandar Vučić u emisiji "Upitnik" RTS i poručio da će Glavni odbor Srpske napredne stranke u petak odlučiti o njegovoj kandidaturi za… »
Vučić: Mogući i parlamentarni izbori; Pozicija Malog kao gradonačelnika nije održiva; Borba protiv korupcije i kriminala -…

Vučić: Mogući i parlamentarni izbori; Pozicija Malog kao gradonačelnika nije održiva; Borba protiv korupcije i kriminala -…

Večernje novosti 14.02.2017
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da posle predsedničkih izbora svakako više neće biti premijer. Smene u javnim preduzećima. Nisam uglavnom zadovoljan borbom protiv kriminala i korupcije. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će odluka da li… »
Jeremić: Vučićeva kandidatura - personalizacija vlasti i države

Jeremić: Vučićeva kandidatura - personalizacija vlasti i države

Blic 14.02.2017
Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić večeras je, povodom odluke Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) da kandiduje premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, izjavio u Užicu da su građani svedoci ubrzane, totalne personalizacije… »
"Novosti" otkrivaju Selaković i Gašić u timu za kampanju

"Novosti" otkrivaju Selaković i Gašić u timu za kampanju

Večernje novosti 14.02.2017
Bivši ministri animiraju bazu SNS uoči izbora. Vučić blizu kandidature. Ključan je sastanak sa Nikolićem. LIDER naprednjaka Aleksandar Vučić sve je bliže odluci da uđe u trku za predsednika Srbije, a prvi operativci predizborne kampanje biće… »
Saša Janković: Radujem se kandidaturi Vučića

Saša Janković: Radujem se kandidaturi Vučića

Blic 14.02.2017
Budući kandidat za predsednika Srbije Saša Janković oglasio se večeras povodom odluke predsedništva SNS-a da kandidat za prvog čoveka države bude Aleksandar Vučić. - Aleksandar Vučić je toliko puta rekao da se neće kandidovati za predsednika… »
Dveri: Odluka predsedništva SNS - početak Vučićevog pada s vlasti

Dveri: Odluka predsedništva SNS - početak Vučićevog pada s vlasti

Blic 14.02.2017
Lider Pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je odluka predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije početak njegovog pada s vlasti. - Lično se radujem Vučićevoj kandidaturi jer je time… »

Vesti dana »