Povezane vesti
AMSS: Saobraćaj pojačan, putevi prohodni
Blic 15.02.2017
Vedro i toplo vreme širom zemlje uslovljava dobru prohodnost puteva ove večeri, ali je zbog praznika pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je AMSS. Zadržavanja za naplatu putarine na frekventnim naplatnim rampama kao što su Sirig, Bubanj Potok i… »
Višesatna čekanja na graničnim prelazima
Politika 15.02.2017
Na graničnom prelazu „Horgoš 2”, na izlazi iz Srbije, putnička vozila čekaju oko sat vremena, dok na terminalima za teretni saobraćaj, na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, na prelazima „Horgoš” i „Kelebija” zadržavanja su oko četiri… »
Gužve na granicama: Automobili čekaju do sat vremena, kamioni tri
Blic 15.02.2017
Na graničnom prelazu "Horgoš 2" zadržavanja za putnička vozila su do 60 minuta, dok su na ostalim prelazima zadržavanja do 20 minuta, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS). Kako se navodi, na prelazima "Horgoš" i "Kelebija" na izlazu iz… »
AMSS: Opasnost od poledice zbog vlažnih kolovoza
Novi magazin 15.02.2017
Saobraćaj na putevima u Srbiji se odvija bez zastoja, sa minimalnim čekanjem na naplatnim rampama, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije. Na putevima preko planinskih prevoja i u višim predelima, ali i na ostalim deonicama gde je kolovoz vlažan… »
AMSS: Pojačan saobraćaj zbog praznika
Blic 14.02.2017
U naredna dva dana se zbog praznika očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, kako na putevima tako i na graničnim prelazima, pa Auto-moto savez Srbije vozače savetuje da se na vreme informišu o mogućim gužvama i zadržavanjima. Zbog pretežno… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Uhapšen napadač (32) iz voza: Policija uhvatila muškarca iz Crne Gore: Pesnicama udarao čoveka u glavu, poznat po krađi u tržnom centru
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana