Povezane vesti

Vučić o novom premijeru ni reč, a šta će biti sa Nikolićem?

Vučić o novom premijeru ni reč, a šta će biti sa Nikolićem?

Prva 15.02.2017
Nedelje spekulisanja o tome ko će biti kanidat vladajuće koalicije na predsedničkim izborima okončane su, kako je i najavljeno, “oko Sretenja“. SNS je na sednici Predsedništva te stranke jednoglasno odlučila da aktuelnog premijera Aleksandra… »
Nikolić nakon kandidature Vučića: Dogovorićemo se

Nikolić nakon kandidature Vučića: Dogovorićemo se

Slobodna Evropa 15.02.2017
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da nije iznenađen ishodom glasanja Predsjedništva Srpske napredne stranke u utorak. Na pitanje novinara da li odustaje od kandidature, Nikolić je poslije dodjele ordenja u Predsjedništvu rekao… »
NIKOLIĆ IZLAZI NA IZBORE! Rusi prenose da je odlučio da se kandiduje!

NIKOLIĆ IZLAZI NA IZBORE! Rusi prenose da je odlučio da se kandiduje!

Sandžak haber 15.02.2017
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić kandidovaće se na predstojećim predsedničkim izborima. Odluku da se kandiduje aktuelni predsednik Srbije doneo je večeras na proslavi svoga 65. rođendana, saznaje Sputnik. Nikolić je izjavio danas da… »
Dačić: Niko mi ne bi verovao da imam nešto protiv da budem premijer

Dačić: Niko mi ne bi verovao da imam nešto protiv da budem premijer

Slobodna Evropa 15.02.2017
Predsjedništvo Socijalističke partije Srbije danas je jednoglasno donijelo odluku da Glavnom odboru stranke za zajedničkog kandidata na predsjedničkim izborima predloži lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Predsjednik SPS-a Ivica… »
Predsedništvo SPS jednoglasno podržalo Vučića

Predsedništvo SPS jednoglasno podržalo Vučića

N1 Info 15.02.2017
Predsedništvo Socijalističke partije Srbije je jednoglasno donelo odluku da Glavnom odboru stranke za zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima predloži aktuelnog premijera i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Predsednik SPS-a… »
Vučić: Biću kandidat svih i brinuću o svima koji me podrže

Vučić: Biću kandidat svih i brinuću o svima koji me podrže

N1 Info 15.02.2017
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da on neće biti samo kandidat SNS. "Ukoliko Glavni odbor SNS u petak donese odluku o mojoj kandidaturi na predsedničkim izborima, ja neću biti kandidat SNS, već svih vas i moj posao je… »
Palma uveren: Svi članovi Jedinstvene Srbije će glasati za Vučića

Palma uveren: Svi članovi Jedinstvene Srbije će glasati za Vučića

Telegraf 15.02.2017
JS je donela odluku da zajedno sa našim koalicionim partnerom SPS podržimo kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekao je Dragan Marković Palma. Jedinstvena Srbija obeležila je danas u Jagodini slavu, a predsednik te stranke Dragan… »
Nikolić: Nisam iznenađen odlukom SNS da Vučić bude kandidat

Nikolić: Nisam iznenađen odlukom SNS da Vučić bude kandidat

N1 Info 15.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nije iznenađen jednoglasnom odlukom Predsedništva Srpske napredne stranke da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te stranke. Upitan da li ga iznenađuje jednoglasna odluka Predsedništva… »
Nikolić o kandidaturi za predsednika: Dogovorićemo se...

Nikolić o kandidaturi za predsednika: Dogovorićemo se...

Telegraf 15.02.2017
Nisam iznenađen odlukom SNS da Vučić bude kandidat, rekao je Nikolić. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nije iznenađen jednoglasnom odlukom Predsedništva Srpske napredne stranke da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te… »
Jedinstvena Srbija podržala Vučićevu kandidaturu

Jedinstvena Srbija podržala Vučićevu kandidaturu

N1 Info 15.02.2017
Jedinstvena Srbija donela je odluku da će sa koalicionim partnerom Socijalističkom partijom Srbije, podržati kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, izjavio je predsednik JS Dragan Marković Palma. "Siguran sam da je to najbolji… »
Dačić: Logična odluka SNS

Dačić: Logična odluka SNS

Glas Zapadne Srbije 15.02.2017
Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozdravio je odluku Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije. Ta odluka je jedino racionalna i logična, jer se njegovom pobedom kao… »

Vesti dana »