Povezane vesti
Željko Vasić: Umalo sam poginuo u udesu!
Kurir 15.02.2017
Pop pevač Željko Vasić uznemirio je fanove koji ga prate na Tviteru, kada se prisetio nesreće koja ga je zadesila pre 15 godina. Željko je u tvitu otkrio da je na današnji dan pre 15 godina zamalo stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći. "Na današnji dan… »
Željko Vasić konačno otvorio dušu i priznao: Imam sreće što sam ostao živ! (foto)
Svet & Skandal 15.02.2017
Željko Vasić podelio je sa pratiocima na Tviteru strašan događaj, koji ga je umalo koštao života. Naime, Željko je u tvitu otkrio da je na današnji dan pre 16 godina zamalo stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći. Podsetimo, Željko je prošle godine otkrio… »
Vesti dana »
Skupština Srbije o akciji Oluja: Očuvati sećanja na stradale i rešavati otvorena pitanje izbeglih
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
(Video) Predsednik Srbije pozvao meštane i komšije na druženje u obnovljenoj porodičnoj kući! Vučić stigao u Čipuljić kod Bugojna, rodno selo svog oca
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 45 povezanih
Sve službe prate situaciju! MUP pojačava kontrolu zbog suše i toplotnog talasa, dok je Dunav na istorijskom minimumu
Dnevnik pre 2 satajoš 27 povezanih