Повезане вести

Више ме је страх шта ће Вучић сада да уради него Николић

Више ме је страх шта ће Вучић сада да уради него Николић

Вести онлине 17.02.2017
Председник Социјалистичке партије Србије и министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је за РТС да после објаве кандидатуре Томислава Николића за председника Србије сада има већи страх "шта ће Вучић да уради него… »
Дачић о Николићу: Ко је луд да иде за губитником?

Дачић о Николићу: Ко је луд да иде за губитником?

Телеграф 17.02.2017
У политици вас ништа не сме изненадити. Мене ово није изненадило јер сам дуго у политици. Овде нема одустајања. Они који познају Вучића сигурно с њим не би тако разговарали. Председник СПС-а и министар спољних послова Србије… »
Вучић: Хтели су и излазим им на црту

Вучић: Хтели су и излазим им на црту

Данас 17.02.2017
Николић и Вучић су данас око 15 часова разговарали телефоном. Главни одбор Српске напредне странке једногласно је гласао да Александар Вучић буде кандидат за председника на изборима. У Сава центру је, иза затворених врата одржана… »
Следеће недеље и о парламентарним изборима

Следеће недеље и о парламентарним изборима

Дневник 17.02.2017
Чланица Председништва СНС-а и председница Народне скупштине Маја Гојковић најавила је да ће следеће седмице бити одлучено да ли ће, осим председничких избора, бити. одржани и парламентарни или неки други. – Следеће недеље ће се… »
Атомски удар на Вучића

Атомски удар на Вучића

Вести онлине 17.02.2017
Политичке турбуленције у врху српске власти које је уочи Дана државности покренуо премијер Александар Вучић најавом да ће се кандидовати за председника Србије, кулминирале су у вечери на Сретење када су као бомба одјекнула… »
Седницом Главног одбора председава Вучевић, Вучић стиже на крај

Седницом Главног одбора председава Вучевић, Вучић стиже на крај

Блиц 17.02.2017
Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић председаваће данас поподне седницом Главног одбора странке, на којој би требало да буде донета одлука о једногласном предлогу Председништва странке да Александар Вучић буде… »
Дачић: Није СНС Коло милосрдних сестара, да испуњава жеље

Дачић: Није СНС Коло милосрдних сестара, да испуњава жеље

Блиц 17.02.2017
Александар Вучић ће победити у првом кругу без обзира на то да ли ће Томислав Николић ући у изборну трку или неће, уверен је лидер СПС Ивица Дачић, који истиче да СНС није Коло милосрдних сестара да испуњава било чије, па и… »
Маја Гојковић: Следеће седмице - одлука који су све избори пред нама

Маја Гојковић: Следеће седмице - одлука који су све избори пред нама

Блиц 17.02.2017
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да ће следеће седмице бити одлучено да ли ће, поред председничких, бити одржани још неки избори. Гојковић је истакла да је сигурна да ће Главни одбор СНС данас… »
Тодоровић: Изненађен сам одлуком Николића

Тодоровић: Изненађен сам одлуком Николића

РТС 17.02.2017
Члан Председништва СНС-а Милун Тодоровић рекао је да је изненађен информацијом да је актуелни председник Србије Томислав Николић одлучио да се поново кандидује на ту функцију. "Председништво СНС је предложило да Александар Вучић… »
Гојковићева доноси одлуку: Следеће недеље ћемо знати да ли нас чекају и парламентарни избори

Гојковићева доноси одлуку: Следеће недеље ћемо знати да ли нас чекају и парламентарни избори

Правда 17.02.2017
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да ће следеће седмице бити одлучено да ли ће, поред председничких, бити одржани још неки избори. Гојковић је истакла да је сигурна да ће Главни одбор СНС данас… »
Који су све избори пред нама? Одлука - следеће недеље

Који су све избори пред нама? Одлука - следеће недеље

Телеграф 17.02.2017
Следеће седмице биће одлучено да ли ће, поред председничких, бити одржани још неки избори. Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да ће следеће седмице бити одлучено да ли ће, поред председничких, бити… »
У СНС воле Николића, али гласаће за Вучића?

У СНС воле Николића, али гласаће за Вучића?

Вести онлине 17.02.2017
Из Кабинета председника Србије још увек нема званичне потврде нити демантија медијских навода да ће се Томислав Николић поново кандидовати за председничку трку. У међувремену, Вучићеви министри позвали су Николића да се јавно… »
Михајловићева уочи седнице Главног одбора: Данас је добар дан за СНС, бирамо победничког кандидата

Михајловићева уочи седнице Главног одбора: Данас је добар дан за СНС, бирамо победничког кандидата

Курир 17.02.2017
БЕОГРАД - “Данас је добар дан за СНС, јер ће странка данас на седници Главног одбора изабрати Александра Вучића за председничког кандидата и уверена сам да данас Србија добија победничког кандидата”, поручила је потпредседница… »
Дачић: Страх ме је да се Вучић не предомисли

Дачић: Страх ме је да се Вучић не предомисли

Мондо 17.02.2017
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да после најаве кандидатуре Томислава Николића за председника Србије, има већи страх "шта ће Александар Вучић да уради" него Николић. Фото: ИоуТубе Она је додао да… »
Радомир Николић за Вучића: Знам шта је страначка дисциплина

Радомир Николић за Вучића: Знам шта је страначка дисциплина

Радио 021 17.02.2017
Функционер Српске напредне странке (СНС) и син председника Србије Томислава Николића, Радомир Николић потврдио је да је гласао да кандидат те партије за председника Србије буде Александар Вучић. Он је навео да је тај став изнео… »
Тодоровић: Изненађен сам одлуком Николића, Вучић је прави кандидат

Тодоровић: Изненађен сам одлуком Николића, Вучић је прави кандидат

Глас Западне Србије 17.02.2017
Чачак - Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Милун Тодоровић, изјавио је данас да је изненађен информацијом да је актуелни председник Србије Томислав Николић, одлучио да се поново кандидује на ту функцију… »
Радомир Николић гласао за Вучића: Знам шта је дисциплина

Радомир Николић гласао за Вучића: Знам шта је дисциплина

Н1 Инфо 17.02.2017
Радомир Николић, функционер Српске напредне странке (СНС), градоначелник Крагујевца и син председника Србије Томислава Николића, потврдио је за Вечерње новости да је на седници председништва странке гласао да Александар Вучић… »
Одбори СНС са југа Србије подржали Вучића

Одбори СНС са југа Србије подржали Вучића

Јужне вести 17.02.2017
Иако је Председништво Српске напредне странке једногласно одлучило да њихов канидат за председника Србије буде Александар Вучић, изненада је, засада незванично, своју кандидатуру најавио и Томислав Николић, један од оснивача… »
Вучић не пристаје на уцене

Вучић не пристаје на уцене

Политика 17.02.2017
Председништво СНС-а одбило је предлог председника Србије. – Зорана Михајловић за наш лист каже да никакви притисци не могу утицати на премијера. Политички земљотрес који је актуелни председник Србије изазвао незваничном најавом… »
Анализа председничких избора: Вучић побеђује у другом кругу

Анализа председничких избора: Вучић побеђује у другом кругу

Курир 17.02.2017
Актуелни шеф државе може да рачуна на десетак одсто гласова и извесније је да лидеру СНС противкандидат буде Јеремић, кажу аналитичари. Одлуком да се укључи у председничку трку актуелни шеф државе Томислав Николић неће изазвати… »
Николић за "Новости": Чекам договор, никада не газим своју реч

Николић за "Новости": Чекам договор, никада не газим своју реч

Вечерње новости 17.02.2017
И даље чекам договор са Вучићем. Пре тога нећу донети никакву одлуку и својим изјавама нећу никога да стављам пред свршен чин, рекао је за "Новости" председник Србије Томислав Николић. И ДАЉЕ чекам договор са Александром… »
Дачић: Питање ванредних избора није отворено

Дачић: Питање ванредних избора није отворено

Радио 021 17.02.2017
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да питање ванредних парламентарних избора у Србији није отворено, а о наводима да ће се председник Србије Томислав Николић кандидовати и на предстојећим… »
Дачић: Нема поделе у СНС-у, нико није луд да иде за губитником

РТС 17.02.2017
Није отворено питање парламентарних избора, каже за РТС лидер социјалиста Ивица Дачић. Поводом наводне кандидатуре Томислава Николића за председника, тврди да нема подела у СНС-у и да нико није луд да иде за губитником. Сви иду… »
Колумна "Блица": Николићева цена

Колумна "Блица": Николићева цена

Блиц 17.02.2017
Није се актуелни председник Србије Томислав Николић кандидовао за други мандат, а кад ће и да ли ће - то је још неизвесно. Извесно је само да је Николић први најавио жељу и намеру да буде кандидат Српске напредне странке, чиме… »
Дачић: Није отворено питање парламентарних избора

Дачић: Није отворено питање парламентарних избора

Нови магазин 17.02.2017
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас да питање ванредних парламентарних избора у Србији није отворено, а о незваничним наводима да ће се председник Србије Томислав Николић кандидовати и на… »
Дачић: Питање ванредних парламентарних избора није отворено

Дачић: Питање ванредних парламентарних избора није отворено

Н1 Инфо 17.02.2017
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да питање ванредних парламентарних избора у Србији није отворено, а о незваничним наводима да ће се председник Србије Томислав Николић кандидовати и на предстојећим… »
Дачић: Вучић је разочаран, страх ме је шта ће да уради!

Дачић: Вучић је разочаран, страх ме је шта ће да уради!

Правда 17.02.2017
Председник СПС-а и министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је да након објаве кандидатуре Томислава Николића за председника Србије сада има већи страх “шта ће Вучић да уради него Николић”. Дачић каже да засад нема… »

Глас Западне Србије 17.02.2017
Није отворено питање парламентарних избора, каже лидер социјалиста Ивица Дачић. Поводом наводне кандидатуре Томислава Николића за председника каже да нема подела у СНС-у и да нико није луд да иде за губитником. Сви иду за… »
Дачић одлучно подржава Вучића: Томо, довиђења, видимо се у неком другом филму!

Дачић одлучно подржава Вучића: Томо, довиђења, видимо се у неком другом филму!

Курир 17.02.2017
Министар спољних послова Србије и председник СПС Ивица Дачић поновио је данас да Александар Вучић нипошто не сме одустати од кандидатуре на председничким изборима, јер како је навео, од тога зависи будућност целе Србије. Дачић… »

Вести дана »