Povezane vesti
Ćiro Blažević o Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu
Hot sport 17.02.2017
– Srpska reprezentacija je slabija od Hrvatske zato što nisu imali sreću da nađu pravog selektora, a imaju isto tako kvalitetne igre. To nije protiv mojih uverenja, ja sam bio jednom kandidat za Crvenu zvezdu. Ali ja sam znao da je to nemoguće jer nismo… »
Ćiro Blažević: Ne bih bio selektor Srbije, bio sam kandidat za trenera Zvezde – ali nisam mogao da budem, Miljanić je mogao u…
Hot sport 17.02.2017
Za one koji se ne slažu se njegovom fudbalskom ideologijom, on je jedan običan starac, a za one druge - mudrac. Miroslav Ćiro Blažević je jedan od najboljih trenera Hrvatske ikada, radio je na skoro svim kontinentima što kao selektor, a i kao menadžer… »
Vesti dana »
Ovako izgleda tabela Evrolige posle poraza Zvezde od Barselone: Crveno-beli ostali na rubu "fajnal for" ekipa
Telegraf pre 5 minutajoš 29 povezanih
Ministarka Đedović Handanović: „Država razvija mehanizam da iz državnih rezervi nadomesti derivate u slučaju problema sa NIS-om“
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Netfliks potvrdio, preuzima Vorner bros i HBO - istorijski transfer! Evo šta to znači za korisnike i da li će poskupeti mesečni paketi? Svi detalji ugovora
Kurir pre 25 minutajoš 37 povezanih
Generalni direktor NIS-a se obratio zaposlenima: I dalje postoji mogućnost da dobijemo licencu od OFAK-a
NIN pre 6 satijoš 24 povezane