Povezane vesti
Ušli u rat Toma: Daj mi mesto premijera! Vučić: Ne zanimaš me više!
Kurir 17.02.2017
Aktuelni predsednik Srbije poslao pismo predsedniku Vlade u kojem je tražio da ga podrži ili da se rotiraju i da on preuzme i SNS. Ja i dalje čekam dogovor s Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama neću nikoga stavljati pred… »
Šešelj: Možda se Nikolić povuče i podrži Jeremića
Blic 17.02.2017
Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića, da će ga stranka danas u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i… »
Šešelj: Očekujem da Vučić neće popustiti!
BK TV 17.02.2017
Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića, da će ga stranka danas u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i… »
Šešelj: Histerična Dragica, a Vučić voli moć
Mondo 17.02.2017
Lider radikala Vojislav Šešelj detaljno o odnosima Vučića i Nikolića: "Nikada nisu dobro funkcionisali, ni u radikalima. Vučić je uvek potcenjivao Nikolića kao neobrazovanog i nesposobnog". Nikolić nije ruski čovek, tvrdi Šešelj. Foto… »
Šešelj o Nikolićevoj kandidaturi: Toma je odlično obavljao svoju funkciju jer se u nju nije ni mešao
Kurir 17.02.2017
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozdravio je danas kandidaturu Tomislava Nikolića za šefa države, jer kako je naveo, to donosi dva pozitivna aspekta - onemogućuje pobedu Aleksandra Vučića u 1. krugu i okončava Nikolićevu… »
Vesti dana »
Rektor Univerziteta u Beogradu: Rješenje je da se zahtjevi ispune
Al Jazeera pre 1 satjoš 41 povezana
"Kako niko nije čuo žrtve dok se guše?" Ko je glavni krivac za nesreću u staračkom domu: Čak ni licenca ne garantuje bezbednost, ovo je mogući scenario
Kurir pre 3 satajoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 8 povezanih
(Video) Krvava noć: Uhapšen vlasnik hotela i još tri osobe zbog požara u kom je stradalo 66 gostiju, a 51 povređen
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih