Povezane vesti

Protesti u Čileu – Aleksise, idi iz Arsenala

B92 17.02.2017
Na hiljade Čileanac prijavilo se za marš i protest na ulicama Santijaga, a sve u cilju da najbolji fudbaler njihove zemlje Aleksis Sančes napusti Arsenal. Protest je zakazan za prvi dan marta, a trenutno je nešto manje od deset hiljada ljudi spremno… »

Dosta mu je poraza i godina bez trofeja: Sančez prelomio posle Minhena: Odlazi na kraju sezone

Blic sport 17.02.2017
Jedan od najboljih fudbalera Arsenala Aleksis Sančez definitivno je odlučio da napusti londonski klub na kraju sezone, revoltiran zbog teškog poraza u Minhenu od Bajerna (5:1) u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Foto: youtube Aleksis Sančez… »

Venger će biti trener i naredne sezone, ali možda ne u Arsenalu!

Sportske.net 17.02.2017
Francuz ne odustaje. Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da će se i naredne sezone baviti trenerskim poslom, bez obzira da li će ostati u londonskom klubu. "Bez ozbira šta će se dogoditi u Arsenalu, biću trener i naredne sezone"… »

Venger: Baviću se trenerskim poslom i naredne sezone

Hot sport 17.02.2017
Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da će se i naredne sezone baviti trenerskim poslom, bez obzira da li će ostati u londonskom klubu. -Bez obzira šta će se dogoditi u Arsenalu, biću trener i naredne sezone, rekao je Venger, preneo… »

Venger smireno prihvata kritike: Ako nešto nije savršeno, ne znači da je pogrešno

Večernje novosti 17.02.2017
Imao sam mnogo prilika da odem, ali stalo mi je do ovog kluba i njegove budućnosti. Važno je da bude u sigurnim rukama – istakao je menadžer Arsenala. Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da će se i naredne sezone baviti trenerskim… »

Venger poručio: Radiću sigurno i sledeće sezone!

Mondo 17.02.2017
"A, to što nije sve savršeno, ne znači ni da je sve pogrešno", rekao je menadžer Arsenala u prvom pojavljivanju u javnosti posle minhenske sramote. Foto: Warren Little/Guliver/Getty Images Legendarni fudbalski stručnjak Arsen Venger, tokom prvog… »

Venger: Baviću se trenerskim poslom i naredne sezone

Beta 17.02.2017
Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da će se i naredne sezone baviti trenerskim poslom, bez obzira da li će ostati u londonskom klubu.  "Bez obzira šta će se dogoditi u Arsenalu, biću trener i naredne sezone", rekao je Venger… »

Vesti dana »