Đurić: Srbija ne odustaje od borbe za pravdu

Đurić: Srbija ne odustaje od borbe za pravdu

RTS petak, 17. februar 2017.
RTS: Đurić: Srbija ne odustaje od borbe za pravdu
Srbija se 17. februara sa pijetetom seća zločina koji su od 1998. godine počinjeni na Kosovu i Metohiji, rekao je direktor vladine kancelarije za KiM Marko Đurić.
Srbija neće odustati od toga da krivci za zločine na Kosovu i Metohiji budu izvedeni pred lice pravde, poručio je Marko Đurić na tribini "Gde su kosmetske žrtve". Na tribini održanoj u prostorijama Udruženja porodica kidnapovanih... »

Đurić: Vlada Srbije je uz porodice kidnapovanih i ubijenih Srba na Kosovu

Novi magazin petak, 17. februar 2017.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da država Srbija nikada neće odustati od borbe za pravdu za sve Srbe ubije na Kosovu od 1998. godine i dodao da porodice kidnapovanih i ubijenih mogu da računaju na pomoć Vlade Srbije.
"Računajte na nas", rekao je Đurić okupljenima u prostorijama Udruženja "Kosmetske žrve", ispred zida na kome su fotografije više od 2.500 ubijenih Srba, civila, vojnika i policajaca na Kosovu Predsednik Udruženja Simo Spasić... »

Kurir TV: Srušen srpski Zid plača!

Kurir petak, 17. februar 2017.
Panoi ispred Skupštine sa fotografijama i imenima više od 2.500 civilnih žrtava, vojnika i policajaca stradalih na KiM, koji su nazvani srpski Zid plača, potpuno su uništeni.
Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji postavilo je ove panoe još 2015. godine, tražeći na taj način od nadležnih mesto na kome će sagraditi spomenik stradalima. Do juče su se na ovom platou nalazili samo... »

Hitno doneti zakon o kosmetskim žrtvama

RTV petak, 17. februar 2017.
RTV: Hitno doneti zakon o kosmetskim žrtvama
BEOGRAD - Srbija neće odustati od toga da krivci za zločine na Kosovu i Metohiji budu izvedeni pred lice pravde, poručio je danas direktor vladine kancelarije za KiM Marko Đurić na tribini "Gde su kosmetske žrtve".
Na tribini održanoj u prostorijama Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, Đurić je rekao da se Srbija 17. februara sa pijetetom seća zločina koji su od 1998. godine počinjeni na Kosovu i Metohiji. Današnji datum je... »

Đurić: Vlada je uz porodice kidnapovanih i ubijenih Srba

Večernje novosti petak, 17. februar 2017.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da država Srbija nikada neće odustati od borbe za pravdu za sve Srbe ubije na Kosovu od 1998. godine
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da država Srbija nikada neće odustati od borbe za pravdu za sve Srbe ubije na Kosovu od 1998. godine i dodao da porodice kidnapovanih i ubijenih mogu da... »

Hitno doneti zakon o pravima porodica žrtava rata

Danas petak, 17. februar 2017.
Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji zatražilo je da država hitno donese zakon o pravima porodica žrtava rata, izjavio je danas predsednik udruženja Simo Spasić na tribini "Gde su kosmetske žrtve". Država Srbija treba konačno i hitno da donese zakon o pravima porodica... »

Đurić: Srbija ne odustaje od borbe za pravdu na Kosovu i Metohiji

Blic petak, 17. februar 2017.
Srbija neće odustati od toga da krivci za zločine na Kosovu i Metohiji budu izvedeni pred lice pravde, poručio je danas direktor vladine kancelarije za KiM Marko Đurić na tribini "Gde su kosmetske žrtve".
Na tribini, održanoj u prostorijama Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, Đurić je rekao da se Srbija 17. februara sa pijetetom seća zločina koji su od 1998. godine počinjeni na Kosovu i Metohiji. Današnji datum je... »

Novosti: Kako je srpski zid plača u BG postao zid srama

B92 petak, 17. februar 2017.
B92: Novosti: Kako je srpski zid plača u BG postao zid srama
Beograd -- Panoi ispred Skupština sa fotografijama i imenima više od 2.500 civilnih žrtava, vojnika i policajaca stradalih na KiM potpuno su uništeni, pišu “Novosti”.
Kako navode, podsetnik na nevine žrtve zbog nemara je postao zid srama. Plastični i vezeni baneri su usled atmosferskih uticaja postali krti. Vetar je većinu pocepao. Komadi pokidane tkanine su se zamrsili oko metalne ograde.... »
©2017 Netmark d.o.o.