Повезане вести
Дачић позива Николића да се повуче
Политика 18.02.2017
Николић каже да нико и никада неће имати потребу да СНС и Александра Вучића брани од њега, а Ивица Дачић поручује Николићу да ће освојити најмање гласова на изборима ако се кандидује. – Борис Тадић и ЛДП позивају на договор… »
Социјалисти уз Вучића
Вечерње новости 18.02.2017
Главни одбор СПС подржао премијерову кандидатуру. ГЛАВНИ одбор СПС једногласно је у суботу подржао Александра Вучића као заједничког кандидата владајуће коалиције за председника Србије. - Вучић не добија само нашу подршку, он је… »
Ја мислим као и сви социјалисти: Председник СПС из Обреновца поднео оставку!
Курир 18.02.2017
БЕОГРАД - Председник Општинског одбора СПС у Обреновцу Драгослав Мршевић поднео је данас оставку на ту функцију због одлуке социјалиста да подрже Александра Вучића као кандидата за председника Србије. "Поднео сам оставку јер… »
СПС за Вучића
Данас 18.02.2017
Главни одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) данас је подржао Александра Вучића за председничког кандидата јер је то, како је рекао, лидер СПС Ивица Дачић најбоље за Србију. Потребно је да наш брод мирно плови у луку, рекао… »
Ексклузивно Ружић и Мркоњић бојкотовали гласање СПС за подршку Вучићу!
Курир 18.02.2017
Потпредседник СПС Бранко Ружић и Милутин Мркоњић нису дошли на данашњу седницу Главног одбора СПС! Управо они су социјалисти који су имали највише окршаја са напредњацима! На седници се гласало о томе кога ће странка подржати… »
Дачић: Не знам одакле идеја да Томислав Николић буде премијер? Ко је то рекао?
Нова економија 18.02.2017
Лидер СПС Ивица Дачић, на питање новинарке Н1 како коментарише идеју да Томислав Николић буде премијер, каже да не зна одакле та идеја. "Па не знам одакле та идеја? Ко је то рекао?", рекао је Дачић. На питање да ли је он… »
СПС подржао Вучићеву кандидатуру за председника Србије
Слободна Европа 18.02.2017
Главни одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) донео је данас у Београду одлуку да кандидат СПС за председника Србије буде лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић. Гласање на седници у Центру Сава било је јавно и… »
"Сви за једног, један за све": СПС подржао Вучића; Дачић: Ко је против нека се врати у "мишју рупу"
Блиц 18.02.2017
Главни одбор СПС одлучио је данас да кандидат њхове странке на председничким изборима буде лидер СНС Александар Вучић. Председник социјалиста рекао је да Вучић не добија само подршку социјалиста за кандидатуру, већ да га та… »
Она је на седници СПС-а једина гласала против Вучића: Ево зашто!
Вести онлине 18.02.2017
Чланица СПС Пламенка Лаћарац гласала је против одлуке Главног одбора СПС да подржи кандидатуру Александра Вучића на председничким изборима, и тиме је била једини глас против. Она је навела да СПС треба да има свог кандидата, а… »
Хит видео са гласања социјалиста за Вучића: Члан СПС маше да има нешто против! Дачић: Значи нема...
Курир 18.02.2017
Лидер СПС Ивица Дачић данас је на седници Главног одбора те странке потпуно игнорисао члана партије који је гласао против Александра Вучића као заједничког кандидата на председничким изборима! Наиме, лидер социјалиста је на крају… »
Дачић бахато вређа томине: Ко је таква будала да иде за Николићем
Курир 18.02.2017
Лидер СПС Ивица Дачић данас је на седници Главног одбора те странке поручио да нико није будала да иде за губитницима. "Вучић ће пбедити зато што смо га ми подржали, а ми не подржавамо губитнике. Ко је будала да иде за… »
Дачић: Одакле идеја о Николићу премијеру, ко је то рекао?
Н1 Инфо 18.02.2017
Лидер СПС Ивица Дачић, на питање новинарке Н1 како коментарише идеју да Томислав Николић буде премијер, каже да не зна одакле та идеја. Извор: Н1 "Па не знам одакле та идеја? Ко је то рекао?", рекао је Дачић за Н1. На питање да… »
Дачић: Николић да се часно повуче, нико не иде за губитником
Блиц 18.02.2017
Лидер СПС Ивица Дачић поручио је данас актуелном председнику Томиславу Николићу да се на време часно повуче, или ће, истиче, бити кандидат са најмање гласова у историји. - Нико не иде за губинтиком - рекао је Дачић на седници… »
СПС за Вучића, Дачић: Николић треба да се часно повуче
Радио 021 18.02.2017
Главни одбор Социјалистичке партије Србије усвојио је једногласно предлог да заједнички кандидат на председничким изборима буде лидер Српске напредне странке Александар Вучић. Лидер СПС Ивица Дачић поручио је на седници одбора да… »
СПС преломио: Вучић кандидат социјалиста за председника Србије
Курир 18.02.2017
БЕОГРАД - Главни одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) донео је данас одлуку да кандидат СПС за председника Србије буде лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић. Гласање на седници у Центру Сава било је јавно и… »
Пламенка "запалила" ГО СПС: Ко је глас против Вучића?
Н1 Инфо 18.02.2017
Чланица СПС Пламенка Лаћарац гласала је против одлуке Главног одбора СПС да подржи кандидатуру Александра Вучића на председничким изборима, и тиме је била једини глас против. Каже за Н1, СПС треба да има свог кандидата, а оваква… »
Дачић оштро: "Николић да се часно повуче, нико не иде за губитником!"
Правда 18.02.2017
Лидер СПС Ивица Дачић навео је да га не би изненадило да се на председничким изборима кандидује Томислав Николић. Међутим, он је рекао да саветује Николићу да се договори са Александром Вучићем. - Вучић је тај који ужива подршку… »
Главни одбор СПС једногласно: Вучић је и кандидат социјалиста
БК ТВ 18.02.2017
Главни одбор СПС одлучио је данас да кандидат њхиове странке на председничким изборима буде лидер СНС Александар Вучић. Председник социјалиста рекао је да Вучић не добија само подршку социјалиста за кандидатуру, већ да га та… »
Дачић о месту премијера: Мислим да је потпуна глупост да о томе сада разговарамо
БК ТВ 18.02.2017
Лидер СПС Ивица Дачић, на питање новинарке Н1 како коментарише идеју да Томислав Николић буде премијер, каже да не зна одакле та идеја. "Па не знам одакле та идеја? Ко је то рекао?", рекао је Дачић за Н1. На питање да ли је он… »
Главни одбор СПС подржао Вучића, један глас против
Н1 Инфо 18.02.2017
Главни одбор Социјалистичке партије Србије подржао је кандидатуру актуелног премијера Александра Вучића за председника Србије, са једним гласом против. Лидер странке Ивица Дачић је рекао да је Вучић "заједнички кандидат", и да… »
Дачић: Одакле идеја о Николићу премијеру, ко је то рекао?
Блиц 18.02.2017
Лидер СПС Ивица Дачић, на питање новинарке Н1 како коментарише идеју да Томислав Николић буде премијер, каже да не зна одакле та идеја. "Па не знам одакле та идеја? Ко је то рекао?", рекао је Дачић за Н1. На питање да ли је он… »
Новости сазнају Николић изгубио подршку Москве
Вечерње новости 18.02.2017
Свих 600 чланова главног одбора напредњака једногласно одлучило да њихов лидер буде кандидат за позицију председника Србије. ЛИДЕР напредњака Александар Вучић у петак је прихватио једногласну одлуку Главног одбора странке да… »
Вести дана »

У Србији поново 30+ степени, а од овог датума стижу јесење кише и захлађење
Нова пре 1 сатјош 17 повезаних

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 11 повезаних

Језив судар код Сајма: Петоро младих тешко повређено, ватрогасци их извлачили из аутомобила
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних