Повезане вести
Огласио се Евертон: Нападали ме, уместо да ме штите
Моззарт спорт 19.02.2017
“Био сам у гротлу људи без емоција“, каже Партизанов Бразилац. После скандалозних дешавања на концу 22. кола Суперлиге Србије, кад се у центру пажње нашао Евертон Луиз, кога су навијачи Рада вређали на расној основи, а он им… »
Николић о случају Евертон: Морају да се знају узроци и последице... Све је јасно
Моззарт спорт 19.02.2017
“Немојте само ви да му судите“, замолио је тренер Партизана. Минималац црно-белих на пролећној премијери, али игра и победнички гол Уроша Ђурђевића остаће у сенци немилих сцена по завршетку утакмице. Није било баш најјасније шта… »
Николић: Ружне сцене
Моззарт спорт 19.02.2017
"Појма немам шта се тачно дешавало, био сам на центру па нисам најбоље видео. Такве ствари занимају свакога, али мене не превише. Оба тима су се поздравила спортски у свлачионици, баш као и челници клубова", каже стратег… »
Велика фрка на Бањици: Евертон у клинчу са навијачима Рада! (видео)
Моззарт спорт 19.02.2017
Општи метеж и непријатне сцене по завршетку меча на Бањици. Прво пролећно коло и први велики скандал. И то непотребан. Све је пуцало од борбе и жестоких дуела током меча између Грађевинара и црно-белих, а онда је један фитиљ… »
Евертон: Заволео сам Србију, зато сам плакао
Мондо 19.02.2017
Фудбалер Партизана рекао да није могао да задржи сузе и емоције после расистичких скандирања навијача Рада. "Заволео сам Србију и ваш народ, сузе су саме теке", рекао Евертон Луиз. Поводом свега што се у недељу после подне… »
Евертон средњим прстом одговорио на расистичке крике (видео)
Спортски журнал 19.02.2017
Скандал на Бањици по завршетку малог градског дербија: Евертон Луиз је отишао до јужне трибине и навијачима Рада показао средњи прст, као одговор што су га у другом полувремену неколико пута вређали на расној основи! Спорадични… »
Шта је рекао "кариока" за расистичке нападе навијача Рада?
Вести онлине 19.02.2017
Срамне сцене на Бањици. На мети "Јунајтед форса", навијача Партизана, нашао се Бразилац Евертон Луиз. Везиста Партизана је желео да се обрачуна са домаћим навијачима, а терен је напустио у сузама. После меча је рекао да воли… »
Горка порука евертона луиза: Предрасуде убијају интелигенцију и постојање, отровне су! (фото)
Хот спорт 19.02.2017
После данашњег инцидента на утакмици између Рада и Партизана, огласио се и главни актер расистичких напада, Евертон Луиз. Сраман скандал који се данас десио на Бањици још једном је показао суморну стварност српског фудбала и… »
Јавио се лео: Брате мој, у овоме смо заједно – тужно је што још увек има расизма (фото)
Хот спорт 19.02.2017
Фудбалска вест дана није победа Партизана над Радом, већ скандал након меча. Пред крај дуела двеју екипа на Бањици, група ‘Јунајтед Форс’ је почела да расистичким порукама провоцира Евертона Луиза, чији је бес ескалирао након… »
Огласио се Леонардо, подршка ''брату'' Евертону!
Спортске.нет 19.02.2017
Недуго после данашњих расистичких увреда којима је био изложен Евертон Луиз, реаговао је и његов земљак и саиграч Леонардо. Партизан је успешно започео други део сезоне, али је минимална победа над Радом (1:0) остала у сенци… »
Николић о расизму на Бањици и реакцији Евертона
Мондо 19.02.2017
"Ово је повратак у српску фудбалску реалност", рекао је тренер Партизана после пролећне премијере, победе над Радом и мучним сценама које су уследиле. Прва утакмица после 65 дана паузе и одмах инциденти. Хулигани из редова… »
Остојић: Евертон има кратак фитиљ, али жао ми га је, и он је човек, као и сви ми
Спортал блиц 19.02.2017
Бојан Остојић, штопер Партизана, признаје да му је тешко пао инцидент који се десио када су навијачи Рада на расној основи вређали његовог саиграча Евертона, који је бурно одреаговао и показао им средњи прст, а онда се… »
Расизам у Србији: Навијачи Рада вређали Евертона!
Мондо 19.02.2017
После утакмице Рад - Партизан дошло је до инцидената. Бразилац завршио у сузама. "Група хулигана је испуштала мајмунске крике када би Евертон имао контакт са лоптом", јавља репортер са лица места. Када је арбитар Срђан Јовановић… »
Скандал: Расистичке поруке за Евертона, обрачун играча и тужна слика српског фудбала (видео)
Хот спорт 19.02.2017
На веома добар фудбал сенку је бацило понашање чланова домаће навијачке групе. Због увреда на расној основи које су биле упућене Евертону од стране ‘Јунајтед Форса’, избио је скандал на крају меча. Пред крај дуела Рада и… »
УЖАСНЕ СЦЕНЕ! Расизам на Бањици, Евертон се сукобио са навијачима Рада!
Спортске.нет 19.02.2017
Немиле сцене након утакмице између Рада и Партизана. Расизам на стадиону на Бањици! На мети је био играч Партизана Евертон, делегат је у неколико наврата претио да ће прекинути меч, али то се није догодило. Ипак, на крају је… »
Брука: Навијачи Рада вређали Евертона на расној основи, Бразилац одговорио средњим прстом па се расплакао /видео/
Спортал блиц 19.02.2017
Скандал на утакмици 22. кола Суперлиге Србије између Рада и Партизана на Бањици. Хулигани који бодре “грађевинаре” су на расној основи вређали фудбалера црно-белих Бразилца Евертона, што је испровоцирало његову реакцију. Фото… »
Вести дана »
У деловима Србије магловито и облачно, максимална температура до 14 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 15 повезаних
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 39 минутајош 19 повезаних
Поруке из Брисела: За помак ка ЕУ потребне реформе, усклађена спољна политика и енергетика
РТС пре 9 минутајош 10 повезаних