Повезане вести

(Курир ТВ уживо) Јанковић кренуо у кампању: Србија не сме да буде земља страха!

(Курир ТВ уживо) Јанковић кренуо у кампању: Србија не сме да буде земља страха!

Курир 19.02.2017
Саша Јанковић одржао је први предизборни скуп у Београду. Међу присталицама био је велики број познатих личности из свих сфера друштва, па су се, између осталих, појавили глумац Бранислав Трифуновић, његов колега и имењак… »
Предизборни скуп Саше Јанковића: "Обећавам да ме се нећете стидети" (ВИДЕО)

Предизборни скуп Саше Јанковића: "Обећавам да ме се нећете стидети" (ВИДЕО)

Инсајдер 19.02.2017
Први предизборни скуп кандидата за председника Србије Саше Јанковића одржан је вечерас у Хали спортова на Новом Београду. “Ако и када постанем председник вратићу достојанство човеку и смисао инсититуцијама”, поручио је… »
Саша Јанковић: Вратићемо отету државу

Саша Јанковић: Вратићемо отету државу

Слободна Европа 19.02.2017
Кандидат за председника Србије Саша Јанковић поручио је на предизборној конвенцији у Београду да ће „вратити достојанство човеку и смисао институцијама“. "Доста је било понижавања, увреда разума, Београда на води и Србије на… »
Саша Јанковић представио свој план кампањом

Саша Јанковић представио свој план кампањом

Вести онлине 19.02.2017
Скуп подршке кандидатури Саше Јанковића одржао се у Београду у Хали спортова. На конвенцији је присуствовало више од 100 јавних личности, професора, академика, новинара и глумаца који су раније у апелу затражили од Јанковића да… »
Јанковић: Достојанство човеку, смисао институцијама

Јанковић: Достојанство човеку, смисао институцијама

Н1 Инфо 19.02.2017
"Ако и када постанем председник, вратићу достојанство човеку и смисао институцијама. Рећићу нешто због чега би ме некада с Правног факуклтета протерали, обећавам да ће Устав да важи", поручио је Саша Јанковић на предизборној… »
Јанковић: Доста је било понижавања, обећавам да ме се нећете стидети

Јанковић: Доста је било понижавања, обећавам да ме се нећете стидети

Радио 021 19.02.2017
Саша Јанковић почео је вечерас кампању за изборе за председника Србије скупом у новобеоградској Хали спортова. Скуп, којем је присуствовало неколико хиљада људи, почео је интонирањем химне. Међу неколико хиљада окупљених… »
Јанковић започео кампању: Нећу обећати како ћу вас ја запослити, лечити...

Јанковић започео кампању: Нећу обећати како ћу вас ја запослити, лечити...

СЕЕбиз 19.02.2017
БЕОГРАД - Скупом у Хали спортова на Новом Београду заштитник грађана у оставци Саша Јанковић започео је кампању за изборе за председника Србије. Јанковић је пред бројним окупљенима рекао да ово не сме да буде земља у којој… »
(Курир ТВ) послушајте говор Саше јанковића: Србија не сме да буде земља фантомки и страха!

(Курир ТВ) послушајте говор Саше јанковића: Србија не сме да буде земља фантомки и страха!

Курир 19.02.2017
БЕОГРАД - После два сата обраћања познатих из разних сфера друштва, на предизборном скупу окупљениима се обратио се и председнички кандидат Саша Јанковић. "Платили су их, али тек ће да их коштају лажне дипломе. Коштаће их… »
Јанковић почео кампању са Новог Београда

Јанковић почео кампању са Новог Београда

Мондо 19.02.2017
Заштитник грађана у оставци Саша Јанковић почео је вечерас кампању за изборе за председника Србије скупом у новобеоградској Хали спортова Ранко Жеравица. Фото: тањуг/ тања валиц/ нр Он је поручио да ће вратити смисао… »
Јанковић почео кампању: "Србија треба да буде земља пристојних грађана, а не поданика"

Јанковић почео кампању: "Србија треба да буде земља пристојних грађана, а не поданика"

Блиц 19.02.2017
Први предизборни скуп кандидата за председника Србије Саше Јанковића одржан је вечерас у Хали спортова на Новом Београду. - Био сам државни службеник, али никад нисам помислио да сам држава. Служио сам јој часно и поштено. Систем… »
Јанковић започео кампању скупом у Хали спортова

Јанковић започео кампању скупом у Хали спортова

Недељник 19.02.2017
Скупом у Хали спортова на Новом Београду заштитник грађана у оставци Саша Јанковић започео је кампању за изборе за председника Србије. Међу неколико хиљада окупљених грађана су и бројне јавне личности које су потписале апел за… »
Зоран Живковић: Саша Јанковић је човек са ставом

Зоран Живковић: Саша Јанковић је човек са ставом

Курир 19.02.2017
БЕОГРАД - Окупљенима у новобеоградској Хали спортова на предизборном скупу Саше Јанковића се обратио и Зоран Живковић, лидер Нове странке, који је после цитата Зорана Ђинђића поздрављен громогласним аплаузом. "После ових… »

Вести дана »