Повезане вести

"Николић тргује, Вучић не зна шта је држава"

"Николић тргује, Вучић не зна шта је држава"

Вести онлине 20.02.2017
Будући кандидат за председника Србије Саша Јанковић оценио је да актуелни шеф државе Томислав Николић не наступа с принципијелних позиција већ тргује, али да му је, ипак, несхватљиво да га у владиним таблоидима и из владајуће… »
Дуда Ивковић: Немамо времена за чекање да се ова власт распадне

Дуда Ивковић: Немамо времена за чекање да се ова власт распадне

Недељник 20.02.2017
Чувени кошаркашки тренер поручио је синоћ да је "ово најгора власт до сада" Бивши селектор и истакнути кошаркашки тренер Душан Ивковић укључио се у кампању за председничке изборе и у говору одржаном синоћ на скупу Саше… »
Јанковић почео кампању

Јанковић почео кампању

Глас Западне Србије 20.02.2017
Заштитник грађана у оставци Саша Јанковић почео је вечерас кампању за изборе за председника Србије скупом у новобеоградској Хали спортова Ранко Жеравица. Конвенцији Јанковића су присуствовали потписници апела за његову… »
Јанковић: Да будемо информисани, не информерисани

Јанковић: Да будемо информисани, не информерисани

Данас 20.02.2017
Окупила нас је љубав, а не мржња. Зато смо ми већ победили, рекао је вечерас председнички кандидат Саша Јанковић на првој предизборном скупу у новобеоградској Хали спортова. Јанковић је пред бројним окупљенима рекао да ово не… »
Председнички избори Јанковић: Доста је понижења, обећавам да ме се нећете стидети

Председнички избори Јанковић: Доста је понижења, обећавам да ме се нећете стидети

Вечерње новости 19.02.2017
Кандидат за председника Србије Саша Јанковић изјавио је вечерас у Београду пред пуном Халом спортова да је доста понижења, да Србија није дружина нити братија, а да инсититуције нису крпе. Кандидат за председника Србије Саша… »

Вести дана »