Повезане вести

Ексклузивно није тачно да је Тома донео одлуку: Још увек чека договор с Вучићем!

Ексклузивно није тачно да је Тома донео одлуку: Још увек чека договор с Вучићем!

Курир 20.02.2017
Томислав Николић још увек није донео одлуку о кандидатури на предстојећим председничким изборима, званично је потврђено Куриру у Председништву Србије. "Чекам да се договорим са Вучићем", рекао је Николић, који ће о кандидатури… »
"Ја нисам трговац, нећу да учествујем у ријалитију"

"Ја нисам трговац, нећу да учествујем у ријалитију"

Вести онлине 20.02.2017
"Политика није трговина, ја нисам трговац и нец́у да учествујем у медијском ријалитију", рекао је премијер и лидер СНС-а Александар Вучиц́. Вучиц́ је тиме одговорио на питање о састанку који би наводно данас морао да има са… »
Вучић ексклузивно за курир: Нећу да учествујем у том вашем ријалитију! Видећу се са Томом!

Вучић ексклузивно за курир: Нећу да учествујем у том вашем ријалитију! Видећу се са Томом!

Курир 20.02.2017
ВРБАС - Политика није трговина, ја нисам трговац и нећу да учествујем у том вашем ријалитију, рекао је на питање Курира премијер Александар Вучић поводом састанка који би данас требало да има с председником Томиславом Николићем… »
Томислав Николић, највероватније, неће ући у трку за нови мандат

Томислав Николић, највероватније, неће ући у трку за нови мандат

Нова економија 20.02.2017
Председник Србије Томислав Николић највероватније неће ући у трку за нови мандат, незванично сазнаје Б92 из кругова блиских бившем председнику СНС. Како нам је речено, одлука би требало да буде потврђена током дана, након што се… »
Вучић: О ванредним парламентарним изборима у наредним данима

Вучић: О ванредним парламентарним изборима у наредним данима

Србија данас 20.02.2017
Премијер Александар Вуцић изјавио је данас да ће се у наредним данима видети да ли ће бити и ванредних парламентарних избора. Како је рекао, и председнички избори су на неки начин провера легитимитета. Он је данас у Врбасу рекао… »
Дан д Николић: Не дам да цепају Србију! Још чекам договор са Вучићем!

Дан д Николић: Не дам да цепају Србију! Још чекам договор са Вучићем!

Курир 20.02.2017
Дужан сам да своје сада угрожене пријатеље, а нарочито своју породицу и одрасле унуке, сачувам од уништавања живота, каже председник Србије за Курир. Председник Србије Томислав Николић каже за Курир да не одустаје од договора с… »
Данас састанак Вучића и Николића?

Данас састанак Вучића и Николића?

Мондо 20.02.2017
Председник Томислав Николић и премијер Александар Вучић би могли да се састану током дана, речено је из Николићевог окружења за Б92. Фото: Тањуг, Димитрије Голл Исти извор је раније навео да је постојала телефонска комуникација… »
Данас дан Д: Вучић и Николић састаће се да разговарају о председничком кандидату!

Данас дан Д: Вучић и Николић састаће се да разговарају о председничком кандидату!

Курир 20.02.2017
БЕОГРАД - Председник Томислав Николић и премијер Александар Вучић састаће се током дана, потврђено је Куриру. Председник Србије Томислав Николић изјавио је раније за Курир да не одустаје од договора с премијером и лидером СНС… »

Вести дана »