Povezane vesti
Oglasili se i fudbaleri Rada - Prvo osudili ''medijsku hajku'', a onda i rasizam
Sportske.net 20.02.2017
Tvrde da nisu čuli uvredljiva skandiranja svojih navijača za vreme meča, ali su uredno naveli svaki, po njihovom mišljenju, neprimeren potez Evertona Luiza tokom tih 90 minuta. Posle zvaničnog saopštenja FK Rad u vezi sa jučerašnjim teškim… »
Saopštenje igrača Rada: Osuđujemo rasizam, ali Everton je provocirao Drinčića, Maraša, LJubinkovića i Rodića tokom…
Sportski žurnal 20.02.2017
Posle odgovora Partizana Radu na saopštenje iz Crnotravske ulice, oglasili su se i igrači Građevinara, onako kako je to sada moderno, naravno saopštenjem na sajtu kluba. „Mi, igrači Rada smo odlučili da se oglasimo zajedničkim saopštenjem, nakon… »
Radova verzija nedeljnog ludila: Everton psovao Srbe, provokacije i bezobrazluk
Mozzart sport 20.02.2017
"Osuđujemo pojedince, ali protestujemo protiv hajke na naš klub", ističu na Banjici. Rekao je Everton Luiz šta je imao, govorili su igrači Partizana i šef struke Marko Nikolić, samo niko iz Rada nije reč rekao o incidentima u prvom prolećnom… »
Igrači Rada: Everton napadao Maraša, Rodića i Ljubinkovića! Osuđujemo rasizam
Mozzart sport 20.02.2017
„Stavljeni smo na stub srama“, poručuju Građevinari. Dobrog fudbala nije bilo. Lošeg ponašanja jeste. Ko je kriv raščivijaće disciplinski organui Fudbalskog saveza Srbije, a dok oni ne prikupe dokaze i odrežu kazne smenjivaće se utisci sa… »
Partizan: Uvrede Evertonu su akt mržnje prema svima u Srbiji
Vesti online 20.02.2017
Utakmica između Rada i Partizana, željno očekivana u našem klubu i kod naših navijača, protekla je u korektnoj igri i ponašanju igrača oba tima. Nažalost, na ovaj meč i pobedu naseg kluba bačena je senka zlonamernim činom pojedinaca ili grupe… »
Konačno se oglasio i Partizan: ''Osuđujemo počinioce bezumnog čina!''
Sportske.net 20.02.2017
Dvadesetak časova posle jučerašnjih događaja na Banjici, Partizan se danas ipak oglasio zvaničnim saopštenjem, uz jasnu osudu rasističkih uvreda na račun svog igrača Evertona Luiza. Bili smo ovog prepodneva u neverici da iz Partizana nema… »
Partizan: Akt mržnje prema Srbima, ali da ostanemo prijatelji
Mozzart sport 20.02.2017
„Sramno ponašanje navijača Rada potpuno suprotno istoriji i tradiciji našeg naroda“, ističu iz Humske 1. Izgleda da su čelnici Partizana rešili da stanu na loptu. Strasti razbuktane sekund po završetku gostovanja na Banjici, gde je njihov tim… »
Oglasio se i Partizan: „Korektno ponašanje igrača oba tima, bezumni čin grupe domaćih navijača, to je akt mržnje prema…
Dešavanja na duelu između Rada i Partizana očigledno daleko prevazilaze sportske okvire. Fudbalski klub Rad se oglasio saopštenjem zbog nemilih scena na derbi meču 22. kola između njihovog kluba i crno-belih, a nije bilo potrebno mnogo vremena da na… »
Partizanov odgovor Radu: Ostajemo sportski prijatelji, ali rasizam je suprotan tradiciji našeg naroda
Sportal blic 20.02.2017
Fudbalski klub Partizan ističe da veruje da FK Rad nije povezan sa uvredama koje je na rasnoj osnovi, od navijača "građevinara", dobio fudbaler crno-belih Everton Luiz, ali naglašava da je takvo ponašanje za svaku osudu od strane svih normalnih ljudi… »
Everton Luiz je juče brutalno vređan, a onda u suzama zamolio javnost da kaže ''NE'' rasizmu! Ima li odgovora?
Sportske.net 20.02.2017
I dok vest iz Srbije o uvredama na rasnoj osnovi koje je juče doživeo Brazilac Everton Luiz polako puni novinske stupce širom sveta, ovdašnji nadležni fudbalski organi, ali i dotični klubovi izgleda misle da nema potrebe da se posebno oglase ovim… »
Rad: Everton provocirao, osuđujemo reakciju
Mondo 20.02.2017
Klub sa Banjice protestuje protiv "neopravdane medijske hajke" i video snimkom ilustruje "zapaljivo" ponašanje Partizanovog Brazilca. "Kako to da nisu vređani Leonardo i Tavamba", pitaju se u FK Rad. Fudbalski klub Rad u ponedeljak se zvaničnim… »
Saopštenje Rada: Everton Drinčiću psovao majku, hvatao se za međunožje... Zapitajte se zašto nisu vređani Leonardo…
Umesto o fudbalu, čiji je kvalitet doduše bio na prilično niskom nivou, posle meča Rada i Partizana na Banjici u centru pažnje našli su se navijači domaćih i prvotimac Partizana Everton Luiz. Povodom nemilih dešavanja na Banjici za vreme i posle… »
Everton: Nisam mogao da sakrijem suze, molim vac recimo „Ne rasizmu“
Everton Luiz je otvorio dušu povodom skandala na Banjici. – Moja porodica i ja smo zavoleli Srbiju i narod, ovde se osećamo kao kod kuće i baš zato nisam mogao da sakrijem suze koje su same nekontrolisano išle. Tokom 90 minuta utakmice trpeo sam… »
Everton o ružnim scenama sa Banjice
Hot sport 20.02.2017
Moja porodica i ja smo zavoleli Srbiju i vaš narod, ovde se osećamo kao kod kuće i baš zato nisam mogao da sakrijem suze koje su same nekontrolisano isle, jer sam tokom 90minuta utakmice trpeo rasističke napade i pogrdne nazive sa tribina. Želim… »
Oglasio se Everton: Igrači Rada su podržali rasizam
Večernje novosti 19.02.2017
Našao sam se u grotlu ljudi bez emocija koji su me samo još dodatno napadali, umesto da me zaštite - kaže Everton i dodaje da želi što pre da zaboravi meč. NIJE Everton dugo posle utakmice mogao da se smiri posle svega što je doživeo na Banjici… »
Fudbaleri Rada,: osramotiste Srbiju i zato - čekajte kaznu!
Sportal blic 19.02.2017
Za sreću je, kažu, potrebno malo, za nesreću, očigledno, još manje. Na Banjici u sumorno nedeljno popodne svaki akter utakmice Rad - Partizan trebalo je, bar, da bude nesrećan posle onoga što je doživeo Everton Luiz. Nesrećan, tužan, razočaran… »
Everton: Zavoleo sam Srbiju i vaš narod, ali suze su same išle jer sam 90 minuta trpeo rasizam!
Sportal blic 19.02.2017
Partizanov brazilski fudbaler Everton Luiz istakao je posle prvenstvene pobede nad Radom (0:1) da se rasplakao po okončanju susreta jer je trpeo strašne uvrede od strane domaćih navijača, i to na rasnoj osnovi. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija "Čitav… »
Vesti dana »

Lideri EU o američkom planu za primirje u Ukrajini: Lopta je sada u ruskom dvorištu
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana