Povezane vesti

Rambo Petković za Blicsport: Sramota je ono što se desilo Evertonu!

Rambo Petković za Blicsport: Sramota je ono što se desilo Evertonu!

Sportal blic 21.02.2017
Bivši fudbaler Dejan Rambo Petković, koji je karijeru gradio u Brazilu, bio je užasnut dešavanjima na meču Rad - Partizan. Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija Dejan Rambo Petković Pred kraj tog prvenstvenog susreta, završenog pobedom crno-belih od… »
Evertonova supruga Luana: Tužna sam, vređali su Luiza i u Švajcarskoj

Evertonova supruga Luana: Tužna sam, vređali su Luiza i u Švajcarskoj

Sportski žurnal 21.02.2017
Rasističke uvrede navijača Rada prema fudbaleru Partizana Brazilcu Evertonu Luizu izazvale su veliki odjek širom Evrope, a najviše u Engleskoj. Brojni ostrvski mediji, poput Bi-Bi-Si-ja, Skaj Sporta, Independenta i ostalih izvestili su da je Everton… »
Posle suza zbog rasizma: Everton se ponovo smeje /foto/

Posle suza zbog rasizma: Everton se ponovo smeje /foto/

Sportal blic 21.02.2017
Partizanov Brazilac Everton Luiz u suzama je proveo vikend za nama, u kome su ga emocije savladale posle rasističkih uvreda koje je dobio tokom prvenstvenog nastupa u meču sa Radom. Ipak, posle suza, stigao je i razlog za osmehe. Foto: M. Metlaš / RAS… »
Zauvek obeleženi: Stranci u glas: Brazilski fudbaler na meti rasista u Srbiji

Zauvek obeleženi: Stranci u glas: Brazilski fudbaler na meti rasista u Srbiji

Sportal blic 20.02.2017
Da se loš glas daleko čuje, dalje od dobrog, Evropu je, nažalost, uverila Srbija, iz koje se širom kontinenta raširila informacija da u njoj ima rasista. Da, priču o uvredama Brazilca Evertona na Banjici preneli su mnogi mediji... Foto: Tanjug/AP… »

Vesti dana »