Povezane vesti
(Video) Izblamirao se: Ljuba nije znao odgovore na najprostija pitanja u kvizu Ja volim Srbiju!
Kurir 21.02.2017
U kvizu “Ja volim Srbiju” koji se prikazuje na RTS-u, jedan od takmičara bio je Ljuba Aličić, čiji se odgovori danima prepričavaju. Voditeljka Nina Seničar je prvo Aličiću postavila pitanje koju slavu praznuje najviše Srba, i budući da nije znao odgovor… »
Izblamirao se: Ljubi Aličiću se smejali u kvizu (video)
Svet & Skandal 21.02.2017
Pevač Ljuba Aličić učestvovao je u kvizu “Ja volim Srbiju”, a zbog njegovih odgovora postao je hit na društvenim mrežama. Voditeljka Nina Seničar pitala ga je koju slavu praznuje najviše Srba, i budući da nije znao odgovor, rekao je: “Dalje”. Međutim, na… »
Vesti dana »

Prijavio ga otac uz blagoslov sveštenika: Ovo je osumnjičeni za ubistvo Kirka, Tramp traži smrtnu kaznu
Mondo pre 24 minutajoš 28 povezanih

Skuplje grejanje od oktobra: Većina toplana u Srbiji povećala cene za predstojeću sezonu
Danas pre 3 satajoš 20 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 16 povezanih

Spremite se za snažno nevreme, očekuje nas potop RHMZ upozorava, večeras ove delove zemlje čekaju kiša, vetar i grad
Alo pre 1 satjoš 34 povezane