Povezane vesti
(Video) Izblamirao se: Ljuba nije znao odgovore na najprostija pitanja u kvizu Ja volim Srbiju!
Kurir 21.02.2017
U kvizu “Ja volim Srbiju” koji se prikazuje na RTS-u, jedan od takmičara bio je Ljuba Aličić, čiji se odgovori danima prepričavaju. Voditeljka Nina Seničar je prvo Aličiću postavila pitanje koju slavu praznuje najviše Srba, i budući da nije znao odgovor… »
Izblamirao se: Ljubi Aličiću se smejali u kvizu (video)
Svet & Skandal 21.02.2017
Pevač Ljuba Aličić učestvovao je u kvizu “Ja volim Srbiju”, a zbog njegovih odgovora postao je hit na društvenim mrežama. Voditeljka Nina Seničar pitala ga je koju slavu praznuje najviše Srba, i budući da nije znao odgovor, rekao je: “Dalje”. Međutim, na… »
Vesti dana »

EPS pokreće poskupljenje struje uz finansiranje iz sopstvenih sredstava i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 27 povezanih

Utrkuju se ko će da ugosti Putina: Ove zemlje nude da budu domaćin pregovora između Rusije i Ukrajine
Pravda pre 47 minutajoš 29 povezanih

Izrael pojačava vojnu ofanzivu u Gazi uz mobilizaciju desetina hiljada rezervista
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 24 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane

ORF o kontraprotestima u Srbiji: Organizuje ih vladajuća stranka, pritisci na zaposlene u javnom sektoru
N1 Info pre 7 minutajoš 22 povezane