Povezane vesti
Kusturica: Tanak sam glumac, ali sam dobar komunista
Vesti online 21.02.2017
Na zvaničnom sajtu Festa objavljen je intervju s rediteljem Emirom Kusturicom, čiji će film "Na mlečnom putu" otvoriti ovogodišnji Festival 24. februara. - Fest je preživeo. On je kao i naša država, pokušava da nađe svoje mesto među festivalima… »
Kusturica o radu sa Monikom Beluči i Slobodom Mićalović: Pomogle su mi da budem i reditelj i glumac komunista
Svet & Skandal 21.02.2017
Na zvaničnom sajtu Festa objavljen je intervju s rediteljem Emirom Kusturicom, čiji će film “Na mlečnom putu” otvoriti ovogodišnji Festival 24. februara. Ostatak teksta pročitajte ovde: Kusturica o radu sa Monikom Beluči i Slobodom Mićalović… »
One su njegovu glumu potisnule u drugi plan: Emir Kusturica iskreno o saradnji sa Slobodom Mićalović i Monikom Beluči (FOTO)
Story 21.02.2017
Poznat po svojoj iskrenosti i domišljatosti, Emir Kusturica otkrio je na koji način je sarađivao sa Slobodom Mićalović i Monikom Beluči, ali i detalje o nastaku filma o kojem priča ceo svet! Za istoriju Festa vezani ste na više načina, kroz… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 55 minutajoš 81 povezana
Odloženo suđenje "Balkanskom kartelu" zbog novih hapšenja (VIDEO)
Insajder pre 56 minutajoš 72 povezane
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih