Povezane vesti

Kusturica: Tanak sam glumac, ali sam dobar komunista

Kusturica: Tanak sam glumac, ali sam dobar komunista

Vesti online 21.02.2017
Na zvaničnom sajtu Festa objavljen je intervju s rediteljem Emirom Kusturicom, čiji će film "Na mlečnom putu" otvoriti ovogodišnji Festival 24. februara. - Fest je preživeo. On je kao i naša država, pokušava da nađe svoje mesto među festivalima… »
Kusturica o radu sa Monikom Beluči i Slobodom Mićalović: Pomogle su mi da budem i reditelj i glumac komunista

Kusturica o radu sa Monikom Beluči i Slobodom Mićalović: Pomogle su mi da budem i reditelj i glumac komunista

Svet & Skandal 21.02.2017
Na zvaničnom sajtu Festa objavljen je intervju s rediteljem Emirom Kusturicom, čiji će film “Na mlečnom putu” otvoriti ovogodišnji Festival 24. februara. Ostatak teksta pročitajte ovde: Kusturica o radu sa Monikom Beluči i Slobodom Mićalović… »
One su njegovu glumu potisnule u drugi plan: Emir Kusturica iskreno o saradnji sa Slobodom Mićalović i Monikom Beluči (FOTO)

One su njegovu glumu potisnule u drugi plan: Emir Kusturica iskreno o saradnji sa Slobodom Mićalović i Monikom Beluči (FOTO)

Story 21.02.2017
Poznat po svojoj iskrenosti i domišljatosti, Emir Kusturica otkrio je na koji način je sarađivao sa Slobodom Mićalović i Monikom Beluči, ali i detalje o nastaku filma o kojem priča ceo svet! Za istoriju Festa vezani ste na više načina, kroz… »

Vesti dana »