Povezane vesti
Aleksina mama o učešću u kampanji: Dačićevi su ćutali i sad mi je dete mrtvo!
Kurir 22.02.2017
Dačićev SPS je držao vlast u Nišu kad je 2011. stradao moj sin, a ministar prosvete je bio Žarko Obradović, odgovara Dragana Janković na optužbe da je njen sin zloupotrebljen u kampanji Saše Jankovića. Dragana Janković, majka četrnaestogodišnjeg Alekse… »
Jezivo! Milica Dabović: Simon mi je pretio ubistvom! Onesvešćivao me od batina!
Kurir 22.02.2017
Proslavljena košarkašica tvrdi da ju je bivši partner Šime Šiklić duže vreme brutalno zlostavljao i tukao, kao i da ga ranije nije prijavila jer je pretio da će joj pobiti porodicu. BEOGRAD - Milica Dabović, bivša košarkaška reprezentativka, koja je… »
Milica Dabović: Tukao me je preko godinu dana i pretio ubistvom
Vesti online 22.02.2017
Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju po podne davio i naneo joj lakše telesne povrede, za "Alo!" priča da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju. Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako ode i… »
"Pretio mi je smrću porodice" Milica kroz suze otkrila sve: Nasilje, krađa očevog džipa, droga...
Pravda 22.02.2017
Potresnije od ovoga ne može... Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju davio i naneo joj lakše telesne povrede, priča da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju. Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 18. do 24. avgusta)
Pressek pre 22 minutajoš 16 povezanih

Uživo nastavljaju se žestoke bitke na frontu, broje se mrtvi Tramp najavio susret sa Zelenskim i Putinom
Alo pre 38 minutajoš 14 povezanih

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih

Princ Filip Karađorđević odbio da položi venac sa članovima SNS-a na Oplencu, pa Petrašnović napisao da je „izdanak britanske krune“
Glas Šumadije pre 8 minutajoš 1 povezana