Povezane vesti

Jezivo! Milica Dabović: Simon mi je pretio ubistvom! Onesvešćivao me od batina!

Jezivo! Milica Dabović: Simon mi je pretio ubistvom! Onesvešćivao me od batina!

Kurir 22.02.2017
Proslavljena košarkašica tvrdi da ju je bivši partner Šime Šiklić duže vreme brutalno zlostavljao i tukao, kao i da ga ranije nije prijavila jer je pretio da će joj pobiti porodicu. BEOGRAD - Milica Dabović, bivša košarkaška reprezentativka… »
Aleksina mama o učešću u kampanji: Dačićevi su ćutali i sad mi je dete mrtvo!

Aleksina mama o učešću u kampanji: Dačićevi su ćutali i sad mi je dete mrtvo!

Kurir 22.02.2017
Dačićev SPS je držao vlast u Nišu kad je 2011. stradao moj sin, a ministar prosvete je bio Žarko Obradović, odgovara Dragana Janković na optužbe da je njen sin zloupotrebljen u kampanji Saše Jankovića. Dragana Janković, majka… »
Milica Dabović: Tukao me je preko godinu dana i pretio ubistvom

Milica Dabović: Tukao me je preko godinu dana i pretio ubistvom

Vesti online 22.02.2017
Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju po podne davio i naneo joj lakše telesne povrede, za "Alo!" priča da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju. Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako… »
"Pretio mi je smrću porodice" Milica kroz suze otkrila sve: Nasilje, krađa očevog džipa, droga...

"Pretio mi je smrću porodice" Milica kroz suze otkrila sve: Nasilje, krađa očevog džipa, droga...

Pravda 22.02.2017
Potresnije od ovoga ne može... Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju davio i naneo joj lakše telesne povrede, priča da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju. Milica tvrdi i da joj je Simon pretio… »

Vesti dana »