Повезане вести

Алексина мама о учешћу у кампањи: Дачићеви су ћутали и сад ми је дете мртво!

Алексина мама о учешћу у кампањи: Дачићеви су ћутали и сад ми је дете мртво!

Курир 22.02.2017
Дачићев СПС је држао власт у Нишу кад је 2011. страдао мој син, а министар просвете је био Жарко Обрадовић, одговара Драгана Јанковић на оптужбе да је њен син злоупотребљен у кампањи Саше Јанковића. Драгана Јанковић, мајка… »
Језиво! Милица Дабовић: Симон ми је претио убиством! Онесвешћивао ме од батина!

Језиво! Милица Дабовић: Симон ми је претио убиством! Онесвешћивао ме од батина!

Курир 22.02.2017
Прослављена кошаркашица тврди да ју је бивши партнер Шиме Шиклић дуже време брутално злостављао и тукао, као и да га раније није пријавила јер је претио да ће јој побити породицу. БЕОГРАД - Милица Дабовић, бивша кошаркашка… »
Милица Дабовић: Тукао ме је преко годину дана и претио убиством

Милица Дабовић: Тукао ме је преко годину дана и претио убиством

Вести онлине 22.02.2017
Бивша кошаркашица Милица Дабовић, коју је дечко Шиме Симон Шиклић у недељу по подне давио и нанео јој лакше телесне повреде, за "Ало!" прича да то није први пут да је физички насрнуо на њу. Милица тврди и да јој је Симон претио… »
"Претио ми је смрћу породице" Милица кроз сузе открила све: Насиље, крађа очевог џипа, дрога...

"Претио ми је смрћу породице" Милица кроз сузе открила све: Насиље, крађа очевог џипа, дрога...

Правда 22.02.2017
Потресније од овога не може... Бивша кошаркашица Милица Дабовић, коју је дечко Шиме Симон Шиклић у недељу давио и нанео јој лакше телесне повреде, прича да то није први пут да је физички насрнуо на њу. Милица тврди и да јој је… »

Вести дана »