Povezane vesti
SMS prepiska Milice Dabović i Simona oko 100.00 evra (FOTO)
Tračara 22.02.2017
Milica Dabović je, po sopstvenom priznanju, godinu i po dana trpela nasilničko ponašanje bivšeg dečka Simona Šiklića, koji je od košarkašice stalno uzimao novac te joj je ostao dužan više 100.000 evra. Sukob bivših ljubavnika dobio je pre dva… »
Ekskluzivno: Ovo je prethodilo nasilju: Šokantna prepiska Milice Dabović i Simona Šiklića
Blic 22.02.2017
Nakon optužbi da ju je pretukao, Milica Dabović je za "Blic" otkrila i da joj Šime Šiklić Simon duguje novac, a sada su objavljene i poruke koje mu je slala neposredno pre nego što je u nedelju, kako ona tvrdi, nasrnuo na nju i davio je. Portal… »
Potresna ispovest milice Dabović: Simon se drogirao preda mnom, ukrao mi je novac, karticu...
Blic 22.02.2017
Tokom veze me je ubijao od batina i krao mi novac stalno... Automobil koji vozi je od mog oca, koji mu je on dao da ga vozi, priča Milica za „Blic“. - Ne znate situaciju! On je mene pokrao! Je l‘ treba to da vam pričam? Ukrao mi je karticu, novac… »
Nakon ovih reči je usledio brutalan napad: Isplivala prepiska između Milice i Simona (FOTO)
Story 22.02.2017
Već danima domaća javnost bruji o brutalnom sukobu srpske reprezentativke Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Šimeta Simeona Šiklića, koji će dobiti sudski epilog. Naime, bivša košarkašica podnela je krivičnu prijavu protiv Simona zbog toga… »
"Ubijao me od batina godinu i po dana!" (foto)
Mondo 22.02.2017
Milica Dabović tvrdi da je nasilje bilo učestalo u njenoj vezi sa Šiklićem. Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju popodne davio i naneo joj lakše telesne povrede, za "Alo" je ispričala da to nije prvi… »
Novo šokantno priznanje Milice Dabović: Zlostavljao me je godinu i po dana!
Tračara 22.02.2017
Milica Dabović je, nakon potresne i šokantne priče da ju je pretukao dečko Simon Šiklić, odlučila da otkrije detalje i razlog rasprave koja je dovela do fizičkog nasilja. “Tokom veze me je ubijao od batina i krao mi novac stalno. Automobil koji… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 2 satajoš 50 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 55 minutajoš 39 povezanih
Počela protestna akcija Zastani Srbijo 15 minuta za 15 izgubljenih života (FOTO/VIDEO)
Danas pre 30 minutajoš 32 povezane
Ciklon sa zapada stigao u Srbiju: Jak olujni vetar doneće nam i osetni pad temperature
Euronews pre 4 satijoš 33 povezane