Повезане вести
СМС преписка Милице Дабовић и Симона око 100.00 евра (ФОТО)
Трачара 22.02.2017
Милица Дабовић је, по сопственом признању, годину и по дана трпела насилничко понашање бившег дечка Симона Шиклића, који је од кошаркашице стално узимао новац те јој је остао дужан више 100.000 евра. Сукоб бивших љубавника… »
Ексклузивно: Ово је претходило насиљу: Шокантна преписка Милице Дабовић и Симона Шиклића
Блиц 22.02.2017
Након оптужби да ју је претукао, Милица Дабовић је за "Блиц" открила и да јој Шиме Шиклић Симон дугује новац, а сада су објављене и поруке које му је слала непосредно пре него што је у недељу, како она тврди, насрнуо на њу и… »
Потресна исповест милице Дабовић: Симон се дрогирао преда мном, украо ми је новац, картицу...
Блиц 22.02.2017
Током везе ме је убијао од батина и крао ми новац стално... Аутомобил који вози је од мог оца, који му је он дао да га вози, прича Милица за „Блиц“. - Не знате ситуацију! Он је мене покрао! Је л‘ треба то да вам причам? Украо ми… »
Након ових речи је уследио бруталан напад: Испливала преписка између Милице и Симона (ФОТО)
Стори 22.02.2017
Већ данима домаћа јавност бруји о бруталном сукобу српске репрезентативке Милице Дабовић и њеног бившег дечка Шимета Симеона Шиклића, који ће добити судски епилог. Наиме, бивша кошаркашица поднела је кривичну пријаву против… »
"Убијао ме од батина годину и по дана!" (фото)
Мондо 22.02.2017
Милица Дабовић тврди да је насиље било учестало у њеној вези са Шиклићем. Бивша кошаркашица Милица Дабовић, коју је дечко Шиме Симон Шиклић у недељу поподне давио и нанео јој лакше телесне повреде, за "Ало" је испричала да то… »
Ново шокантно признање Милице Дабовић: Злостављао ме је годину и по дана!
Трачара 22.02.2017
Милица Дабовић је, након потресне и шокантне приче да ју је претукао дечко Симон Шиклић, одлучила да открије детаље и разлог расправе која је довела до физичког насиља. “Током везе ме је убијао од батина и крао ми новац стално… »
Вести дана »
АНЕМ: Недопустиво насиље над екипом Н1 и нереаговање полиције
Глас Зајечара пре 58 минутајош 45 повезаних
Хитно се огласио Зеленски: Открио да ли је спреман да преговара о Трамповом плану за мир у Украјин
Вечерње новости пре 33 минутајош 43 повезане
Уведена Ванредна ситуација у овој општини Србије: Затворени путеви и мостови: "Становништво ће бити информисано о даљим корацима!"
Блиц пре 7 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
Данас пре 5 сатијош 32 повезане