Povezane vesti
Dimitrije je čuo veliku buku u dvorištu i izašao iz kuće da vidi o čemu je reč. U pčelinjaku je zatekao najtužniji prizor…
Telegraf 22.02.2017
Ojađen pčelar iz Šida, lopovi mu ukrali med i polomili košnice u vrednosti od 6 000 evra. Pčelaru Dimitriju Nikoliću iz sela Morović kod Šida lopovi su juče ukrali med iz devet košnica, a pre nekoliko dana uništili su mu osam košnica i naneli veliku… »
Ojadili pčelara za: 6.000 evra Lopovi ukrali sav med i uništili 17 košnica
Blic 22.02.2017
Pčelaru Dimitriju Nikoliću iz sela Morović kod Šida lopovi su juče ukrali med iz devet košnica, a pre nekoliko dana uništili su mu osam košnica i naneli veliku materijalnu štetu. - Očajan sam i ne znam više šta da radim! Namerili se lopovi na mene i moje… »
Vesti dana »
Jokić razbio Roketse - na dlaku od tripl-dabla, uz kucanje preko dvojice VIDEO
B92 pre 6 minutajoš 22 povezane
Kakve su se povrede postupka desile u slučaju Ribnikar: Advokatica otkriva detalje koji su mnogima promakli
Telegraf pre 11 minutajoš 8 povezanih
Putin i Tramp rekli svoje o mirovnom planu, Zelenski na mukama: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Danas počinje Vinska vizija Otvorenog Balkana: Evo je pripremljeno za ljubitelje vina i gastronomije od 22. do 25. novembra
Blic pre 6 minutajoš 3 povezane
Biće i snega u Srbiji danas mestimično s kišom, a pojedini delovi zemlje će se i zabeleti evo šta predviđa RHMZ
Dnevnik pre 26 minutajoš 5 povezanih