Povezane vesti
Aca Petrović konačno priznao - Silazak s postolja bio je GREŠKA!
Sportske.net 22.02.2017
Selektor reprezentacije Hrvatske Aleksandar Petrović govorio je o brojnim košarkaškim temama u intervjuu ''Večernjem listu'' i tom prilikom se još jednom vratio na 1995. i famozni silazak Hrvata sa postolja, na koje se još nisu vratili. Decenijama već… »
"Aca trica": Tuđman nam naredio silazak sa postolja! Bila je to greška
Vesti online 22.02.2017
Ima neka kosmička pravda. Hrvati su 1995. godine na sraman način završili Evropsko prvenstvo u Atini tako što su sišli sa postolja kada su se na pobednički stepenik popeli košarkaši tada Jugoslavije. Kako su pobegli, tako se na postolje više nisu ni… »
Petrović: Napuštanje postolja u Atini velika greška
Politika 22.02.2017
ZAGREB – Selektor hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović izjavio je danas da je napuštanje pobedničkog postolja na šampionatu Evrope u Atini 1995. godine bila velika greška i da on lično nikada ne bi doneo takvu odluku. Your browser… »
Aca Petrović o Srbima kao košarkaškoj naciji, “atinskom prokletstvu”: Tuđman je odlučio, sišli smo s postolja i pogrešili…
Večernje novosti 22.02.2017
Ja sam u tome bio nebitan. Znam da je iz dvorane postojala telefonska veza s Banskim dvorima gde je sedeo Tuđman. To je bila politička odluka – rekao je hrvatski trener. Jedan od najboljih hrvatskih trenera Aleksandar Petrović o opširnom intervjuu… »
Aco Petrović progovorio posle 22 godine: Silazak sa postolja u Atini je bio glupost!
Sportski žurnal 22.02.2017
Legenda hrvatske košarke i sadašnji selektor te zemlje, Aco Petrović, istakao je da je odluka da se reprezentacija povuče sa postolja 1995. godine bila politički dirigovana i da nije bila ni malo promišljena. Petrović je u intervjuu za hrvatski „Večernji… »
Sišli sa postolja i nikako da se vrate: Aco Petrović o sramoti iz 1995: Ono je bila greška!
Sportal blic 22.02.2017
Aleksandar Petrović, selektor košarkaša Hrvatske, istakao je da je silazak "vatrenih" sa postolja, na Eurobasketu održanom 1995. u Grčkoj, gde kao trećeplasirani nisu hteli da budu prisutni dok se intonira himna šampiona, naše nacionalne selekcije, bila… »
Vesti dana »
(BLOG) U više mesta zabeleženi incidenti i nepravilnosti: Tuča u Boru, izbušene gume u Bajinoj Bašti...
N1 Info pre 34 minutajoš 138 povezanih
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 35 povezanih
(Video) Jeziv udes Bermana u Japanu srećom bez posledica: "Srećan sam što mogu da vam javim da je sve okej, zaista mi je žao što se ovo dogodilo, izvinjavam se timu"
Dnevnik pre 39 minutajoš 29 povezanih
Borko Stefanović pisao evropskim institucijama o incidentima na lokalnim izborima
Beta pre 14 minutajoš 15 povezanih
Erdogan: Protiv smo učešća kurdskih militanata u napadima na Iran
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih