Повезане вести

Исповест затвореника из Гвантанама: Живот ми је пакао, у Београду је горе него у затвору!

Исповест затвореника из Гвантанама: Живот ми је пакао, у Београду је горе него у затвору!

Пресс 23.02.2017
"Једина нада ми је да одем одавде, да одем негде где могу да рачунам на неку подршку, у било коју земљу у којој бар нешто од свог живота могу да направим", рекао је Мансур ал Дајфи. Српске власти су прошлог јула прихватиле… »
Јеменац "прсо" у Србији: Тврди да му је боље било у Гвантанаму, стални инциденти са српском полицојом

Јеменац "прсо" у Србији: Тврди да му је боље било у Гвантанаму, стални инциденти са српском полицојом

Правда 23.02.2017
Јеменац Мансур Ахмад Сад ел Дајфи један је од двојице затвореника из Гвантанама који су у јулу 2016. године пребачени у Србију. Новинар америчког Националног јавног радија (НПР) затекао га је у малом, скромном стану у Београду… »
Јеменац из Гвантанама: Водите ме одавде, у Србији као у затвору!

Јеменац из Гвантанама: Водите ме одавде, у Србији као у затвору!

Санџак хабер 23.02.2017
Јеменац Мансур Ахмад Сад ел Дајфи један је од двојице затвореника из Гвантанама који су у јулу 2016. године пребачени у Србију. Новинар америчког Националног јавног радија (НПР) затекао га је у малом, скромном стану у Београду… »

Вести дана »