Povezane vesti
Ispovest zatvorenika iz Gvantanama: Život mi je pakao, u Beogradu je gore nego u zatvoru!
Press 23.02.2017
"Jedina nada mi je da odem odavde, da odem negde gde mogu da računam na neku podršku, u bilo koju zemlju u kojoj bar nešto od svog života mogu da napravim", rekao je Mansur al Dajfi. Srpske vlasti su prošlog jula prihvatile dvojicu zatvorenika iz… »
Jemenac "prso" u Srbiji: Tvrdi da mu je bolje bilo u Gvantanamu, stalni incidenti sa srpskom policojom
Pravda 23.02.2017
Jemenac Mansur Ahmad Sad el Dajfi jedan je od dvojice zatvorenika iz Gvantanama koji su u julu 2016. godine prebačeni u Srbiju. Novinar američkog Nacionalnog javnog radija (NPR) zatekao ga je u malom, skromnom stanu u Beogradu, ali sa "lepim pogledom na… »
Jemenac iz Gvantanama: Vodite me odavde, u Srbiji kao u zatvoru!
Sandžak haber 23.02.2017
Jemenac Mansur Ahmad Sad el Dajfi jedan je od dvojice zatvorenika iz Gvantanama koji su u julu 2016. godine prebačeni u Srbiju. Novinar američkog Nacionalnog javnog radija (NPR) zatekao ga je u malom, skromnom stanu u Beogradu, ali sa “lepim pogledom… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu "I nama je dosta krvi", prostorije SNS zasute jajima
RTV pre 22 minutajoš 40 povezanih

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 3 satajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih

Petković uoči sastanka u Briselu: Propao još jedan Bisljimijev pokušaj da napadne Beograd
Sputnik pre 12 minutajoš 15 povezanih