Povezane vesti

Užas u Nišu: Roditelji pronađenog mladića sumnjaju da je njihov jedinac ubijen(foto)

Večernje novosti 23.02.2017
Beživotno telo Dalibora Krstića (31) pronađeno je jutros oko osam časova u blizini Zadružnog doma u niškom selu Donji Matejevac. Nesrećni mladić nestao je 10. novembra. BEŽIVOTNO telo Dalibora Krstića (31) pronađeno je jutros oko osam časova u… »

Užas kod Bajine Bašte: Ribolovac pronašao mrtvog mladića u Drini

Blic 23.02.2017
Uz desnu obalu toka Drine kroz selo Bačevci kod Bajine Bašte pronađeno je beživotno telo muškarca starog oko 35 godina, saznaje "Blic". Identitet mrtvog čoveka, koga je u tišaku i pribalju primetio jedan ribolovac iz Arilja, još uvek nije poznat… »

Stravičan prizor kod Bajine Bašte: Drina izbacila telo muškarca

Kurir 23.02.2017
BAJINA BAŠTA - U selu Bačevci, između Bajine Bašte i Ljubovije, uz desnu obalu Drine nađen je leš muškarca starog oko 35 godina, čiji identitet za sada nije utvrđen. Telo je u vodi blizu obale pronašao ribolovac iz Arilja i slučaj prijavio… »

Jeziva scena kod Niša: Leš muškarca pronašao prolaznik

Kurir 23.02.2017
NIŠ - Beživotno telo muškarca pronađeno je jutros oko 8 časova iza Zadružnog doma u Donjem Matejevcu kod Niša. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, telo je uočio prolaznik i obavestio policiju, koja je obezbedila mesto i započela uviđaj… »

Telo muškarca pronađeno u Donjem Matejevcu kod Niša

RTS 23.02.2017
U selu Donji Matejevac kraj Niša jutros oko osam časova pronađeno je telo muškarca, potvrdili su za "Betu" u Policijskoj upravi u Nišu. "Mesto na kojem je pronađeno telo obezbeđuje policija, a Više javno tužilaštvo naložilo je istragu", naveli… »

Užas u Nišu: Telo muškarca pronađeno u Donjem Matejevcu

Blic 23.02.2017
Beživotno telo muškarca pronađeno je jutros oko 8 časova u Donjem Matejevcu kod Niša, saznaje „Blic“. Kako nezvanično saznajemo, beživotno telo je uočio jedan prolaznik nakon čega je alarmirana policija. U policiji je potvrđeno da su primili… »

Vesti dana »