Povezane vesti
Njegovo ime znači DAR BOŽIJI: Evo kako se zove sin Nikole Pekovića (a nije Todor)!
Story 24.02.2017
Supruga bivšeg košarkaša porodila se danas i donela na svet naslednika koji je poneo neuobičajeno ime. Nikola Peković dobio je sina! Njegova osam godina starija supruga Violeta porodila se danas u u bolnici u Podgorici i na svet donela dečaka… »
Čestitamo: Nikola Peković postao tata, na redu je trodnevno slavlje!
Svet & Skandal 24.02.2017
Kako smo već objavili, Nikola Peković je već neko vreme bio spreman za najradosniji dan u životu, a sada je taj dan i došao – popularni Pekmen postao je tata! Njegova osam godina starija supruga, doktorka Violeta Milinković, porodila se danas u… »
Vesti dana »

Vučić o reakciji na odluku Apelacionog suda o aktivistima: Bio sam ljut, ja sam samo običan čovek koji ima emocije
N1 Info pre 17 minutajoš 21 povezana

Blokada suda: Studenti saopštili da je Davor Stefanović pretučen u zatvoru, sin Marije Vasić preneo poruku prisutnima, inženjeri zatražili pravdu za svoje kolege( FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 2 minutajoš 70 povezanih

Ministarstvo odbrane prodaje „suvišne i rashodovane službene pse“: Cene od 400 do 3.000 dinara, građani negoduju i traže udomljavanje
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih

„Ne pristajemo na privid normalnosti“: Srednjoškolci protestuju pred Ministarstvom prosvete
Vreme pre 3 satajoš 14 povezanih