Povezane vesti

Monika Beluči za RTS: Zabrinula sam se kad sam shvatila da treba da pričam srpski

Monika Beluči za RTS: Zabrinula sam se kad sam shvatila da treba da pričam srpski

RTS 25.02.2017
Gošća 45. Festa Monika Beluči otkriva da ju je dirnula reakcija ovdašnje publike posle regionalne premijere filma „Na mlečnom putu“ Emira Kusturice u Centru „Sava“. Prenosimo deo ekskluzivnog intervjua koji je dala RTS-u, a ceo intervju… »
Monika je gostovala kod Ivana Ivanovića i postidela ga je kao niko do sada

Monika je gostovala kod Ivana Ivanovića i postidela ga je kao niko do sada

Blic 25.02.2017
Monika Beluči uspela je da gostuje i kod Ivana Ivanovića. Tokom gostovanja se između ostalog desila i jedna zanimljiva situacija. Ivanović je pred kraj pitao kako bi muškarci trebalo da se ponašaju da i privukli pažnju žene, na šta je usledio… »
I to se dogodilo: Monika Beluči jednom rečenicom postidela Ivana Ivanovića! (video)

I to se dogodilo: Monika Beluči jednom rečenicom postidela Ivana Ivanovića! (video)

Svet & Skandal 25.02.2017
Italijanska glumica Monia Beluči otvorila je 45. međunarodni filmski festival, koji je zvanično počeo filmom Emira Kusturice “Na mlečnom putu”. Ivan Ivanović imao je čast da ugosti slavnu glumicu u svojoj emisiji, a nakon ugodnog i sadržajnog… »
(Video) Evo kako je Ivan Ivanović pocrveneo zbog Monike Beluči! Poželeo je da umre

(Video) Evo kako je Ivan Ivanović pocrveneo zbog Monike Beluči! Poželeo je da umre

Kurir 25.02.2017
Italijanska glumicaMonia Beluči otvorila je 45. međunarodni filmski festival, koji je zvanično počeo filmom Emira Kusturice "Na mlečnom putu". Glavna glumica Kusturičinog ostvarenja gostovala je u popularnoj emisiji kod Ivana Ivanovića, u kojoj je… »

Vesti dana »