Povezane vesti

Neka je neko nauči kako se tapše: Nikol Kidman je na dodeli Oskara uradila OVO, a sada je ismeva cela planeta (VIDEO)

Neka je neko nauči kako se tapše: Nikol Kidman je na dodeli Oskara uradila OVO, a sada je ismeva cela planeta (VIDEO)

Story 27.02.2017
Planetarno popularna Australijanka nije savršena u svemu što radi. Evo i dokaza. Slavna holivudska glumica Nikol Kidman, zajedno sa svojim suprugom Kitom Urbanom, prisustvovala je dodeli Oskara. Međutim, umesto da tema svih medija bude njena haljina… »
Zasenio si moj dolazak na Oskara: Modni dizajner pokušao da ponizi glumicu, a ona mu je OVAKO odgovorila

Zasenio si moj dolazak na Oskara: Modni dizajner pokušao da ponizi glumicu, a ona mu je OVAKO odgovorila

Story 27.02.2017
Glumica je 20. put nominovana za prestižnu nagradu, a jedna rečenica poznatog modnog dizajnera je zasenila njen neverovatni uspeh. Meril Strip je odgovorila na tvrdnje Lagerfelda izrečene ranije ove nedelje da je glumica dlučila da ne obuče Šanelovu… »
Skandal epskih razmera na dodeli Oskara: Sramotna greška o kojoj bruji ceo svet (VIDEO)

Skandal epskih razmera na dodeli Oskara: Sramotna greška o kojoj bruji ceo svet (VIDEO)

Story 27.02.2017
U noći između nedelje i ponedeljka Američka filmska akademija je po 89. put dodelila najprstižnije nagrade u oblasti filmske umetnosti. Međutim, ovogodišnju dodelu Osakra obeležila je ogromna greška. Ceo Holivud okupio se u sali Dolbi u Los… »
Filmska diva o sukobu s dizajnerom: Lagerfild mi je upropastio dodelu Oskara

Filmska diva o sukobu s dizajnerom: Lagerfild mi je upropastio dodelu Oskara

Blic 26.02.2017
Karl Lagerfild, legendarni nemački dizajner, koji već nekoliko godina radi kao kreativni direktor modne kuće Šanel, optužio je filmsku divu Meril Strip, da je odbila da se na crvenom tepihu Oskara pojavi u "šanelovoj" kereaciji. A kao razlog… »

Vesti dana »