Povezane vesti
Prozivka Bed blu bojsa: Navijači zagrabačkog Dinama odgovorili Delijama za zastavu sa tenkom! (video)
Hot sport 27.02.2017
U jeku političkih provokacija u Vukovaru, situaciju su dodatno podgrejali navijači "modrih" koji su uputili odgovor navijačima Zvezde za zastavu iz meča sa Panatinaikosom. Na meču između Cibalije i Dinama iz Zagreba, “Bed blu bojsi” su na… »
BBB odgovorili ''Delijama'', kakva će sada biti reakcija hrvatskih medija?
Sportske.net 27.02.2017
Svi se sećate da su pojedini hrvatski mediji nedavno tražili izbacivanje Crvene zvezde iz košarkaške Evrolige, zbog zastave sa naslikanim tenkom na tribinama. Nešto slično sada su uradili i navijači Dinama. Sve se dogodilo tokom jučerašnje… »
Odgovor “delijama”: I "bbb" imaju svoj tenk
Večernje novosti 27.02.2017
Na prvenstvenoj utakmici između Cibalije i “modrih”, navijači zagrebačkog Dinama mahali su zastavom hrvatskog tenka s Trpinjske ceste. I NAVIJAČI zagrebačkog Dinama imaju "svoj tenk". Na prvenstvenoj utakmici između Cibalije i “modrih”… »
Odgovor iz Hrvatske na tenk: Imamo ga i mi (video)
Mondo 27.02.2017
Navijači zagrebačkog Dinama na meču protiv Cibalije u Vinkovcima imali zastavu sa tenkom. Foto: YouTube/screenshot Nakon što se na utakmici košarkaša Crvene zvezde mts pojavio tenk na "šetalici", zbog čega je hrvatska javnost "vrisnula" i… »
Navijači Dinama odgovorili Delijama: Imamo i mi tenk iz Vukovara (video)
Sportski žurnal 27.02.2017
Navijači zagrebačkog Dinama na utakmici protiv Cibalije istakli su zastavu sa slikom hrvatskog tenka iz rata u Vukovaru, kao odgovor pristalicama Crvene zvezde na njihov tenk. Zvezdini navijači su na košarkaškom meču Evrolge protiv Panatinaikosa u… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 29 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane