Povezane vesti
Čestitamo: Vladimir Stojković dobio još jednog sina! (foto)
Svet & Skandal 27.02.2017
Golman Vladimir Stojković danas je po drugi put postao otac i to još jednog dečaka. Njegova supruga Valentina porodila se danas i na svet donela dečaka. Vladimir je na Instagramu postavio fotografiju sina Lava koji mazi mlađeg brata i tako raznežio… »
Lav je prvi zagrlio brata već u porodilištu: Vladimir Stojković ponovo postao tata! (FOTO)
Story 27.02.2017
Golman i njegova supruga Valentina pre samo nekoliko sati postali su ponosni roditelji dečaka, a momenat koji je golman zabeležio sa svoja dva naslednika će vas raznežiti istog trenutka. Vladimir Stojković danas je drugi put postao otac, kada je na… »
Stojke, čestitamo!
Mondo 27.02.2017
Golman postao tata po drugi put. Vladimir Stojković postao je danas tata još jednog dečaka! Njegova supruga Valentina porodila se danas o čemu je ponosni tata obavestio svoje pratioce na Instagramu. "Molio sam Bojanu da se razvedemo" Na slici vidimo… »
Stojke opet tata: Porodila se supruga Vladimira Stojkovića
Blic 27.02.2017
Golman Vladimir Stojković dobio je još jednog sina, a radosnu vest je podelio na svom instagram profilu. Njegova supruga Valentina Pupović nedavno se porodila, a Vladimirov sin iz prvog braka, Lav, odmah je upoznao brata. Pogledajte na Instagram-u… »
Vesti dana »

MUP izdao nalog za hapšenje policajca koji je napao srpskog maturanta
Politika pre 40 minutajoš 47 povezanih

"Uzeo je nož, pretio je da će me ubiti" Aleksandra Nikolić otkrila jezive detalje o Filipu Caru: "Razvlačio me je za kosu, a onda trudnu šutirao"
Alo pre 20 minutajoš 16 povezanih

Izraelska vojska bombardovala kuću lekarke: Stradalo devetoro od 10 njene dece
N1 Info pre 5 satijoš 12 povezanih