Povezane vesti
Mosul: Bele zastave na krovu, u klopci 750.000 ljudi
Danas 28.02.2017
Više od 2.000 ljudi napustilo je Mosul samo u toku vikenda, a kampovi u blizini iračkog grada ne mogu da prime sve raseljene, prenosi B92 na sajtu. Kako se veruje, najveći egzodus od kada su lokalne snage počele operaciju preuzimanja zapadnog dela grada… »
Dramatična opsada: Bele zastave na krovu, u klopci više od pola miliona ljudi! (video)
Pravda 28.02.2017
Više od 2.000 ljudi napustilo je Mosul samo u toku vikenda, a kampovi u blizini iračkog grada ne mogu da prime sve raseljene. Kako se veruje, najveći egzodus od kada su lokalne snage počele operaciju preuzimanja zapadnog dela grada od Islamske države… »
Vesti dana »
Pripadnici Uprave kriminalističke policije ponovo su danas ušli u zgradu Filozofskog fakulteta
RTV pre 2 minutajoš 8 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 37 minutajoš 5 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih