Povezane vesti
Nina otkriva: Evo kako stvarno živi Sandra Meljničenko
Vesti online 01.03.2017
Nina Badrić jedna je od retkih osoba sa ovih prostora koje su u kontaktu sa Sandrom Meljničenko. Pevačica je otkrila kakav je zaista život bivše modelsice, a sada supruge ruskog milijardera Andreja Meljničenka. - Mislim da je ona jedina osoba koju znam… »
Nina Badrić o razvodu i životu žena koje su solo: Znam svoju veliku manu, i to priznajem
Story 01.03.2017
Popularna pevačica Nina Badrić kaže da je u stanju svašta da izgovori, i da to radi vrlo svesno... Brak Nine Badrić sa Bernardom Krasnićem nedavno je i crkveno poništen, a ona o novoj ljubavi i braku ne razmišlja. Na ovim prostorima, žena ako je starija… »
Vesti dana »
Blagojevićeva klasa i dobri maniri: "Čestitam Zvezdi, koliko god nam se to ne dopadalo, to je realnost"
Sportske.net pre 11 minutajoš 73 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 1 satjoš 122 povezane
Šta će ti napad pored ovakve odbrane? Zvezdina deveta u nizu kao so na ranu najvećem rivalu
Sportske.net pre 1 satjoš 36 povezanih
Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
B92 pre 51 minutajoš 46 povezanih