Povezane vesti

Vučić: SNS ne uzima novac od tajkuna, za razliku od opozicije. Mi imamo novac, mi štedimo

Vučić: SNS ne uzima novac od tajkuna, za razliku od opozicije. Mi imamo novac, mi štedimo

Nova ekonomija 01.03.2017
Premijer Aleksandar Vučić negirao je danas da je bugarski biznismen Cvetan Vasilev finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna. "Ne znam ni ko je Cvetan Vasilev", rekao je… »
'Kampanju Jankovića i Jeremića finansiraju tajkuni ili stranci, a vama smetaju ljudi koji me podržavaju'

'Kampanju Jankovića i Jeremića finansiraju tajkuni ili stranci, a vama smetaju ljudi koji me podržavaju'

Premijer Aleksandar Vučić je ocenio da predsedničku kampanju kandidata opozicije Saše Jankovića i Vuka Jeremića "finansiraju tajkuni ili stranci jer ih država ne finansira". Na pitanje koga će predložiti za premijera ako bude pobedio na… »

Premijer Aleksandar Vučić negirao je danas da je bugarski biznismen Cvetan Vasilev finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna. "Ne znam ni ko je Cvetan Vasilev", rekao je… »
Živković: Nikolić i Vučić štite Cvetana Vasileva

Živković: Nikolić i Vučić štite Cvetana Vasileva

Blic 01.03.2017
Poslanik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić iz ličnih materijalnih razloga pružaju zaštitu Cvetanu Radoevu Vasilevu čija je firma većinski vlasnik Srpske fabrike stakla… »
Vučić: Nisam u kampanji

Vučić: Nisam u kampanji

Danas 01.03.2017
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da još nije u kampanji za predsedničke izbore na kojima, kako je rekao, ima 50 odsto šansi da pobedi. Ne dobijamo novac od tajkuna. Trebalo bi da od države dobijemo najviše novca za izbore, jer imamo… »
Vučić: "Opoziciju finansiraju tajkuni ili stranci!"

Vučić: "Opoziciju finansiraju tajkuni ili stranci!"

Pravda 01.03.2017
Premijer Aleksandar Vučić negirao je danas da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna. - Ne znam ni ko je Vasil Cvetanov - rekao je… »

Premijer Aleksandar Vučić je ocenio da predsedničku kampanju kandidata opozicije Saše Jankovića i Vuka Jeremića "finansiraju tajkuni ili stranci jer ih država ne finansira". Na pitanje koga će predložiti za premijera ako bude pobedio na… »
Vučić: Kampanju kandidata opozicije finansiraju tajkuni

Vučić: Kampanju kandidata opozicije finansiraju tajkuni

Beta 01.03.2017
Premijer Aleksandar Vučić ocenio je danas da predsedničku kampanju kandidata opozicije Saše Jankovića i Vuka Jeremića "finansiraju tajkuni ili stranci jer ih država ne finansira". Odgovarajući na pitanja novinara u Bariču, gde je prisustvovao… »
Vučić: Ni dinar od tajkuna mi ne treba

Vučić: Ni dinar od tajkuna mi ne treba

Večernje novosti 01.03.2017
Premijer Aleksandar Vučić negirao je da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna. BARIČ - Premijer Aleksandar Vučić negirao je… »

Vesti dana »