Повезане вести

Вучић: СНС не узима новац од тајкуна, за разлику од опозиције. Ми имамо новац, ми штедимо

Вучић: СНС не узима новац од тајкуна, за разлику од опозиције. Ми имамо новац, ми штедимо

Нова економија 01.03.2017
Премијер Александар Вучић негирао је данас да је бугарски бизнисмен Цветан Василев финансирао његову кампању на претходним парламентарним изборима, наводећи да његова странка не узима ни динар од тајкуна. "Не знам ни ко је… »
'Кампању Јанковића и Јеремића финансирају тајкуни или странци, а вама сметају људи који ме подржавају'

'Кампању Јанковића и Јеремића финансирају тајкуни или странци, а вама сметају људи који ме подржавају'

Премијер Александар Вучић је оценио да председничку кампању кандидата опозиције Саше Јанковића и Вука Јеремића "финансирају тајкуни или странци јер их држава не финансира". На питање кога ће предложити за премијера ако буде… »

Премијер Александар Вучић негирао је данас да је бугарски бизнисмен Цветан Василев финансирао његову кампању на претходним парламентарним изборима, наводећи да његова странка не узима ни динар од тајкуна. "Не знам ни ко је… »
Живковић: Николић и Вучић штите Цветана Василева

Живковић: Николић и Вучић штите Цветана Василева

Блиц 01.03.2017
Посланик Нове странке Зоран Живковић изјавио је данас да председник Србије Томислав Николић и премијер Александар Вучић из личних материјалних разлога пружају заштиту Цветану Радоеву Василеву чија је фирма већински власник Српске… »
Вучић: Нисам у кампањи

Вучић: Нисам у кампањи

Данас 01.03.2017
Премијер Александар Вучић изјавио је данас да још није у кампањи за председничке изборе на којима, како је рекао, има 50 одсто шанси да победи. Не добијамо новац од тајкуна. Требало би да од државе добијемо највише новца за… »
Вучић: "Опозицију финансирају тајкуни или странци!"

Вучић: "Опозицију финансирају тајкуни или странци!"

Правда 01.03.2017
Премијер Александар Вучић негирао је данас да је бугарски бизнисмен Васил Цветанов финансирао његову кампању на претходним парламентарним изборима, наводећи да његова странка не узима ни динар од тајкуна. - Не знам ни ко је… »

Премијер Александар Вучић је оценио да председничку кампању кандидата опозиције Саше Јанковића и Вука Јеремића "финансирају тајкуни или странци јер их држава не финансира". На питање кога ће предложити за премијера ако буде… »
Вучић: Кампању кандидата опозиције финансирају тајкуни

Вучић: Кампању кандидата опозиције финансирају тајкуни

Бета 01.03.2017
Премијер Александар Вучић оценио је данас да председничку кампању кандидата опозиције Саше Јанковића и Вука Јеремића "финансирају тајкуни или странци јер их држава не финансира". Одговарајући на питања новинара у Баричу, где је… »
Вучић: Ни динар од тајкуна ми не треба

Вучић: Ни динар од тајкуна ми не треба

Вечерње новости 01.03.2017
Премијер Александар Вучић негирао је да је бугарски бизнисмен Васил Цветанов финансирао његову кампању на претходним парламентарним изборима, наводећи да његова странка не узима ни динар од тајкуна. БАРИЧ - Премијер Александар… »

Вести дана »