Повезане вести
Миленко Аћимовић: Гол против Лестера памтићу док сам живе, драго ми је што имам Декија поред себе!
Хот спорт 01.03.2017
Словенац Миленко Аћимовић, бивши фудбалер Црвене звезде за коју је одиграо 102 утакмице и постигао 34 гола, данас је на функцији амбасадора УЕФА Футсал Еуро 2018, шампионата који се следеће године, од 2. до 13. Фебруара, одржава… »
Аћимовић: Гол против Лестера са 30 метара и спектакл у Бечу се никада не заборављају
Моззарт спорт 01.03.2017
“Мислили смо сви да ће бити полупразан стадион, али већ је на загревању све било крцато. Добили смо их са 3:1 и то је био стварно неки осећај поноса свих нас, играча и навијача Звезде по целом свету”. Словенац Миленко Аћимовић… »
Миленко Аћимовић: Гол против Лестера - најдражи
Мондо 01.03.2017
Некадашњи фудбалер Црвене звезде Миленко Аћимовић присетио се дана док је носио црвено-бели дрес, открио ког "фудбалера на петопарцу" највише цени, прогнозирао исход шампионске трке у Србији... Словенац Миленко Аћимовић, бивши… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици због саобраћајне несреће у којој је погинуло троје људи
Бета пре 3 сатајош 42 повезане

До четвртка нестабилно, али топло, а онда пљускови и пад температуре
Решетка пре 38 минутајош 27 повезаних

Трудница у Бачком Градишту задобила тешке телесне повреде: Мушкарац је убо ножем
Данас пре 3 минутајош 22 повезане