Povezane vesti
Škart proizvodi za istok Evrope?
Dojče vele 02.03.2017
Isti proizvod zapravo nije isti na zapadu i istoku EU, tvrde šefovi vlada država Višegradske grupe. Tako krem od nugata ima više kakaa u Nemačkoj nego u Poljskoj. I na Balkanu se žale da im se uvaljuju lošiji proizvodi. Da li smo mi deponija… »
Besna Istočna EU: I mi volimo kvalitetnu robu
Mondo 02.03.2017
Premijeri Poljske, Češke, Slovačke i Mađarske zatražili su na vanrednom samitu Višegradske grupe od Evropske komisije da hitno reši problem nekvalitetnih proizvoda i hrane inernacionalnih kompanija za tržišta postkumunistički zemalja. Foto… »
Višegradska grupa odbija podele EU i Evropu u više brzina
Novi magazin 02.03.2017
Premijeri zemalja Višegradske grupe odbili su danas na samitu u Varšavi bilo kakve podele u Evropskoj uniji i naglasili u deklaraciji sa kojom će nastupiti na samitu EU u Rimu 25. marta da bilo koji model promena mora da očuva jedinstvo zajedničkog… »
"Nećete nas zatrpavati smećem": Istok EU besan: Kako to da u slovačkoj šunki ima 72% mesa, a u nemačkoj 91%?
Blic 02.03.2017
Premijeri Poljske, Češke, Slovačke i Mađarske na inicijativu slovačkog premijera Roberta Fica zatražiće danas u Varšavi na vanrednom samitu Višegradske grupe da Evropska unija zaustavi masovnu praksu da se u postkomunističke zemlje izvoze… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 8 minutajoš 27 povezanih
Gašić o akciji "Zastani Srbijo": Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda, maltretiranje građana
Radio 021 pre 8 minutajoš 56 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
Euronews pre 26 minutajoš 50 povezanih
Problemi zbog olujnog vetra i snega: Više od 10.000 korisnika u Srbiji trenutno bez struje
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih
Akcija „Zastani Srbijo“: Tišina za poginule na železničkoj stanici u Novom Sadu
Vreme pre 3 satajoš 47 povezanih