Povezane vesti
Savićević za Blicsport: I ja bih za ove 22 godine svirao penal za Partizan!
Sportal blic 02.03.2017
Dejan Savićević, legenda Crvene zvezde, veruje u pobedu svojih naslednika u subotu od 18 časova i još veću bodovnu prednost na tabeli u odnosu na Partizan. Foto: Facebook / Facebook Dejan Savićević - Iako posle derbija ima još mečeva do kraja, ova… »
Dejan Savićević: Da sam ja sudio neki derbi, svirao bih Partizanu bar jedan penal (foto)
Hot sport 02.03.2017
Čuveni bivši fudbaler crveno-belih je govorio o 'večitom derbiju'. Niko ne zna bolje taj osećaj od fudbalera koji su učestvovali u našem prazniku fudbala, utakmici između Crvene zvezde i Partizana. Jedan od njih jeste i Dejan Savićević, koji je u dresu… »
Legende pred derbi - Dejo: Ja bih im dosudio jedan penal za ove 22 godine; Mijat: Hoću pobedu bez najstrože kazne
Mozzart sport 02.03.2017
Čuveni asovi Zvezde i Partizana izneli svoja očekivanja pred 153. okršaj večitih rivala. Legendarni asovi Crvene zvezde i Partizana i Dejan Savićević i Predrag Mijatović očekuju pobede svojih timova u 153. večitom derbiju i uglavnom se slažu da je… »
Vesti dana »
Kada će biti novih letova iz Dubaija i šta će biti sa uplaćenim aranžmanima: Seničić o zarobljenim turistima
NIN pre 17 minutajoš 47 povezanih
Američki Stejt department proširio poziv za evakuaciju osoblja ambasada na šest bliskoistočnih zemalja
Nedeljnik pre 37 minutajoš 44 povezane
Državljani Srbije iz Dubaija stigli u Beograd, u toku evakuacija iz Izraela; Seničić: Još dva leta danas iz Dubaija
RTV pre 33 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici čekaju zvaničnu potvrdu dogovora sa ministarstvom, blokade puteva se nastavljaju i danas
Mašina pre 1 satjoš 17 povezanih
Vreme danas: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, do 19 stepeni
Vesti online pre 3 satajoš 19 povezanih