Povezane vesti
Kurir TV impresionirani smo Adrija medijom: Naša kompanija oduševila vodeće evropske urednike
Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Urednici najuticajnijih evropskih medija, čiji su domaćini najveća srpska medijska kuća Adrija Medija Grupa i Magazin Njuzvik Srbija, po prvi put su se okupili u Beogradu kako bi razmotrili najznačajnije evropske teme kojima će se zajedno… »
Paula Guisado molina, urednik u el mundu: Videli smo celu grupu, impresionirana sam
Kurir 02.03.2017
Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija. Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. - Prvi put sam u Srbiji… »
Milorad ivanović, glavni urednik Njuzvik Srbija: AMG radi na tri velika istraživanja
Kurir 02.03.2017
Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija. Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. - Njuzvik Srbija i AMG su… »
Vitorio malaguti, zamenik urednika lespreso: Srećan sam što mogu posetiti ovu veliku izdavačku kuću
Kurir 02.03.2017
Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija. Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. - Sviđa mi se Srbija… »
Alfred vejncril, zamenik urednika špigla: Impresioniran sam ljudima, koji ovde rade
Kurir 02.03.2017
Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija.Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. - Prvi put sam ovde. Video… »
Predsednik amg Aleksandar Rodić: Istraživačko novinarstvo ispravlja društvene nepravde
Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija.Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. Najbolje evropske… »
Urednici najuticajnijih evropskih medija gosti Adria Media Grupe
Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Urednici najuticajnijih evropskih medija gosti su Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija. Redovni godišnji sastanak evropske istraživačke mreže EIC na kom su se okupili urednici nemačkog Špigla, belgijskog Le soara, italijanskog… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 6 satijoš 12 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 4 minutajoš 50 povezanih

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike sutrašnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 58 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 6 satijoš 34 povezane