Povezane vesti

Kurir TV impresionirani smo Adrija medijom: Naša kompanija oduševila vodeće evropske urednike

Kurir TV impresionirani smo Adrija medijom: Naša kompanija oduševila vodeće evropske urednike

Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Urednici najuticajnijih evropskih medija, čiji su domaćini najveća srpska medijska kuća Adrija Medija Grupa i Magazin Njuzvik Srbija, po prvi put su se okupili u Beogradu kako bi razmotrili najznačajnije evropske teme kojima će se zajedno… »
Paula Guisado molina, urednik u el mundu: Videli smo celu grupu, impresionirana sam

Paula Guisado molina, urednik u el mundu: Videli smo celu grupu, impresionirana sam

Kurir 02.03.2017
Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija. Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. - Prvi put sam u Srbiji… »
Milorad ivanović, glavni urednik Njuzvik Srbija: AMG radi na tri velika istraživanja

Milorad ivanović, glavni urednik Njuzvik Srbija: AMG radi na tri velika istraživanja

Kurir 02.03.2017
Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija. Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. - Njuzvik Srbija i AMG su… »
Vitorio malaguti, zamenik urednika lespreso: Srećan sam što mogu posetiti ovu veliku izdavačku kuću

Vitorio malaguti, zamenik urednika lespreso: Srećan sam što mogu posetiti ovu veliku izdavačku kuću

Kurir 02.03.2017
Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija. Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. - Sviđa mi se Srbija… »
Alfred vejncril, zamenik urednika špigla: Impresioniran sam ljudima, koji ovde rade

Alfred vejncril, zamenik urednika špigla: Impresioniran sam ljudima, koji ovde rade

Kurir 02.03.2017
Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija.Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. - Prvi put sam ovde. Video… »
Predsednik amg Aleksandar Rodić: Istraživačko novinarstvo ispravlja društvene nepravde

Predsednik amg Aleksandar Rodić: Istraživačko novinarstvo ispravlja društvene nepravde

Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija.Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva. Najbolje evropske… »
Urednici najuticajnijih evropskih medija gosti Adria Media Grupe

Urednici najuticajnijih evropskih medija gosti Adria Media Grupe

Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Urednici najuticajnijih evropskih medija gosti su Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija. Redovni godišnji sastanak evropske istraživačke mreže EIC na kom su se okupili urednici nemačkog Špigla, belgijskog Le soara, italijanskog… »

Vesti dana »