Povezane vesti
I Čanak i Radulović kandidati na izborima
Glas Zapadne Srbije 03.03.2017
Predsednik Lige socijaldemokrata (LSV) Vojvodine Nenad Čanak i lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović večeras su objavili kandidature za predsednika Srbije. U saopštenju LSV se navodi da je ova stranka "uradila sve kako bi se postigao dogovor oko… »
I Čanak i Radulović kandidati na izborima
Danas 03.03.2017
Predsednik Lige socijaldemokrata (LSV) Vojvodine Nenad Čanak i lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović večeras su objavili kandidature za predsednika Srbije. U saopštenju LSV se navodi da je ova stranka "uradila sve kako bi se postigao dogovor oko… »
LSV: Nenad Čanak kandidat za predsednika
Blic 02.03.2017
Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine doneo je večeras odluku da kandidat za predsednika bude Nenad Čanak. O tome da bi Čanak mogao da bude kandidat, "Blic" je već pisao, a tada nam je rečeno da je više članova Predsedništva insistiralo na… »
I Čanak predsednički kandidat
Večernje novosti 02.03.2017
Glavni odbor LSV na večerašnjoj sednici doneo je odluku da Nenad Čanak bude kandidat te stranke na predsednickim izborima. Glavni odbor LSV na večerašnjoj sednici doneo je odluku da Nenad Čanak bude kandidat te stranke na predsednickim izborima… »
Saša Radulović kandidat Dosta je bilo za predsednika
Večernje novosti 02.03.2017
Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović biće kandidat na izborima za predsednika Srbije, odlučeno je na Skupštini tog pokreta. Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović biće kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, zakazanim… »
Saša Radulović predsednički kandidat DJB
Blic 02.03.2017
Kandidat pokreta "Dosta je bilo" na izborima za predsednika Srbije biće Saša Radulović, saopšteno je večeras. "Ako je neko borac protiv (predsedničkog kandidata SNS i premijera Aleksandra) Vučića, to sam ja. Ja mislim da ću ući u drugi krug"… »
Vesti dana »

(VIDEO) Poletela jaja ka funkcionerima SNS-a: U Nišu uporedo skup naprednjaka i zbor građana
N1 Info pre 56 minutajoš 21 povezana

Naprednjaci u Rumi uoči 16 minuta tišine izveli trubače i opoziciji pokazivali srednji prst
Glas Zaječara pre 3 satajoš 59 povezanih

Danas saznaje: Fakultetima Beogradskog univerziteta stigla najava vanrednog inspekcijskog nadzora
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Fajt Dačića i Ružića: Da li se iza “cepanja” SPS krije lukava strategija
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih

Beograd: Studenti Poljoprivrednog fakulteta objavili da je u 13.00 završena blokada depoa GSP
Beta pre 4 satijoš 70 povezanih