Повезане вести
И Чанак и Радуловић кандидати на изборима
Глас Западне Србије 03.03.2017
Председник Лиге социјалдемократа (ЛСВ) Војводине Ненад Чанак и лидер покрета Доста је било Саша Радуловић вечерас су објавили кандидатуре за председника Србије. У саопштењу ЛСВ се наводи да је ова странка "урадила све како би се… »
И Чанак и Радуловић кандидати на изборима
Данас 03.03.2017
Председник Лиге социјалдемократа (ЛСВ) Војводине Ненад Чанак и лидер покрета Доста је било Саша Радуловић вечерас су објавили кандидатуре за председника Србије. У саопштењу ЛСВ се наводи да је ова странка "урадила све како би се… »
ЛСВ: Ненад Чанак кандидат за председника
Блиц 02.03.2017
Главни одбор Лиге социјалдемократа Војводине донео је вечерас одлуку да кандидат за председника буде Ненад Чанак. О томе да би Чанак могао да буде кандидат, "Блиц" је већ писао, а тада нам је речено да је више чланова… »
И Чанак председнички кандидат
Вечерње новости 02.03.2017
Главни одбор ЛСВ на вечерашњој седници донео је одлуку да Ненад Чанак буде кандидат те странке на председницким изборима. Главни одбор ЛСВ на вечерашњој седници донео је одлуку да Ненад Чанак буде кандидат те странке на… »
Саша Радуловић кандидат Доста је било за председника
Вечерње новости 02.03.2017
Лидер покрета Доста је било Саша Радуловић биће кандидат на изборима за председника Србије, одлучено је на Скупштини тог покрета. Председник покрета "Доста је било" Саша Радуловић биће кандидат на предстојећим председничким… »
Саша Радуловић председнички кандидат ДЈБ
Блиц 02.03.2017
Кандидат покрета "Доста је било" на изборима за председника Србије биће Саша Радуловић, саопштено је вечерас. "Ако је неко борац против (председничког кандидата СНС и премијера Александра) Вучића, то сам ја. Ја мислим да ћу ући у… »
Вести дана »

Јапан добио прву жену премијера: Ко је 'Челична лејди' Санае Такаичи
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане

Експлозивне вести управо стижу из Вашингтона! Ништа од састанка Трамп-Путин у Будимпешти?! Један разговор је довео до тоталног раскола, Бела кућа је побеснела на Кремљ
Блиц пре 1 сатјош 24 повезане

Велики школски час у крагујевачким Шумарицама на годишњицу стрељања ђака и професора
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних