Повезане вести

ЕП у атлетици: Амела Терзић националним рекордом до финала, Салашки заустављена у полуфиналу

ЕП у атлетици: Амела Терзић националним рекордом до финала, Салашки заустављена у полуфиналу

Вести онлине 03.03.2017
У петак је у Београду почело Европско првенство у атлетици на ком ће Србију представљати 12 такмичара. 19.44 - Ни Горан Нава није успео да се домогне финала пошто је у својој пполуфиналној групи заузео шесто место са резултатом… »
Амела државним рекордом до финала на 1500 метара: Нисам хтела да дозволим као сваки пут да ме газе

Амела државним рекордом до финала на 1500 метара: Нисам хтела да дозволим као сваки пут да ме газе

Вечерње новости 03.03.2017
Једна од најбољих српских атлетичарки је у првој квалификационој групи зазела друго место, пошто је трку истрчала у времену 4:10,35. Анић у борби за медаљу у скоку удаљ, Салашки без финала на 400 метара. Европски дворански… »
Салашки: Неће ме дворана дуго видети

Салашки: Неће ме дворана дуго видети

Бета 03.03.2017
Српска атлетичарка Тамара Салашки рекла је да је незадовољна што се није пласирала у финале трке на 400 метара на Европском дворанском првенству у Београду, као и да је за дужи период завршила такмичење у дворани. "Нисам… »
Тамара Салашки без финала на 400 метара

Тамара Салашки без финала на 400 метара

Бета 03.03.2017
Српска атлетичарка Тамара Салашки није се данас пласирала у финале трке на 400 метара на Европском дворанском првенству у Београду. Салашки је другу квалификациону групу завршила на четвртом месту, резултатом 53,50 секунди. Она… »
Анић оборио лични рекорд у скоку удаљ: У финалу - само опуштено

Анић оборио лични рекорд у скоку удаљ: У финалу - само опуштено

Вечерње новости 03.03.2017
Немам трему, имаћу подршку 11.000 људи, пријатеља, породице... Идем да уживам. Имам шест покушаја, а најбољи сам у последњим серијама – рекао је српски атлетичар. МЕДАЉА у скоку удаљ није само у женској конкуренцији могућа… »
Салашки без финала на 400 метара: Нећу више да трчим у дворани, идем напоље да ме нико не гура

Салашки без финала на 400 метара: Нећу више да трчим у дворани, идем напоље да ме нико не гура

Спортал блиц 03.03.2017
Тамара Салашки није успела да се пласира у финале трке на 400 метара на Европском првенству, пошто је кроз циљ у полуфиналу прошла за 53,50 секунди. Фото: АП/Марко Дробњаковић / Тањуг Тамара Салашки Она је заузела четврто… »
ЕП у Београду: Најмлађој српској такмичарки измакло полуфинале (фото)

ЕП у Београду: Најмлађој српској такмичарки измакло полуфинале (фото)

Хот спорт 03.03.2017
Милица Емини није успела да се пласира у даљи ток такмичења. Она је у четвртој квалификационој групи била на седмој позицији. Најмлађа домаћа представница на Европском дворанском првенству у атлетици није успела да заузме своје… »
Недовољно за полуфинале: Крај за Милицу Емини у квалификацијама на 60 метара са препонама

Недовољно за полуфинале: Крај за Милицу Емини у квалификацијама на 60 метара са препонама

Спортал блиц 03.03.2017
Наша најмлађа атлетичарка Милица Емини није успела да се пласира у полуфинале Европског првенства у дисциплини 60 метара са препонама. Трку је истрчала за 8,62 секунде и на крају је заузела седмо место у четвртој квалификационој… »
ЕП у атлетици: Салашки у полуфиналу на 400 метара, Анић личним рекордом до финала у скоку удаљ

ЕП у атлетици: Салашки у полуфиналу на 400 метара, Анић личним рекордом до финала у скоку удаљ

Пресс 03.03.2017
Надам се да ћу сутра скочити преко осам метара и да ћу се борити за медаљу - поручио је Лазар. Тамара трећа у својој квалификационој групи. фото: новости.рс Европски дворански шампионат у атлетици почео је у београдској "Комбанк… »
Тамара Салашки: Могу много више

Тамара Салашки: Могу много више

Бета 03.03.2017
Српска атлетичарка Тамара Салашки рекла је да не воли да се такмичи у јутарњим сатима и да данашњи резултат постигнут у квалификацијама на 400 метара на Европском првенству у Београду и пласман у полуфинале, није показатељ… »
Салашки у полуфиналу на 400 метара

Салашки у полуфиналу на 400 метара

Бета 03.03.2017
Српска атлетичарка Тамара Салашки пласирала се данас у полуфинале трке на 400 метара на Европском дворанском првенству у Београду. Салашки је у четвртој квалификационој групи заузела треће место с временом 54,03 секунде што јој… »

Вести дана »