Повезане вести
ЕП у атлетици: Амела Терзић националним рекордом до финала, Салашки заустављена у полуфиналу
Вести онлине 03.03.2017
У петак је у Београду почело Европско првенство у атлетици на ком ће Србију представљати 12 такмичара. 19.44 - Ни Горан Нава није успео да се домогне финала пошто је у својој пполуфиналној групи заузео шесто место са резултатом… »
Амела државним рекордом до финала на 1500 метара: Нисам хтела да дозволим као сваки пут да ме газе
Вечерње новости 03.03.2017
Једна од најбољих српских атлетичарки је у првој квалификационој групи зазела друго место, пошто је трку истрчала у времену 4:10,35. Анић у борби за медаљу у скоку удаљ, Салашки без финала на 400 метара. Европски дворански… »
Салашки: Неће ме дворана дуго видети
Бета 03.03.2017
Српска атлетичарка Тамара Салашки рекла је да је незадовољна што се није пласирала у финале трке на 400 метара на Европском дворанском првенству у Београду, као и да је за дужи период завршила такмичење у дворани. "Нисам… »
Тамара Салашки без финала на 400 метара
Бета 03.03.2017
Српска атлетичарка Тамара Салашки није се данас пласирала у финале трке на 400 метара на Европском дворанском првенству у Београду. Салашки је другу квалификациону групу завршила на четвртом месту, резултатом 53,50 секунди. Она… »
Анић оборио лични рекорд у скоку удаљ: У финалу - само опуштено
Вечерње новости 03.03.2017
Немам трему, имаћу подршку 11.000 људи, пријатеља, породице... Идем да уживам. Имам шест покушаја, а најбољи сам у последњим серијама – рекао је српски атлетичар. МЕДАЉА у скоку удаљ није само у женској конкуренцији могућа… »
Салашки без финала на 400 метара: Нећу више да трчим у дворани, идем напоље да ме нико не гура
Спортал блиц 03.03.2017
Тамара Салашки није успела да се пласира у финале трке на 400 метара на Европском првенству, пошто је кроз циљ у полуфиналу прошла за 53,50 секунди. Фото: АП/Марко Дробњаковић / Тањуг Тамара Салашки Она је заузела четврто… »
ЕП у Београду: Најмлађој српској такмичарки измакло полуфинале (фото)
Хот спорт 03.03.2017
Милица Емини није успела да се пласира у даљи ток такмичења. Она је у четвртој квалификационој групи била на седмој позицији. Најмлађа домаћа представница на Европском дворанском првенству у атлетици није успела да заузме своје… »
Недовољно за полуфинале: Крај за Милицу Емини у квалификацијама на 60 метара са препонама
Спортал блиц 03.03.2017
Наша најмлађа атлетичарка Милица Емини није успела да се пласира у полуфинале Европског првенства у дисциплини 60 метара са препонама. Трку је истрчала за 8,62 секунде и на крају је заузела седмо место у четвртој квалификационој… »
ЕП у атлетици: Салашки у полуфиналу на 400 метара, Анић личним рекордом до финала у скоку удаљ
Пресс 03.03.2017
Надам се да ћу сутра скочити преко осам метара и да ћу се борити за медаљу - поручио је Лазар. Тамара трећа у својој квалификационој групи. фото: новости.рс Европски дворански шампионат у атлетици почео је у београдској "Комбанк… »
Тамара Салашки: Могу много више
Бета 03.03.2017
Српска атлетичарка Тамара Салашки рекла је да не воли да се такмичи у јутарњим сатима и да данашњи резултат постигнут у квалификацијама на 400 метара на Европском првенству у Београду и пласман у полуфинале, није показатељ… »
Салашки у полуфиналу на 400 метара
Бета 03.03.2017
Српска атлетичарка Тамара Салашки пласирала се данас у полуфинале трке на 400 метара на Европском дворанском првенству у Београду. Салашки је у четвртој квалификационој групи заузела треће место с временом 54,03 секунде што јој… »
Вести дана »
Никола Јокић исписао историју НБА лиге! Србин доминирао на необичан начин, па ушао у одабрано друштво!
Курир пре 56 минутајош 43 повезане
Путин објавио да је успешно изведен завршни тест крстареће ракете на нуклеарни погон Буревестник
Нови магазин пре 20 минутајош 16 повезаних
Тешка несрећа на Новом Београду – погинуло троје људи, возач под дејством алкохола изазвао удес
РТС пре 55 минутајош 69 повезаних