Povezane vesti
Da li se to Felps „pere”
Politika 03.03.2017
Bivši srpski plivački as Milorad Čavić žestoko o optužbama američkog asa vezanim za doping - "Sada se setio da priča o dopingu, zašto nije dok je bio aktivan sportista" – kaže najbolji srpski plivač u istoriji o Zvao sam ga da otvori krvni… »
Čavić se obratio Felpsu: "Zašto tek sad pričaš o dopingu?"
Sportske.net 03.03.2017
Milorad Čavić, proslavljeni srpski plivač, oglasio se na Instagramu uz poruku koja je upućena Majklu Felpsu. Osvajač čak 28 olimpijskih medalja, Majkl Felps, povukao se iz profesionalnog plivanja, a tek sada je govorio o dopingu. "Ja i dalje ne znam… »
Čavić pisao Felpsu: Sad si se setio...
Mondo 03.03.2017
Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić odgovorio najboljem američkom plivaču Majklu Felpsu na njegovu izjavu o dopingu na velikim takmičenjima. Vodili su epsku bitku na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Nepodeljeno mišljenje… »
Čavić pisao Felpsu: Zašto tek sada pričaš o dopingu?
Sportski žurnal 03.03.2017
Nekadašnji srpski plivač Milorad Čavić javno se obratio Amerikancu Majklu Felpsu, od koga je pod sumnjivim okolnostima izgubio u finalu Olimpijskih igara u Pekingu, ali ne zbog te trke, nego zbog izjave najtrofejnijeg olimpijca u istoriji da treba… »
Konačni obračun: Čavić udario na Felpsa: Doping? Tvoj oporavak je naučna fantastika
Sportal blic 03.03.2017
Milorad Čavić više nije mogao da ćuti! Izjava njegovog velikog rivala u bazenu Majkla Felpsa, da “mora da se pronađe način da se reši doping” iznervirala je našeg legendarnog plivača. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Milorad Čavić… »
Vesti dana »
"Draganče, hvala Vam na poštovanju, zauvek ću Vas pamititi po dobru": Snajka Ivice Dačića se oprostila od Palme, Milica podelila fotografiju sa njim
Blic pre 22 minutajoš 29 povezanih
Predložen pritvor za Vesića, Tanasković i 11 osumnjičenih, za ženom koja je u inostranstvu poternica
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
Zvaničnici uputili saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme
Politika pre 51 minutajoš 3 povezane
Jokić hteo da "ubije" sudiju na 7 sekundi do kraja: Ovako besnog Srbina dugo nismo videli
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
Zelenski: Ukrajina radi na razvoju novih tipova PVO; Putin: Raketni sistem "orešnik" garant teritorijalnog integriteta
RTS pre 47 minutajoš 3 povezane