Povezane vesti
Da li se to Felps „pere”
Politika 03.03.2017
Bivši srpski plivački as Milorad Čavić žestoko o optužbama američkog asa vezanim za doping - "Sada se setio da priča o dopingu, zašto nije dok je bio aktivan sportista" – kaže najbolji srpski plivač u istoriji o Zvao sam ga da otvori krvni pasoš, nikada… »
Čavić se obratio Felpsu: "Zašto tek sad pričaš o dopingu?"
Sportske.net 03.03.2017
Milorad Čavić, proslavljeni srpski plivač, oglasio se na Instagramu uz poruku koja je upućena Majklu Felpsu. Osvajač čak 28 olimpijskih medalja, Majkl Felps, povukao se iz profesionalnog plivanja, a tek sada je govorio o dopingu. "Ja i dalje ne znam šta… »
Čavić pisao Felpsu: Sad si se setio...
Mondo 03.03.2017
Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić odgovorio najboljem američkom plivaču Majklu Felpsu na njegovu izjavu o dopingu na velikim takmičenjima. Vodili su epsku bitku na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Nepodeljeno mišljenje javnosti… »
Čavić pisao Felpsu: Zašto tek sada pričaš o dopingu?
Sportski žurnal 03.03.2017
Nekadašnji srpski plivač Milorad Čavić javno se obratio Amerikancu Majklu Felpsu, od koga je pod sumnjivim okolnostima izgubio u finalu Olimpijskih igara u Pekingu, ali ne zbog te trke, nego zbog izjave najtrofejnijeg olimpijca u istoriji da treba… »
Konačni obračun: Čavić udario na Felpsa: Doping? Tvoj oporavak je naučna fantastika
Sportal blic 03.03.2017
Milorad Čavić više nije mogao da ćuti! Izjava njegovog velikog rivala u bazenu Majkla Felpsa, da “mora da se pronađe način da se reši doping” iznervirala je našeg legendarnog plivača. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Milorad Čavić Milorad Čavić i Majkl… »
Vesti dana »
PICULA U BEOGRADU: PRVO SASTANCI SA OPOZICIJOM, PA „LEKCIJE“ SRBIJI – VLAST UZVRAĆA PITANJEM KOJE BOLI: ZAŠTO JE JASENOVAC PROBLEM?
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 57 povezanih
Evroposlanica: EP podržava evropsku perspektivu Srbije, otvoreni razgovori sa poslanicima
Beta pre 46 minutajoš 42 povezane
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 11 satijoš 9 povezanih
NIS se oglasio o novoj licenci: Evo do kada ima dozvolu za rad i šta to znači
Mondo pre 15 minutajoš 56 povezanih
Prve reči Zelenskog nakon pregovora Ukrajine i Rusije u Abu Dabiju: "Ovo se dugo nije dogodilo" (video)
Mondo pre 51 minutajoš 34 povezane