Povezane vesti
Veliki peh za Dudaša u poslednjoj trci: Pao je 50 metara pre cilja i ostao bez medalje (foto) (video)
Telegraf 04.03.2017
Naš sedmobojac nije imao sreće u poslednjoj disciplini. Mihail Dudaš se sjajno borio u sedmoboju na Evropskom prvenstvu u Kombank Areni, imao je priliku za medalju, ali je na kraju doživeo peh i nije završio trku na 1000 metara. Posle šest… »
EP u atletici: Anić šesti, Dudaš u konkurenciji za medalju, Ivana sjajna
Vesti online 04.03.2017
U Beogradu se od 3. do 5. marta održava Evropsko prvenstvo u atletici u dvorani, a na portalu VESTIONLINE možete zajedno sa nama da pratite učinak naših takmičara. 21.02 - Lazar Anić je bio šesti u skoku udalj sa skokom od 7,90 metara. Sjajan… »
Ivana Španović sa 7.03 u prvom skoku do finala EP: Rekla sam da sam spremna
Sportski žurnal 04.03.2017
Bronzana sa Olimpijskih igara u Riju Ivana Španović uspešno je počela odbranu evropske krune na šampionatu Starog kontinenta u Beogradu. Ivana Španović je u prvom skoku doletela do daljine 7.03 metara, ostvarivši najbolji skok na svetu ove sezone… »
Dudaš u igri za bronzu
Dnevnik 04.03.2017
Posle prvog dana i četiri discipline u sedmoboju, srpski predstavnik Mihail Dudaš je u igri za medalju, iako ima problema sa povredom. Dudaš je trenutno šesti sa 3.344 boda, 48 iza trećeplasiranog Francuza Adama Sebastijana Helseta. - Uvek se borim… »
EP (drugi dan): Svi pogledi u Ivanu, Dudaš šesti
Mondo 04.03.2017
Sjajna srpska skakačica udalj obeležila subotu u Kombank areni. Asmir Kolašinac zbog povrede nije mogao u finale, a sedmobojac Mihail Dudaš posle četiri discipline zauzima šesto mesto. Punija hala, uzbudljiva takmičenja i pravi atletski praznik… »
Ivana Španović skočila 7,03 metra – najava „čuda” u finalu
Politika 04.03.2017
Najuspešnija srpska atletičarka u kvalifikacijama izvela jedan skok, popravila najbolji rezultat na svetu i za finale najavljuje odbranu zlata i novi skok preko sedam metara, ali ne i njegovu dužinu. Sedamnaest atletičarki startovalo je u… »
Dudaš peti posle tri discipline u sedmoboju
Novi magazin 04.03.2017
Srpski atletičar Mihail Dudaš posle tri discipline u sedmoboju zauzima peto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Dudaš je u trećoj disciplini u bacanju kugle zauzeo sedmo mesto rezultatom 14 metara i 33 centimetara i osvojio 749 bodova… »
Španović u finalu skokom 7,03 metra
Dnevnik 04.03.2017
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u finalu branice evropsku titulu u skoku u dalj na dvoranskom šampionatu u Beogradu. Španović je u KOMBANK areni skokom od 7,03 metra ostvarila rezultat koji je priželjkivala pre takmičenja, uz zlatnu… »
Kolašinac podbacio, ne ide u finale EP
Politika 04.03.2017
Srpski atletičar zauzeo 11. mesto u kvalifikacijama. Srpski atletičar Asmir Kolašinac ostao je bez finala u bacanju kugle na dvoranskom šampionatu Evrope u beogradskoj Kombank areni. Kolašinac, koji je na prethodna dva šampionata osvojio zlato i… »
Kolašinac ostao bez finala: Razmišljam o kraju karijere
Drugog dana atletskog Evropskog prvenstva u dvorani nije dobro počeo po naše predstavnike, jedan od najjačih aduta za medalju Asmir Kolašinac nije stigao ni do finala. Asmir Kolašinac je u kvalifikacijama zauzeo tek 11. mesto a hicem od 19.96 metara… »
Kolašinac - kraj karijere?
Mondo 04.03.2017
Asmir Kolašinac toliko razočaran u sebe posle neuspelih kvalifikacija na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu da je rekao da "razmišlja čak i o kraju karijere". Svaki sportista želi da obori rekord, da osvoji zlatnu medalju, da napravi nešto… »
Ivana: Malo me je Asmir poremetio
Mondo 04.03.2017
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović briljirala u kvalifikacijama skoka u dalj na EP u Beogradu, iako je priznala da nije mogla da ostane imuna na peh koji je njen kolega iz reprezentacije doživeo u bacanju kugle. Ivana Španović - došla… »
Asmir Kolašinac: Razmišljam da prekinem!
Mozzart sport 04.03.2017
"Ovo su ispodprosečni rezultati za mene", rekao je naš rekorder u bacanju kugle koji sleeće sedmice ide na operaciju. Vidno razočaran pojavio se Asmir Kolašinac pred novinarima posle eliminacije sa Prvenstva Evrope u atletici. Noje mu lako. Po… »
Kolašinac razočaran: Razmišljam o kraju karijere! (video)
Hot sport 04.03.2017
Srpski atletičar Asmir Kolašinac bio je vidno razočaran posle nastupa na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. “Ovo su ispodprosečni rezultati za mene” rekao je Kolašinac i najavio da razmišlja i o prekidu karijere. Naš bacag kugle bio je… »
Razočarani Kolašinac razmišlja o kraju karijere!
Večernje novosti 04.03.2017
Bez obzira na sve bolove koje sam imao ne mogu da shvatim da nisam mogao da bacim preko 20 metara. Bio sam pod ogromnim pritiskom - rekao je srpski atletičar. Jedan od najboljih srpskih atletičara Asmir Kolašinac, razočaran nastupom na dvoranskom… »
Šteta: Povređeni Kolašinac ostao bez finala!
Sportal blic 04.03.2017
Asmir Kolašinac neće bacati kuglu u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu... Naš as je zauzeo 11. mesto u kvalifikacijama. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Asmir Kolašinac nije uspeo da se izbori sa pritiskom i povredom . Imao je veliku podršku… »
Finale iz prvog skoka: Leti Ivana, leti do 7,03! /Blic TV/
Sportal blic 04.03.2017
Početak obećava! Jedan skok je bio potreban Ivana Španović da se plasira u finale skoka udalj Evropskog prvenstva u Beogradu. Naša najbolja atletičarka je skočila 7,03 metara. Obećala je da će napasti skok od sedam metara i uspela je odmah na… »
Dudaš šesti posle dve discipline sedmoboja
Milana Tirnanić je takmičenje na 60 metara završila u kvalifikacijama kao 35. Mihail Dudaš (27) je posle dve discipline sedmoboja na šestom mestu sa 1782 boda. Na 60 metara osvojio je 872 boda, a u skoku u dalj 910. U dalj je skočio 7,40 metara, a… »
Šampionka: Španovićeva: Skačem za zlato
Sportal blic 04.03.2017
Posle skoka na Olimpijskim igrama srpski izveštači u Riju su uglas povikali Ivani Španović: "Da li si ti normalna?" Posle skoka u Beogradskoj areni kada je odmah skočila 7.03, situacija se ponovila. Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija Ivana Španović… »
Ivana Španović se plasirala u finale
Danas 04.03.2017
Srpska rekorderka u skoku udalj Ivana Španović, plasirala se prvim skokom u finale Evropskog atletskog prvenstva u dvorani. Ona je preskočila kvalifikacionu normu i sa rezultatom 7.03 metara dokazala još jednom da je spremna za sutrašnje krunisanje… »
Španović: Publika me pokreće, jedva čekam finale
Novi magazin 04.03.2017
Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da je lepo takmičiti se pred domaćom publikom, da je spremna i da jedva čeka sutrašnje finale skoka u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu. "Da sam spremna, spremna sam. Lepo je skakati pred domaćom… »
Smisao sporta: Ivana i Asmir: Zagrljaj koji je razgalio “Arenu”! /foto/
Sportal blic 04.03.2017
Lepa scena u “Areni”! Ivana Španović je u finalu skoka udalj Evropskog prvenstva u Beogradu, sa druge strane naš bacač kugle Asmir Kolašinac nije uspeo da stigne do borbe za medalju. Odmah posle nadmetanja dvoje atletičara pružili su podršku… »
VIDEO: Španović "preletela" sedam metara u prvom pokušaju, Kolašinac bez finala
Radio 021 04.03.2017
Ivana Španović otvorila je borbu za finale u skoku u dalj na Evropkom prvenstvu u Beogradu sjajnim skokom od 7.03 metara. Norma za plasman u finale iznosila je 6,60 metara. "Rekla sam da sam spremna za takmičenje i znala sam da sam ovo morala da… »
Dudaš šesti posle dve discipline
Sportske.net 04.03.2017
Srpski atletičar Mihail Dudaš posle prve dve discipline u sedmoboju zauzima šesto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Dudaš je u prvoj disciplini, trci na 60 metara, osvojio 872 boda, da bi potom u skoku u dalj osvojio 910 bodova i sa… »
Posle dve discipline: Dudaš šesti
Hot sport 04.03.2017
Srpski atletičar Mihail Dudaš posle prve dve discipline u sedmoboju zauzima šesto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Dudaš je u prvoj disciplini, trci na 60 metara, osvojio 872 boda, da bi potom u skoku u dalj osvojio 910 bodova i sa… »
Skok sezone! Ivana u finalu iz prve (video)
Mozzart sport 04.03.2017
Naša najbolja atletičarka sutra se bori za medalju na EP. To je to! Ivana Španović je u finalu! Očekivano, naša najbolja atletičarka ispunila je normu i u laganom ritmu izborila se za finale skoka u dlaj na Prvenstvu Evrope u dvorani. U prvom od… »
Asmir u bolovima podbacio i ostao bez finala!
Sportske.net 04.03.2017
Loša vest iz Arene. Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale takmičenja u bacanju kugle na EP u Beogradu. Asmir Kolašinac u prvoj seriji 19.96 metara, da bi potom napravio dva prestupa i zauzeo tek 11. poziciju u kvalifikacijama. "Javio se… »
Nebeski skok! Ivana odletela u finale iz prve!
Sportske.net 04.03.2017
Sjajna Ivana Španović! Naša najbolja atletičarka Ivana Španović ispunila je normu za finale na EP u Beogradu. Norma za plasman u finale iznosila je 6,60 metara, tako da je Španovićka lagano overila plasman u finale. Ivana je imala ogromnu podršku… »
EP u atletici: Povreda jača od Kolašinca, Ivana Španović u finalu! (foto)
Hot sport 04.03.2017
Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale bacanja kugle. Ivana Španović lako preskočila normu. Kolašinac je imao problema sa preponama, što ga je u velikoj meri sprečilo u nameri da se predstavi u boljem svetlu. On je u prvoj seriji bacio… »
Milana Tirnanić bez polufinala na 60 metara
Danas 04.03.2017
Jedna od najmlađih srpskih učesnica na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani, Milana Tirnanić nije uspela da se izbori sa svoje mesto u polufinalu na 60 metara. Ona je svoje takmičenje završila u kvalifikacijama šestim mestom u grupi sa rezultatom… »
Razočaran: Kolašinac: Razmišljam o prekidu karijere
Sportal blic 04.03.2017
Nije bilo lako Asmiru Kolašincu. Svi su očekivali finale, a on je sa solidnim hicem (19.96 metara) i dva prestupa, završio takmičenje u bacanju kugle u kvalifikacijama. Foto: M. Drobnjaković / Tanjug Asmir Kolašinac Posle bacanja, još vruće glave… »
Dudaš četvrti posle prve discipline
Novi magazin 04.03.2017
Srpski atletičar Mihail Dudaš posle prve discipline u sedmoboju, trke na 60 metara, zauzima četvrto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Dudaš je zauzeo prvo mesto u prvoj grupi s vremenom od sedam sekundi i tri stotinke, što mu je… »
VIDEO: Odličan start Dudaša, prvi prošao kroz cilj
Radio 021 04.03.2017
Mihail Dudaš otvorio je drugi dan Evropskog dvoranskog šampionata u atletici trkom sedmobojaca u kojoj je, u svojoj grupi, stigao prvi na cilj u vremenu 7.03. "Očekivao sam da budem još brži, ali imam još šest disciplina tako da ima vremena da se… »
Milana Tirnanić ostvarila lični rekord, ali ostala bez polufinala EP
Sportal blic 04.03.2017
Naša atletičarka Milana Tirnanić nije uspela da se plasira u polufinale dvoranskog Evropskog prvenstva u Beogradu u trci na 60 metara sa preponama. Milana Tirnanić bez polufinala na 60m! Ona je trku zavrsila sa rezultatom - 7.56s! #belgrade2017… »
Vesti dana »
Oglasio se advokat Gorana Vesića: Nije napuštao Srbiju i vratio je diplomatski pasoš
Kurir pre 4 satijoš 19 povezanih
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
VJT podnelo optužni predlog zbog napada na studente Fakulteta dramskih umetnosti
Insajder pre 6 satijoš 19 povezanih