Povezane vesti

Veliki peh za Dudaša u poslednjoj trci: Pao je 50 metara pre cilja i ostao bez medalje (foto) (video)

Veliki peh za Dudaša u poslednjoj trci: Pao je 50 metara pre cilja i ostao bez medalje (foto) (video)

Telegraf 04.03.2017
Naš sedmobojac nije imao sreće u poslednjoj disciplini. Mihail Dudaš se sjajno borio u sedmoboju na Evropskom prvenstvu u Kombank Areni, imao je priliku za medalju, ali je na kraju doživeo peh i nije završio trku na 1000 metara. Posle šest… »
EP u atletici: Anić šesti, Dudaš u konkurenciji za medalju, Ivana sjajna

EP u atletici: Anić šesti, Dudaš u konkurenciji za medalju, Ivana sjajna

Vesti online 04.03.2017
U Beogradu se od 3. do 5. marta održava Evropsko prvenstvo u atletici u dvorani, a na portalu VESTIONLINE možete zajedno sa nama da pratite učinak naših takmičara. 21.02 - Lazar Anić je bio šesti u skoku udalj sa skokom od 7,90 metara. Sjajan… »
Ivana Španović sa 7.03 u prvom skoku do finala EP: Rekla sam da sam spremna

Ivana Španović sa 7.03 u prvom skoku do finala EP: Rekla sam da sam spremna

Sportski žurnal 04.03.2017
Bronzana sa Olimpijskih igara u Riju Ivana Španović uspešno je počela odbranu evropske krune na šampionatu Starog kontinenta u Beogradu. Ivana Španović je u prvom skoku doletela do daljine 7.03 metara, ostvarivši najbolji skok na svetu ove sezone… »
Dudaš u igri za bronzu

Dudaš u igri za bronzu

Dnevnik 04.03.2017
Posle prvog dana i četiri discipline u sedmoboju, srpski predstavnik Mihail Dudaš je u igri za medalju, iako ima problema sa povredom. Dudaš je trenutno šesti sa 3.344 boda, 48 iza trećeplasiranog Francuza Adama Sebastijana Helseta. - Uvek se borim… »
EP (drugi dan): Svi pogledi u Ivanu, Dudaš šesti

EP (drugi dan): Svi pogledi u Ivanu, Dudaš šesti

Mondo 04.03.2017
Sjajna srpska skakačica udalj obeležila subotu u Kombank areni. Asmir Kolašinac zbog povrede nije mogao u finale, a sedmobojac Mihail Dudaš posle četiri discipline zauzima šesto mesto. Punija hala, uzbudljiva takmičenja i pravi atletski praznik… »
Ivana Španović skočila 7,03 metra – najava „čuda” u finalu

Ivana Španović skočila 7,03 metra – najava „čuda” u finalu

Politika 04.03.2017
Najuspešnija srpska atletičarka u kvalifikacijama izvela jedan skok, popravila najbolji rezultat na svetu i za finale najavljuje odbranu zlata i novi skok preko sedam metara, ali ne i njegovu dužinu. Sedamnaest atletičarki startovalo je u… »
Dudaš peti posle tri discipline u sedmoboju

Dudaš peti posle tri discipline u sedmoboju

Novi magazin 04.03.2017
Srpski atletičar Mihail Dudaš posle tri discipline u sedmoboju zauzima peto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Dudaš je u trećoj disciplini u bacanju kugle zauzeo sedmo mesto rezultatom 14 metara i 33 centimetara i osvojio 749 bodova… »
Španović u finalu skokom 7,03 metra

Španović u finalu skokom 7,03 metra

Dnevnik 04.03.2017
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u finalu branice evropsku titulu u skoku u dalj na dvoranskom šampionatu u Beogradu. Španović je u KOMBANK areni skokom od 7,03 metra ostvarila rezultat koji je priželjkivala pre takmičenja, uz zlatnu… »
Kolašinac podbacio, ne ide u finale EP

Kolašinac podbacio, ne ide u finale EP

Politika 04.03.2017
Srpski atletičar zauzeo 11. mesto u kvalifikacijama. Srpski atletičar Asmir Kolašinac ostao je bez finala u bacanju kugle na dvoranskom šampionatu Evrope u beogradskoj Kombank areni. Kolašinac, koji je na prethodna dva šampionata osvojio zlato i… »
Kolašinac ostao bez finala: Razmišljam o kraju karijere

Kolašinac ostao bez finala: Razmišljam o kraju karijere

Drugog dana atletskog Evropskog prvenstva u dvorani nije dobro počeo po naše predstavnike, jedan od najjačih aduta za medalju Asmir Kolašinac nije stigao ni do finala. Asmir Kolašinac je u kvalifikacijama zauzeo tek 11. mesto a hicem od 19.96 metara… »
Kolašinac - kraj karijere?

Kolašinac - kraj karijere?

Mondo 04.03.2017
Asmir Kolašinac toliko razočaran u sebe posle neuspelih kvalifikacija na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu da je rekao da "razmišlja čak i o kraju karijere". Svaki sportista želi da obori rekord, da osvoji zlatnu medalju, da napravi nešto… »
Ivana: Malo me je Asmir poremetio

Ivana: Malo me je Asmir poremetio

Mondo 04.03.2017
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović briljirala u kvalifikacijama skoka u dalj na EP u Beogradu, iako je priznala da nije mogla da ostane imuna na peh koji je njen kolega iz reprezentacije doživeo u bacanju kugle. Ivana Španović - došla… »
Asmir Kolašinac: Razmišljam da prekinem!

Asmir Kolašinac: Razmišljam da prekinem!

Mozzart sport 04.03.2017
"Ovo su ispodprosečni rezultati za mene", rekao je naš rekorder u bacanju kugle koji sleeće sedmice ide na operaciju. Vidno razočaran pojavio se Asmir Kolašinac pred novinarima posle eliminacije sa Prvenstva Evrope u atletici. Noje mu lako. Po… »
Kolašinac razočaran: Razmišljam o kraju karijere! (video)

Kolašinac razočaran: Razmišljam o kraju karijere! (video)

Hot sport 04.03.2017
Srpski atletičar Asmir Kolašinac bio je vidno razočaran posle nastupa na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. “Ovo su ispodprosečni rezultati za mene” rekao je Kolašinac i najavio da razmišlja i o prekidu karijere. Naš bacag kugle bio je… »
Razočarani Kolašinac razmišlja o kraju karijere!

Razočarani Kolašinac razmišlja o kraju karijere!

Večernje novosti 04.03.2017
Bez obzira na sve bolove koje sam imao ne mogu da shvatim da nisam mogao da bacim preko 20 metara. Bio sam pod ogromnim pritiskom - rekao je srpski atletičar. Jedan od najboljih srpskih atletičara Asmir Kolašinac, razočaran nastupom na dvoranskom… »
Šteta: Povređeni Kolašinac ostao bez finala!

Šteta: Povređeni Kolašinac ostao bez finala!

Sportal blic 04.03.2017
Asmir Kolašinac neće bacati kuglu u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu... Naš as je zauzeo 11. mesto u kvalifikacijama. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Asmir Kolašinac nije uspeo da se izbori sa pritiskom i povredom . Imao je veliku podršku… »
Finale iz prvog skoka: Leti Ivana, leti do 7,03! /Blic TV/

Finale iz prvog skoka: Leti Ivana, leti do 7,03! /Blic TV/

Sportal blic 04.03.2017
Početak obećava! Jedan skok je bio potreban Ivana Španović da se plasira u finale skoka udalj Evropskog prvenstva u Beogradu. Naša najbolja atletičarka je skočila 7,03 metara. Obećala je da će napasti skok od sedam metara i uspela je odmah na… »
Dudaš šesti posle dve discipline sedmoboja

Dudaš šesti posle dve discipline sedmoboja

Milana Tirnanić je takmičenje na 60 metara završila u kvalifikacijama kao 35. Mihail Dudaš (27) je posle dve discipline sedmoboja na šestom mestu sa 1782 boda. Na 60 metara osvojio je 872 boda, a u skoku u dalj 910. U dalj je skočio 7,40 metara, a… »
Šampionka: Španovićeva: Skačem za zlato

Šampionka: Španovićeva: Skačem za zlato

Sportal blic 04.03.2017
Posle skoka na Olimpijskim igrama srpski izveštači u Riju su uglas povikali Ivani Španović: "Da li si ti normalna?" Posle skoka u Beogradskoj areni kada je odmah skočila 7.03, situacija se ponovila. Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija Ivana Španović… »
Ivana Španović se plasirala u finale

Ivana Španović se plasirala u finale

Danas 04.03.2017
Srpska rekorderka u skoku udalj Ivana Španović, plasirala se prvim skokom u finale Evropskog atletskog prvenstva u dvorani. Ona je preskočila kvalifikacionu normu i sa rezultatom 7.03 metara dokazala još jednom da je spremna za sutrašnje krunisanje… »
Španović: Publika me pokreće, jedva čekam finale

Španović: Publika me pokreće, jedva čekam finale

Novi magazin 04.03.2017
Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da je lepo takmičiti se pred domaćom publikom, da je spremna i da jedva čeka sutrašnje finale skoka u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu. "Da sam spremna, spremna sam. Lepo je skakati pred domaćom… »
Smisao sporta: Ivana i Asmir: Zagrljaj koji je razgalio “Arenu”! /foto/

Smisao sporta: Ivana i Asmir: Zagrljaj koji je razgalio “Arenu”! /foto/

Sportal blic 04.03.2017
Lepa scena u “Areni”! Ivana Španović je u finalu skoka udalj Evropskog prvenstva u Beogradu, sa druge strane naš bacač kugle Asmir Kolašinac nije uspeo da stigne do borbe za medalju. Odmah posle nadmetanja dvoje atletičara pružili su podršku… »
VIDEO: Španović "preletela" sedam metara u prvom pokušaju, Kolašinac bez finala

VIDEO: Španović "preletela" sedam metara u prvom pokušaju, Kolašinac bez finala

Radio 021 04.03.2017
Ivana Španović otvorila je borbu za finale u skoku u dalj na Evropkom prvenstvu u Beogradu sjajnim skokom od 7.03 metara. Norma za plasman u finale iznosila je 6,60 metara. "Rekla sam da sam spremna za takmičenje i znala sam da sam ovo morala da… »
Dudaš šesti posle dve discipline

Dudaš šesti posle dve discipline

Sportske.net 04.03.2017
Srpski atletičar Mihail Dudaš posle prve dve discipline u sedmoboju zauzima šesto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Dudaš je u prvoj disciplini, trci na 60 metara, osvojio 872 boda, da bi potom u skoku u dalj osvojio 910 bodova i sa… »
Posle dve discipline: Dudaš šesti

Posle dve discipline: Dudaš šesti

Hot sport 04.03.2017
Srpski atletičar Mihail Dudaš posle prve dve discipline u sedmoboju zauzima šesto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Dudaš je u prvoj disciplini, trci na 60 metara, osvojio 872 boda, da bi potom u skoku u dalj osvojio 910 bodova i sa… »
Skok sezone! Ivana u finalu iz prve (video)

Skok sezone! Ivana u finalu iz prve (video)

Mozzart sport 04.03.2017
Naša najbolja atletičarka sutra se bori za medalju na EP. To je to! Ivana Španović je u finalu! Očekivano, naša najbolja atletičarka ispunila je normu i u laganom ritmu izborila se za finale skoka u dlaj na Prvenstvu Evrope u dvorani. U prvom od… »
Asmir u bolovima podbacio i ostao bez finala!

Asmir u bolovima podbacio i ostao bez finala!

Sportske.net 04.03.2017
Loša vest iz Arene. Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale takmičenja u bacanju kugle na EP u Beogradu. Asmir Kolašinac u prvoj seriji 19.96 metara, da bi potom napravio dva prestupa i zauzeo tek 11. poziciju u kvalifikacijama. "Javio se… »
Nebeski skok! Ivana odletela u finale iz prve!

Nebeski skok! Ivana odletela u finale iz prve!

Sportske.net 04.03.2017
Sjajna Ivana Španović! Naša najbolja atletičarka Ivana Španović ispunila je normu za finale na EP u Beogradu. Norma za plasman u finale iznosila je 6,60 metara, tako da je Španovićka lagano overila plasman u finale. Ivana je imala ogromnu podršku… »
EP u atletici: Povreda jača od Kolašinca, Ivana Španović u finalu! (foto)

EP u atletici: Povreda jača od Kolašinca, Ivana Španović u finalu! (foto)

Hot sport 04.03.2017
Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale bacanja kugle. Ivana Španović lako preskočila normu. Kolašinac je imao problema sa preponama, što ga je u velikoj meri sprečilo u nameri da se predstavi u boljem svetlu. On je u prvoj seriji bacio… »
Milana Tirnanić bez polufinala na 60 metara

Milana Tirnanić bez polufinala na 60 metara

Danas 04.03.2017
Jedna od najmlađih srpskih učesnica na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani, Milana Tirnanić nije uspela da se izbori sa svoje mesto u polufinalu na 60 metara. Ona je svoje takmičenje završila u kvalifikacijama šestim mestom u grupi sa rezultatom… »
Razočaran: Kolašinac: Razmišljam o prekidu karijere

Razočaran: Kolašinac: Razmišljam o prekidu karijere

Sportal blic 04.03.2017
Nije bilo lako Asmiru Kolašincu. Svi su očekivali finale, a on je sa solidnim hicem (19.96 metara) i dva prestupa, završio takmičenje u bacanju kugle u kvalifikacijama. Foto: M. Drobnjaković / Tanjug Asmir Kolašinac Posle bacanja, još vruće glave… »
Dudaš četvrti posle prve discipline

Dudaš četvrti posle prve discipline

Novi magazin 04.03.2017
Srpski atletičar Mihail Dudaš posle prve discipline u sedmoboju, trke na 60 metara, zauzima četvrto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Dudaš je zauzeo prvo mesto u prvoj grupi s vremenom od sedam sekundi i tri stotinke, što mu je… »
VIDEO: Odličan start Dudaša, prvi prošao kroz cilj

VIDEO: Odličan start Dudaša, prvi prošao kroz cilj

Radio 021 04.03.2017
Mihail Dudaš otvorio je drugi dan Evropskog dvoranskog šampionata u atletici trkom sedmobojaca u kojoj je, u svojoj grupi, stigao prvi na cilj u vremenu 7.03. "Očekivao sam da budem još brži, ali imam još šest disciplina tako da ima vremena da se… »
Milana Tirnanić ostvarila lični rekord, ali ostala bez polufinala EP

Milana Tirnanić ostvarila lični rekord, ali ostala bez polufinala EP

Sportal blic 04.03.2017
Naša atletičarka Milana Tirnanić nije uspela da se plasira u polufinale dvoranskog Evropskog prvenstva u Beogradu u trci na 60 metara sa preponama. Milana Tirnanić bez polufinala na 60m! Ona je trku zavrsila sa rezultatom - 7.56s! #belgrade2017… »

Vesti dana »