Ćuprija

Profesorka VMŠ o Orlićevom angažmanu: Manipuliše se činjenicama

N1 Info pre 14 sati
Uzbunjivačica iz Visoke medicinske škole u Ćupriji Sunčica Ivanović izjavila je da je bivši direktor te obrazovne ustanove Hristos Aleksopulos nezakonito zaposlio funkcionere SNS-a u toj školi, kao i da se u ovom slučaju "manipuliše… »

Delovi sedam beogradskih opština bez struje u četvrtak

B92 pre 17 sati
Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u četvrtak 4. juna bez struje će ostati potrošaci u delovima nekoliko opština. U pitanju su Vračar, Zvezdara, Palilula, Voždovac, Novi Beograd, Zemun i Surčin. Na Vračaru od 8.30 do 9.30 časova u… »

Bez struje u četvrtak delovi 7 beogradskih opština: Detaljan spisak, pogledajte jeste li i vi na njemu

Kurir pre 19 sati
BEOGRAD - Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u četvrtak 4. juna bez struje če ostati potrošači u delovima opština Vračar, Zvezdara, Palilula, Voždovac, Novi Beograd, Zemun i Surčin. Na Vračaru od 8.30 do 9.30 časova u četvrtak su… »

Pisac Dragoslav Mihailović dobio ulicu u rodnoj Ćupriji

RTS pre 21 sat
U opštini Ćuprija u toku su radovi na novoj pešačkoj zoni u centru grada. Vrednost radova je 32 miliona dinara. Nove pešačke zone i uređene ulice sa zelenilom vole svi, bez obzira da li su pešaci ili vozači. Rekonstrukcija ulice koja povezuje… »

Ko je dobio stipendije Fondacije "Dobar glas"

RTS pre 22 sata
Svečana dodela stipendija Fondacije Dobar glas održana je u holu Zadužbine Ilije M. Kolarca. Tri jednokratne stipendije u iznosu od 1.000 evra dodeljene su violinistkinji Mariji Radovanović, obojistkinji Aleksandri Kinđić i pijanistkinji Ivani… »

Orlić tvrdi da ne radi u školi u Ćupriji, rasporedi i profesori govore suprotno

N1 Info pre 1 dan
Visoka medicinska škola u Ćupriji dospela je u centar pažnje nakon vesti da su se na listi nastavnika našla imena visokih funkcionera SNS - Vladimira Orlića i Aleksandra Martinovića. Prosvetna inspekcija kasnije je utvrdila da su ugovori sa njima… »

Predsednik opštine Ćuprija demantuje da je kod njih porastao broj inficiranih: "Nema zaraženih"

Telegraf pre 1 dan
Jedine tačne i relevantne informacije su one koje smo dnevno prenosili a bile su informacije koje smo dobijali od našeg Zavoda za javno zdravlje i opšte Bolnice u Ćupriji, naveo je Erić. Vest o tome da u opšini Ćuprija, koja je za vreme epidemije… »

Najduža ćuprija preko Dunava od 127 miliona €: Novosađani će dobiti most od 2,4 km

Večernje novosti pre 1 dan
Budući četvrti novosadski most biće deo fruškogorskog koridora. Dug 2,4 kilometra, veći deo protezaće se preko kopna. ZA budući četvrti novosadski most, koji će veliku evropsku reku premostiti uzvodno od postojeća tri i biti sastavni deo zapadne… »

Nobelovac umesto Mahfuza

Danas pre 1 dan
Ivo Andrić u arapskom svetu - različite interpretacije Ulica Taha Husein jedna je od najlepših i zbog brojnih kafea i restorana, najpopularnijih ulica kairskog ostrvceta usred Nila, Zamaleka, u kome još traju snažni tragovi tradicionalnog… »

U Ćupriji za dva dana 11 novoobolelih od korona virusa

Blic pre 2 dana
Posle desetak dana mirovanja u Ćupriji, jednom od žarišta u Srbiji, za dva dana zabeleženo je 11 novoobolelih, a u poslednja 24 sata sedam novih slučajeva. Na sajtu Vlade "covid-19", od danas, Ćuprija od početka epidemije ima 259 pozitivnih na… »

Vremenska prognoza »

Ćuprija »
utorak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
16 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
7˚ / 17˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
10˚ / 21˚

Vesti dana »