Ćuprija - vesti

Radovi "Puta" u nekoliko ulica u Novom Sadu

Radio 021 pre 5 sati
Radnici "Puta" trenutno su aktivni na nekoliko lokacija u Novom Sadu.
Pripremni radovi počeli su u ponedeljak na Podbari, u ulicama Zemljane ćuprije i u Marka Miljanova. U planu je da se, nakon završenog struganja oštećenog sloja kolovoza, popravke ivičnjaka, regulisanja slivnika i šahtova, obavi... »

Startuje "Zlatna liga" u malom fudbalu

B92 pre 1 dan
B92: Startuje "Zlatna liga" u malom fudbalu
Nova sezona Mocart Zlatne lige u malom fudbalu, deveta po redu, startuje 3. novembra u balonima Korn Produkt u Šumicama i Posko areni na Carevoj ćupriji.
Održan je i žreb uz prisustvo predstavnika 14 ekipa iz medija i biznis grupe, a već na startu očekuje se veliki derbi kod medija gde branilac titule Partizan igra protiv pretendenta da mu skine naslov RT Vojvodine. Ekipa Tanjuga,... »

Kreće Zlatna liga, Partizan i RTV favoriti

RTV pre 1 dan
RTV: Kreće Zlatna liga, Partizan i RTV favoriti
BEOGRAD - Nova sezona Mocart Zlatne lige u malom fudbalu, deveta po redu, startuje 3. novembra u balonima Korn Produkt u Šumicama i Posko areni na Carevoj ćupriji.
Održan je i žreb uz prisustvo predstavnika 14 ekipa iz medija i biznis grupe, a već na startu očekuje se veliki derbi kod medija gde branilac titule Partizan igra protiv pretendenta da mu skine naslov RT Vojvodine. Ekipa Tanjuga,... »

Četvrt veka Gudača Svetog Đorđa

Politika pre 1 dan
Od osnivanja 1992. godine, orkestar je održao 1600 koncerata, a na repertoaru imaju i dela srpskih kompozitora koja su napisana specijalno za njih
Četvrt veka prošlo je od kada je grupa bivših učenika Škole za muzičke talente iz Ćuprije, u saradnji s profesorom Petrom Ivanovićem, odlučila da osnuje kamerni orkestar „Gudači Svetog Đorđa”. U čast svog prvog velikog jubileja,... »

Četvrt veka ansambla „Gudači svetog Djordja“

Studio B pre 2 dana
Naš eminentni kamerni ansambl Gudači svetog Đorđa obeležava ove godine jubilej 25 godina postojanja, a tim povodom u okviru 49. BEMUS-biće održan koncert u Kolarčevoj zadužbini.
Na programu su dela J.S. Baha, Tartinija, Korelija i Respigija, a kao umetnički vođa i solista predstaviće se violinista Jožef Žiga. Violista Ljubomir Milanović, docent na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, član je anambla... »

Kujundžići se bore za Nedine prve korake, potrebna pomoć humanih ljudi

InfoKG pre 3 dana
Maloj Nedi Kujundžić, koja je pre oko tri meseca u Beču imala transplantaciju matičnih ćelija, zakazana je nova operacija mišićnih vlakana u Ćupriji, koju izvode lekari iz Rusije, i za koju je porodici neophodno da prikupi dinara 320.000 dinara do decembra. Porodični budžet opterećen je stalnim... »

Amela najbolja u Ćupriji

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić pobedila je u nadmetanju seniorki na 3.000 metara na 72. Uličnoj trci u Ćupriji. Pobede od Novopazaraca ostvarili su i Amra Terzić u konkurenciji juniorki na 1.500 metara, Vanja Petrović u uzrastu starijih pionirki na 900 metara, Saima Murić među mlađim... »

Dan Ćuprije, počasni građanin Slobodan Branković

B92 pre 3 dana
B92: Dan Ćuprije, počasni građanin Slobodan Branković
Ćuprija -- Svečanom akademijom Skupštine opštine i podelom priznanja zaslužnim pojedincima i firmama je Ćuprija obeležila Dan oslobođenja od fašizma u Drugom svteskom ratu
Svečanost je počela intoniranjem državne himne, a o razvoju Ćuprije između dva praznika, odbornicima Skupštine i gostima iz političkog, privrednog i javnog života opstine i Pomoravskog okruga, govorio je predsednik opštine... »

Amela Terzić i Džo Maina Mbantu pobednici trke u Ćupriji

Večernje novosti pre 4 dana
Srpska šampionka Amela Terzić iz Novog Pazara i Džo Maina Mvantu iz Kenije, pobednici su 72. ulične trke, najstarije u Evropi, održane večeras u Ćupriji
Srpska šampionka Amela Terzić iz Novog Pazara i Džo Maina Mvantu iz Kenije, pobednici su 72. ulične trke, najstarije u Evropi, održane večeras u Ćupriji. Reč je o glavnoj trci, seniorki i seniora, na 3.000 metara, u kojoj je bilo... »

Slobodan Branković postao počasni građanin Ćuprije

Telegraf pre 4 dana
Najviše priznanje opštine "počasni građanin" uručeno je direktoru Atletskog saveza Srbije Slobodanu Brankoviću
Svečanom akademijom Skupštine opštine i podelom priznanja zaslužnim pojedincima i firmama danas je Ćuprija obeležila Dan oslobođenja od fašizma u Drugom svetskom ratu. Za Pomoravlje 6.070 vakcina protiv gripa Svečanost je počela... »

Brnabić: Institucije da detaljno ispitaju „slučaj Vulin“

Studio B  pre 2 sata  još 12 povezanih

Duda Ivković – čovek koji je promenio Evroligu

B92  pre 6 sati  još 11 povezanih

Terzić i Vučetić: Nismo organizovali protest

RTS  pre 6 sati  još 13 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.