Ćuprija - vesti

Oglasi polovnih automobila u Srbiji

N1 Info pre 1 dan
U saradnji sa portalom "Lako do kola" predstavljamo vam njihov izbor najnovijih oglasa polovnih automobila.
Citroen C3 1.4 Hdi Proizvedeno: 2011. Kilometraža: 156.000 km Kubikaža: 1398 ccm³ Lokacija: Niš Cena: 4.950 evra .............. Opel Astra G 1.7 CDTi Proizvedeno: 2005. Kilometraža: 167.500 km Kubikaža: 1686 ccm³ Lokacija:... »

Ledena morava nije uplašila heroja! Milan rizikovao život da izvuče davljenika

Srbija danas pre 3 dana
Direktor Gerontološkog centra u Jagodini, Milan Stojanović, spasao je nedavno starca koji je upao u Moravu u Ćupriji. Izvor iz Hitne pomoći kaže da ih je Stojanović sačekao blatnjav i mokar kad su došli po starijeg sugrađanina koji je pao s motocikla i skotrljao se u reku.
- Bio sam u obližnjem parku kad je jedan stariji čikica pao s motocikla i skotrljao se u reku. Moj životni put je briga o starima. Nisam ni oklevao da li da skočim u ledenu vodu i da ga spasim - rekao je u jednom dahu Stojanović.... »

Herojski čin direktora Gerontološkog centra iz Jagodine: Uskočio u ledenu Moravu kako bi spasao starca koji je pao sa motocikla

Telegraf pre 3 dana
Gerontološki centar Jagodine nedavno je zbrinuo dve osobe kojima je zbog niske temperature i neadekvatnih uslova za život pretilo smrzavanje
Direktor Gerontološkog centra u Jagodini, Milan Stojanović, spasao je nedavno starca koji je upao u Moravu u Ćupriji. Izvor iz Hitne pomoći kaže da ih je Stojanović sačekao blatnjav i mokar kad su došli po starijeg sugrađanina... »

Emir Kusturica: Nema šanse da molim za film kao Veljko Bulajić

B92 pre 3 dana
B92: Emir Kusturica: Nema šanse da molim za film kao Veljko Bulajić
Proslavljeni filmski reditelj Emir Kusturica i profesor Filološkog fakulteta Milo Lompar razgovarali su sinoć sa studentima Fakulteta političkih nauka o izostavljanju srpske tradicije i kulture iz savremenog umetničkog stvaralaštva u Srbiji.
Kusturica je studentima kazao da ne želi da snima "prigodne" filmove, nešto što je država odlučila. "Nema šanse da ja molim za film kao Veljko Bulajić. Mora neko da prepozna da je moj rukopis dovoljno valjan da prenese tako... »

Kusturica: Nema šanse da molim za film kao Bulajić, ne želim da snimam prigodne filmove

Nedeljnik pre 3 dana
"Mora neko da prepozna da je moj rukopis dovoljno valjan da prenese tako veličanstvenu temu kao što je Andrićeva "Na Drini ćuprija", mada moram da priznam, da se ministar kulture setio moje namere da snimim film o Jasenovcu", rekao je Kusturica
Proslavljeni filmski reditelj Emir Kusturica rekao je sinoć na Fakultetu političkih nauka kako ne želi da snima "prigodne" filmove i da nema šanse da moli za film kao Veljko Bulajić. "Mora neko da prepozna da je moj rukopis... »

Opasno po život! Meštani Ćuprije, oprez: Danas na Karađorđevom brdu uništavanje neeksplodiranih ubojitih sredstava

Kurir pre 3 dana
ĆUPRIJA - Na Karađorđevom brdu, između Ćuprije i Paraćina, danas će biti obavljeno organizovano uništavanje neeksplodiranih ubojitih sredstava (NUS) pronađenih na ovom prostoru. Uništavanje će trajati od 9 do 11 sati, a sprovešće ga Grupa sektora za vanredne situacije MUP Srbije i Rusko-srpski... »

Uništavanje neeksplodiranih mina na Karađorđevom brdu

B92 pre 4 dana
B92: Uništavanje neeksplodiranih mina na Karađorđevom brdu
Na Karađorđevom brdu, između Ćuprije i Paraćina, u sredu će biti obavljeno organizovano uništavanje neeksplodiranih ubojitih sredstava (NUS).
Akciju će izvesti rusko-srpski odred za humanitarno razminiranje. Uništvanje će trajati od devet do 11 sati, a sprovešće ga Grupa sektora za vanredne situacije MUP Srbije i Rusko-srpski odred, izjavio je danas novinarima... »

Zaspao je pored upaljene peći, bio je bolestan i slabo pokretan: Za sobom je ostavio petoro dece i ženu

Telegraf pre 4 dana
Živeo je sa još šest članova svoje porodice u objektu koji je pripadao nekadašnjoj "stočnoj" pijaci u Ćupriji
Muškarac (42) iz Ćuprije preminuo je od posledica požara u KBC-u u Nišu. Sa teškim opekotinama, on je prvo prevezen u ćuprijsku bolnicu, a zatim u Niš. Bio je već bolestan i slabo pokretan. Pokušao je da ugasi požar, ali nije... »

Direktoru bolnice u Ćupriji zapalili automobil, policija uhapsila piromane i pronašla drogu

Telegraf pre 4 dana
Dovezli su se do porodične kuće, zapalili automobil i pobegli
Policijska uprava u Jagodini saopštila je da su uhapšeni L. Š (22) i G. J (22) iz Ćuprije, za koje se sumnja, da su u noći između 6. i 7. februara, zapalili automobili u dvorištu porodične kuće direktora Opšte bolnice u Ćupriji.... »

"Hjundai" potpuno izgoreo: Zapaljeni automobil pripada direktoru bolnice u Ćupriji

Blic pre 4 dana
Policijska uprava u Jagodini saopštila je da su uhapšeni L. Š (22) i G. J (22) iz Ćuprije, za koje se sumnja, da su u noći između 6. i 7. februara, zapalili automobili u dvorištu porodične kuće direktora Opšte bolnice u Ćupriji. Uhapšeni su "zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično... »

©2019 Netmark d.o.o.