Ćuprija

"Meksiko u istorijskoj štampi Srbije": U Muzeju "Horreum Margi" u Ćupriji u petak u 13 sati

Večernje novosti pre 23 sata
OTVARANJE izložbe “Meksiko u istorijskoj štampi Srbije”, koju priređuju opština Ćuprija i Ambasada Meksika u Srbiji, biće otvorena u petak, 30. septembra u 13 sati u holu Muzeja ‘’Horreum Margi-Rasvno’’ u Ćupriji. Foto:SO Ćuprija Tom… »

Ambasador Meksika u Ćupriji na otvaranju izložbe „Meksiko u istorijskoj štampi Srbije”

Danas pre 1 dan
Opština Ćuprija i Ambasada Meksika u Srbiji u Muzeju „Horeum Margi – Ravno” prirediće izložbu „Meksiko u istorijskoj štampi Srbije” i promociju digitalnog portala pod istim nazivom. Digitalni portal prezentuje 353 članka iz istorijske… »

Stravično nevreme tuklo Srbiju: Kod Jagodine grad veličine jabuke, zabelelo se u Sečnju, poplave u Vršcu

Telegraf pre 2 dana
Republički hidrometeorološki zavod najavio je u 16.30 da se u naredna dva sata u južnim delovima Banata, Braničevskom okrugu, Pomoravlju i na istoku Srbije očekuje mestimično kiša umerenog intenziteta. Drugi dan zaredom nevreme je protutnjalo… »

Ćupričani ne pamte nevreme kao današnje: Grad veličine klikera tukao 10 minuta, pljuštalo i grmelo

Telegraf pre 1 dan
To je bilo sasvim dovoljno da meštanima Ćuprije, koji u svojim dvorištima imaju bašte, uništi letinu koja je ostala. Ćupriju je oko 16 časova pogodilo izuzetno jako nevreme, što meštani ovog grada, kako kažu, ne pamte, navodi Media PS. Sve je… »

Srbiju pogodilo nevreme, padao i grad veličine jabuke

N1 Info pre 1 dan
Kiša i jak vetar pogodili su danas gradove širom Srbije, a u pojedinim delovima zemlje padao je i grad. U selu Dragoševac kod Jagodine padao je grad veličine jabuke, prenosi Nova.rs. I jagodinsko selo Bunar pogodilo je jako nevreme praćeno gradom… »

Kod Jagodine pao grad veličine jabuke Nevreme protutnjalo i ostavilo za sobom komade leda čak i veličine jabuke (foto,video)

Alo pre 1 dan
Drugi dan zaredom snažno nevreme je protutnjalo Srbijom i pogodilo kako Beograd tako i mnoga mesta u unutrašnjosti Srbije. U selima oko Jagodine pao je grad veličine oraha pa čak i jabuke. Grad je padao i u Ćupriji, ali i u Zaječaru. A post shared… »

Zasedali odbornici so Ćuprija: Izmenjen Plan generalne regulacije grada na Moravi

Večernje novosti pre 2 dana
ODBORNICI lokalnog parlamenta u Ćupriji usvojili su danas četvrtu po redu izmenu i dopunu Plana generalne regulacije grada na Moravi. Foto: SO u Ćupriji Razlog da se menja najvažniji urbanistički dokument jeste predstojeća rekonstrukcija Ulice cara… »

Produžen rok za prijavu mera energetske sanacije u Ćupriji

Danas pre 3 dana
Na inicijativu Ministarstva rudarstva i energetike, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije je predložila, a Opštinsko veće Ćuprije podržalo predlog i donelo zaključak kojim je do 30. septembra produžen rok za prijavljivanje na javni poziv… »

U Univerzitetskoj galeriji održano veče kamerne muzike

RTK pre 3 dana
U Univerzitetskoj galeriji održan je koncert „Veče kamerne muzike za violu i klavir“. Šubertovim i Bramsovim sonatama predstavili su se Jelena i Nikola Stojković. Bračni par je muzičko obrazovanje stekao na Filološko umetničkom fakultetu u… »

Nada za stanicu: Preduzeće "Velmortrans plus" iz Ćuprije prodato na prvoj licitaciji

Večernje novosti pre 5 dana
ĆUPRIJSKA firma "Inkop" je već tokom prve licitacije kupila nekada ugledno saobraćajno preduzeće, a sada firmu u stečaju "Velmortrans plus" - za 60 miliona dinara. U konkurenciji tri ponuđača, njihova cena - nešto malo veća od početne - bila je… »

Vremenska prognoza »

Ćuprija »
četvrtak
Oblačno
Oblačno
19 ˚C
petak
Vedro
Vedro
14˚ / 23˚
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
15˚ / 21˚

Vesti dana »