Ćuprija - vesti

Policija otkrila migrante na autoputu kod Jagodine

Večernje novosti pre 6 sati
Migranti sede kraj kolovozne traka u pravcu Beograda, a sa njima je policija sa vozilom, na kojem je upaljeno rotirajuće svetlo, i čekaju veće vozilo da migrante preveze u Policijsku upravu
Na autoputu Beograd - Niš, kod mosta na velikoj Moravi u Mijatovcu, između Jagodine i Ćuprije, policija je jutros otkrila oko deset migranata. Pročitajte još: Migranti pred vratima Srbije Migranti sede kraj kolovozne traka u... »

Policija otkrila migrante na autoputu kod Jagodine

RTV pre 6 sati
RTV: Policija otkrila migrante na autoputu kod Jagodine
JAGODINA - Na autoputu Beograd - Niš, kod mosta na velikoj Moravi u Mijatovcu, između Jagodine i Ćuprije, policija je jutros otkrila oko deset migranata.
Emigranti sede kraj kolovozne traka u pravcu Beograda, a sa njima je policija sa vozilom, na kojem je upaljeno rotirajuće svetlo, i čekaju veće vizilo da migrante preveze u Policijsku upravu u Jagodini. Za sad nema zvaničnih... »

Gradnja Sentandrejskog bulevara za petnaestak dana

Dnevnik pre 2 dana
Izgradnja Sentandrejskog bulevara, u delu od kružne raskrsnice s Primorskom do Velebitske ulice, trebalo bi da počne za petnaestak dana.
Nakon završenog tendera, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije potpisala je ugovor vredan blizu 585,2 miliona dinara s grupom izvođača radova, s veterničkim „Karin komercom MD” na čelu, i učesnicima u zajedničkoj... »

Ćuprija: Morava kanalizacija za ceo grad VIDEO

B92 pre 2 dana
B92: Ćuprija: Morava kanalizacija za ceo grad VIDEO
Ćuprija nema sistem za prečišćavanje otpadnih voda.
Građani osim što žive pored reke Morave, u nju decenijama izlivaju kanalizaciju. Ceo grad, bolnica i preduzeća sav otpad izlivaju u Moravu. Građani sami prave deponije, pa je situacija u ovom gradu veoma loša. Opširnije u... »

Ekspertska migracija dolazi u Čačak

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čačak - Sve više medicinskih sestara i tehničara ukazuje poverenje nemačkoj agenciji DEKRA i Serbo Lab-u. Zbog ogromne zainteresovanosti DEKRA projekat „Ekspertska migracija” dolazi u još pet gradova: Čačak, Kraljevo, Ćupriju, Zaječar i Vršac. U Nemačkoj postoji ogromna ponuda poslova za medicinske... »

Skupština Streljačkog saveza Srbije: Godina napretka

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Sumirajući učinjeno u proteklih 12 meseci na redovnoj sednici Skupštine predsednik SSS Nenad Putnik je istakao da je iza Saveza teška godina, u kojoj je urađeno mnogo toga kako na takmičarskom tako i na organizacionom planu.
Srpski strelci su održali kontinuitet uspeha, na velikim takmičenjima u 2017. osvojeno je 20 medalja, oborena su dva svetska rekorda (Zorana Arunović vazdušni pištolj i Milutin Stefanović vazdušna puška). Kad je o učinku na... »

Uskoro počinje proširenje Sentandrejskog puta

Radio 021 pre 6 dana
Proširenje Sentandrejskog puta, u delu od Primorske do Velebitske ulice, počeće uskoro, dve godine od prve najave, saznaje 021.rs.
Početak radova sada zavisi samo od pripreme izvođača radova i pribavljanja potrebnih dozvola, jer je Uprava za građevinsko zemljište završila tender za izvođača radova i posao dodelila grupi ponuđača koje predvodi "Karin komerc... »

Gordani Đurđević Dimić priznanje na Bucinim danima

Dnevnik pre 6 dana
Prvakinja Drame Srpskog narodnog pozorišta Gordani Đurđević Dimić laureat je nagrade “Zlatno zrno” za najbolju žensku ulogu na petom festivalu “Bucini dani”, koji je preksinoć završen u Aleksandrovcu.
Njoj je ovo priznanje pripalo za kreacije u dvema predstavama - “Na drini ćuprija” SNP-a i “Avgust u okrugu Osejy” Narodnog pozorišta iz Subotice kojima je, po oceni žirija, „u različitim žanrovima i kroz vrhunsko umeće pokazala... »

Besplatne školarine za decu pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Pirotske vesti pre 6 dana
Direktorka Visoke strukovne škole za obrazovanje vaspitača Emilija Popović potpisala je u Ministarstvu odbrane u Beogradu ugovor na osnovu koga će deca pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u ovoj pirotskoj visokoškolskoj ustanovi, ali i u visokim školama u Šapcu, Vršcu, Ćupriji i... »

Besplatne školarine za decu pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Telegraf pre 6 dana
Sporazum potpisan sa pet škola iz Pirota, Šapca, Trstenika, Vršca i Ćuprije
U Domu Vojske Srbije danas su, u prisustvu državnog sekretara u Ministarstvu odbrane Bojana Jocića, potpisani sporazumi o saradnji sa još pet škola koje će obezbediti besplatne školarine za decu pripadnika Ministarstva odbrane i... »

Izbori u Turskoj: Erdogan ponovo izabran za predsednika

BBC News  pre 3 sata  još 24 povezane

Izvoz je preskroman i pada, deficit skače

B92  pre 1 sat  još 15 povezanih

EU otvorila oči

Danas  pre 1 sat  još 15 povezanih

Kuburović: Srbija nema informacije o hapšenju Miše Banane

Večernje novosti  pre 1 sat  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.