Ćuprija

"Kako zatvaraju putnike u tu trupinu bez prozora?!" Tada je bio senzacija, ali i da sada proleti iznad grada bio bi to ponovo…

Blic pre 7 sati
Velika senzacija za Beograđane bilo je preletanje dirižabla "Cepelin" pre gotovo jednog veka. Neki su putem štampe doznali da će ova letelica biti viđena i iznad Beograda, ali tačno vreme bilo je nepoznato. Ipak, mnogi su pohrlili zorom da vide… »

Više od 2.800 novih slučajeva kovida u pomoravlju: Evo šta kažu podaci zzjz "Pomoravlje" za oktobar

Večernje novosti pre 8 sati
Z. Rašić Prema najnovijoj tabeli Zavoda za javno zdravlje «Pomoravlje» u Ćupriji, u opštini Jagodina od 3.698 nalaza 1.153 su bila pozitivna, što Jagodinu pozicionira na prvo mesto pomoravske kovid-tabele po broju novoinficiranih u prvoj polovini… »

Konkurs za umetničke zanate: Rok za podnošenje zahteva 15. novembar

Večernje novosti pre 10 sati
Z. Gligorijević Opština Ćuprija obaveštava sugrađane da je Ministarstvo poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede raspisalo konkurs za podsticaje za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima u sektorima… »

FSS poslao spisak u UEFA: Novajlije Minaković, Šutulović i Pavlović

Sportski žurnal pre 14 sati
FS Srbije predložio listu od 15 internacionalnih sudija i petorice posmatrača za 2022. Fudbalski savez Srbije na predlog Sudijske komisije poslao je u UEFA spisak kandidata za listu internacionalaca u 2022. Novajlije su Novosađani Nenad Minaković… »

Pitanje demografije je nacionalno pitanje broj jedan

Novi magazin pre 1 dan
Državna sekretarka Ministarstva za brigu o porodici i demografiju Milka Milovanović Minić izjavila je danas da je pitanje demografije nacionalno pitanje broj jedan. "Od 169 opština u Srbiji samo tri opštine imaju pozitivan prirodni priraštaj. Od… »

"Srpsko nacionalno pitanje broj 1"

B92 pre 1 dan
Državna sekretarka Ministarstva za brigu o porodici i demografiju Milka Milovanović Minić izjavila je da je pitanje demografije nacionalno pitanje broj jedan. "Od 169 opština u Srbiji samo tri opštine imaju pozitivan prirodni priraštaj. Od presudne… »

Pitanje demografije je nacionalno pitanje broj jedan

Danas pre 1 dan
Državna sekretarka Ministarstva za brigu o porodici i demografiju Milka Milovanović Minić izjavila je danas da je pitanje demografije nacionalno pitanje broj jedan. „Od 169 opština u Srbiji samo tri opštine imaju pozitivan prirodni priraštaj. Od… »

Mladi violinista dobitnik stipendije „Evro za znanje“

Kragujevačke pre 1 dan
Uroš Adamović, učenik trećeg razreda prestižne Škole za muzičke talente u Ćupriji, jedan je od ovogodišnjih dobitnika stipendije Fondacije „Evro za znanje“. Po odluci Upravnog odbora fondacije, Uroš se našao među pet dobitnika ove… »

Saobraćajka kod Sava Centra Sudarila se dva putnička automobila

Alo pre 1 dan
Na Novom Beogradu, kod Sava Centra, u ulici Milentija Popovića, došlo je do sudara dva putnička vozila. Kako javljaju naši reporteri u ovom sudaru nema ozbiljno povređenih. Ovo nije prvi udes koji se dogodio jutros u Srbiji. Jedna saobraćajka se… »

Feljton - dopisnik iz mitrovice brži od udbe: Na Kosovu se sve pripisivalo Rankoviću i državnoj bezbednosti

Večernje novosti pre 2 dana
BANKAR I novinar LJubomir LJuba Mihajlović, Foto arhiva "Novosti" Naročito zato što sam, dok sam još radio u "Borbi", imao prilike da lokalne rukovodioce upoznajem sa najvišim rukovodiocima iz samog vrha CK Jugoslavije. I uverio se da je lakše… »

Vremenska prognoza »

Ćuprija »
utorak
Vedro
Vedro
4 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
7˚ / 21˚
četvrtak
Vedro
Vedro
9˚ / 22˚

Vesti dana »