Ćuprija

Harčenko: Srbija uskoro deo gasovoda "Turski tok"

Dnevnik pre 4 sata
JAGODINA: Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko, najavio je u Jagodini, da će Srbija uskoro biti deo gasovoda "Turski tok". "NIS to radi odlično, gasovod se intenzivno gradi i Srbija će uskoro postati deo ovog gasovoda,", rekao… »

„Na Drini ćuprija” u tumačenju Tihomira Stanića

Politika pre 14 minuta
„Na Drini ćuprija”, delo nobelovca Ive Andrića, u dramskom tumačenju glumca Tihomira Stanića biće večeras u 20 časova u prostoru Bel Etaž Opere i teatra Madlenianum. Ovaj tekst Tihomir Stanić poslednjih sedamnaest godina izvodi širom sveta… »

Prosvetna inspekcija: Martinović bio zakonito angažovan

Danas pre 4 sata
Visoki funkcioneri naprednjaka ponovo zaposleni na Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji Prosvetna inspekcija nema saznanja da su Vladimir Orlić i Aleksandar Martinović angažovani u Akademiji vaspitačko – medicinskih strukovnih studija u školskoj… »

Martinović i Orlić opet predaju

Danas pre 1 dan
Visoki funkcioneri naprednjaka angažovani na Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji Docent dr Aleksandar Martinović angažovan je u skladu sa članom 202. Zakona o radu i članom 90. Zakona o visokom obrazovanju, a dr Vladimir Orlić je planiran za… »

Pecaroši zanemeli kad su videli šta je isplivalo na površinu!

Alo pre 1 dan
Veoma toplo vreme za ovo doba godine, izmamilo je brojne ribolovce na Veliku Moravu, "radi mrena". * Toplo vreme za ovo doba godine izmamilo je brojne ribolovce na Veliku Moravu * Vodostaj je veoma nizak * Kod Ćuprije, "isplivali" su ostaci starih… »

Ribolovci "okupirali" Veliku Moravu, ovako nizak vodostaj se ne pamti, "radi" mrena

Telegraf pre 1 dan
Kod Ćuprije su "isplivali" ostaci starih mostova iz doba Turaka. Veoma toplo vreme za ovo doba godine, izmamilo je brojne ribolovce na Veliku Moravu, "radi" mrena. Obale "načičkane" pecarošima, na reci čamci, a reka mirna, vodostaj veoma nizak… »

Šta će biti sa čeličnim mostovima na Moravi

RTS pre 1 dan
U Ćupriji, Jagodini i Svilajncu, postoje 3 čelična mosta na Velikoj Moravi, od kojih su 2 stara skoro jedan vek. Iako dobro služe, odavno su postali uska grla na regionalnim saobraćajnicama. Dva kamiona se ne mogu mimoići. Teretnjak i veći… »

Mrena radi, ovako nizak vodostaj se ne pamti: Pecaroši zaposeli Veliku Moravu, obale načičkane! Kod Ćuprije isplivali…

Kurir pre 2 dana
JAGODINA - Veoma toplo vreme za ovo doba godine, izmamilo je brojne ribolovce na Veliku Moravu, "radi mrena". Obale "načičkane" pecarošima, na reci čamci, a reka mirna, vodostaj veoma nizak. Ribolovci tvrde, da je ovako nizak bio pre 30 godina… »

Balša Božović: Naprednjak Orlić ponovo predaje u Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji

Beta pre 2 dana
Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović saopštio je danas da je u Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija u Ćupriji akreditovan novi master smer i da je predavač zamenik šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Vladimir Orlić… »

Most u Svilajncu je toliko tesan da ima samo jednu traku, a koriste ga vozovi, kamioni i kola

Telegraf pre 2 dana
Sagrađen je posle Prvog svetskog rata. Most koji je Srbija izdejstvovala davnih dvadesetih godina, kao ratnu reparaciju posle Prvog svetskog rata od poraženih Austrougara i danas je žila kucavica Ćuprije. Osim tog postoji još jedan vremešni… »

Vremenska prognoza »

Ćuprija »
petak
Pretežno vedro
Pretežno vedro
27 ˚C
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 23˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15˚ / 25˚

Vesti dana »