Ćuprija

Otvoreni letački dan u Ćupriji: Na sportskom aerodromu 7. avgusta održava se aero-miting i državno prvenstvo pilota…

Večernje novosti pre 24 sata
Foto: Open fly in Početak i svečano otvaranje vazduhoplovne manifestacije, jedinstvene u ovom delu Srbije je od 10 sati, nakon čega počinje aero-miting. Organizatori su Aero-klub “Ćuprija” i Vazduhoplovni savez Srbije, u saradnji sa tamošnjom… »

Pokrenut projekat zaštite 118 naših dvoraca

Politika pre 2 dana
Uz ekspertsku pomoć Francuske biti napravljena studija izvodljivosti za 25 objekata. Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković održala je danas sastanak sa gradonačelnicima i predsednicima opština koji na teritoriji svojih lokalnih samouprava… »

Koncert „Muzika stvara ljude“ u nedelju na Kolarcu

City magazine pre 2 dana
U nedelju, 25. jula 2021. u 11.30 u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine održaće se koncert pod nazivom Muzika stvara ljude. Na koncertu će se predstaviti deca uzrasta od 12 do 16 godina iz Bujanovca, Surdulice, Leskovca, Kraljeva, Ćuprije i… »

Vanredna situacija u Ćupriji: Zbog obilnih poplava uzrokovanih padavinama

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: SO Ćuprija On je ovu meru predložio na elektronskoj sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije, kako bi se posledice poplava brže i lakše otklonile. Foto: SO Ćuprija Predlog je jednoglasno usvojen, jer vanredna situacija podrazumeva… »

Užasno nevreme uzrokovalo poplave Vanredna situacija u Ćupriji! (foto)

Alo pre 3 dana
Usled obilnih, višednevnih padavina, koje su uzrokovale poplave, na teritoriji opštine Ćuprija proglašena je vanredna situacija na predlog Jovice Antića, predsednika Opštine Ćuprija i komandanta Opštinskog štaba za vanredne situacije. On je ovu… »

Večeras suzbijanje komaraca na više lokacija u Beogradu

Politika pre 4 dana
Ekipe JKP „Gradske čistoće” sprovešće večeras akciju suzbijanja komaraca na više lokacija u Beogradu. Akcija će se realizovati od 19.30 časova do ponoći, saopštilo je to preduzeće. Biće obuhvaćene sledeće lokacije: Košutnjak… »

Prijavljivanje štete od poplava u Ćupriji: Opština apeluje na građane - učinite to u što kraćem roku

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: Z. Rašić Prijavljuje se šteta na nepokretnoj i pokretnoj imovini – uključujući stambene i pomoćne objekte, kao i šteta na poljoprivrednim imanjima. Formulari se preuzimaju na pisarnici Opštine, gde se prijave i podnose, nakon čega će… »

Selo Veliki Vrtop u opštini Gadžin Han odsečeno od sveta – bujica odnela puteve i mostove

RTS pre 4 dana
Na teritoriji opštine Ćuprija proglašena je vanredna situacija zbog poplava. Vanredno je i na delu teritorije opštine Gadžin Han, gde su bujice odnele puteve i mostove. Nevreme je nanelo veliku štetu poljoprivrednim kulturama. U nevremenu je širom… »

VIDEO: Vanredna situacija u Ćupriji i Gadžinom Hanu zbog poplava, voda odnela puteve i mostove

Radio 021 pre 4 dana
Na teritoriji opštine Ćuprija zbog poplava je proglašena vanredna situacija, a vanredno je i u delu teritorije opštine Gadžin Han, gde su bujice odnele puteve i mostove. Nevreme je nanelo veliku štetu poljoprivrednim kulturama. U nevremenu širom… »

Selo kod Gadžinog Hana odsečeno od sveta: Bujica nosi sve pred sobom

Nova pre 4 dana
Na teritoriji opštine Ćuprija zbog poplava je proglašena vanredna situacija. Vanredno je i na delu teritorije opštine Gadžin Han, gde su bujice odnele puteve i mostove. Nevreme je nanelo veliku štetu na poljoprivrednim kulturama. U nevremenu širom… »

Vremenska prognoza »

Ćuprija »
nedelja
Vedro
Vedro
32 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
18˚ / 31˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
20˚ / 36˚

Vesti dana »